Изцедете полезното до капка с бавната сокоизстисквачка Philips

• 36 067
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Не мога да разбера защо морковите са толкова недолюбван зеленчук Close Налага се да ги крия я в ябълка, я в портокал. Rolling Eyes

# 271
# 272
  • Русе
Целината успявам да прикрия, може би я "надушват", но в комбинация с останалите плодове я харесват. bouquet

# 273
  • Бургас
Червеното цвекло. Прикривам с ябълка и морков, лъжа че морковите поняякога са по-червени Simple Smile

# 274
  • София

До 27.10 се участва и на 28.10 ще бъдат обявени изтеглените късметлии  Peace

# 275
Прикривам краставица, както и авокадо.

# 276
  • София-Младост
Моркова прикривам поне цветово с портокал.
Стеблата целина пък със сок от зелена ябълка.

# 277
  • София
Спанак и джинджифил  bouquet

# 278
Прикривам тиква.

# 279
Прикривам кивито, както и морковите.
Интересно ми беше да прочета за кивито, че може да се слага и с кората, без да е необходимо да се бели.
От гледна точна на препаратите с които се третират плодовете и зеленчуците - беля всичко.
Едно време от градината на баба си хапвах плодове и зеленчуци. Даже морковите си ги хапвах без да ги беля.
Харесвам много бамя в смутитата, които правя, но половинката ми не я харесва и тайничко слагам, като я съчетавам с ананас и зелени ябълки- дори не подозира какво съм сложила вътре.  Rolling Eyes
Налагат се трикове понякога, за да може да се "хапват" разнообразни смутита.  Crazy
Особено, когато имаме такива "домашни любимци", които не ядат и пият всичко.

С удоволдтвие бих изпрабвала уреда.  Wink Всички уреди, които имам на марката вкъщи се ползват с голямо желание и са многократно споделяни отзивите ми в блога ми. Защото когато един уред върши добра работа и е полезен - трябва да стига до по - голяма аудитория.  

# 280
  • София
Прикривам морковите с повечко ябълки. Също така спанака.
Понякога прикривам разни имуностимулатори и добавки в сока.

# 281
  • София
Прикривам морковите с  ябълки.
И червеното цвекло с ягоди.
A също така добавям и мед,така хем е по-сладичко,хем полезно
Дъщеря ми иначе никога няма да хапне мед ако не я излъжа по този начин в сока Peace

# 282
Спанак и тиква  Peace

# 283
  • При децата ми
Прикривам целината със от зелена ябълка.
Като стана въпрос за прикриване, опитвам се да подсладя чай или мляко с мед, вместо захар, но синът ми почти винаги го надушва. Mr. Green

# 284
Синът ми обожава сокове, но от плодовете яде само банан. Имаме много ябълки от село и единственият начин да ги консумира е под формата на фреш. Иначе успявам да прикривам лимони и джинджифил. Слагам малко от тях в сокове и чай, за да не усети лютивото и киселото.

Общи условия

Активация на акаунт