Изцедете полезното до капка с бавната сокоизстисквачка Philips

• 36 071
  • 368
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Дъщеря ми е все още малка, но не харесва доста сурови зеленчуци. Успявам успешно да прикрия по малко цвекло, морков и зелени подправки сред любимите за сок ябълки и портокали. Но малко - види ли сериозна промяна в цвета на сока, не опитва.  Crazy

# 256
  • София
Моркови в сок от ябълки или портокали.

# 257
Кога се тегли наградата?

# 258
Морковът го смесвам с банан и ябълка и се получава нещо приемливо за пиене от всички, а иначе му се мръщят. Цвекло не съм пробвала да крия, не вярвам и че ще успея, заради яркия цвят, но аз лично обожавам сок от цвекло и моркови и никой не може да ме убеди, че мирише на пръст, кал и разни такива, вкусно си ми е  Peace

# 259
Цвеклото прикривам с червен портокал, ябълка, малко лимон, нар и лъжичка мед

# 260
  • Чукарландия
Спанак и моркови. Peace

# 261
Спанак.

# 262
  • софия
Цвекло.

# 263
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Най-добре прикривам така недолюбвания морков с ябълка,получава се страхотна комбинация Peace

# 264
Морков! Още, когато й дадох пюре от морков беше едно мръщене и бутане на лъжичката. Вече е на 5 месеца и половина и ни разрешиха соковете. Успешно й давам сок от морков с ябълка и много й харесва! Наградата би била точно на време за нас, тъй като бяхме взели назаем сокоизтисквачка, която се наложи да върнем. Вчера дори оглеждах в интернет какви видове има, тъй като задължително трябва да се сдобием с такава за бебка.

# 265
Броколи/карфиол (в смутита и крем супи) и куркума.  Mr. Green То куркумата и за себе си се чудя как да я скрия, ама и чиста я пия с вода понякога, но половинката не ще и да чуе. Ама пак си я пие.  hahaha

# 266
  • София
Кога се тегли наградата?
27.10.

# 267
Прикривам целина в комбинация с морков и ябълка или доматен сок.

# 268
Успешно прикривам селъри в сок от зелени ябълки.

# 269
          Синът ми си е капризен от мъничък, но полезния морков успявам да прикрия с портокалов сок. Всичко друго  успява да " надуши "  за жалост .

Общи условия

Активация на акаунт