Изцедете полезното до капка с бавната сокоизстисквачка Philips

• 36 075
  • 368
  •   1
Отговори
# 240
Прикривам морковите с ябълка, круша и портокал.

# 241
  • София
Детето ми не обича моркови. А те са толкова полезни.
Правя фреш от моркови, в комбинация с малини и портокал. Става чудесно. Ако нямам малини слагам ябълка и банан.

# 242
Децата ми не обичат грейпфрут, а аз успешно го добавям в прясно изцеден сок и го пият. Правя го в комбинация с морков, ябълка и после добавям малко мед. Същото и с лимона - само на сок или в чай могат да го приемат, че е много кисел.

# 243
  • Перник
Моето момче не обича магданоз, а тъй като той е много полезен и аз държа да го приема го скривам смесен с морков, спанак и малко лимон. От зеления цвят на спанака хич и не разбира, че приема и магданоз.

# 244
Моите не харесват моркови и аз ги прикривам с портокали и ябълки

# 245
Сокът от портокал прикрива витамините, които разтварям на сина ми, защото отказва да ги пие самостоятелно. А относно морковите в супата- казвам, че са много полезни за очите и ще вижда по-добре. Така не се налага да ги крия или да го карам да гледа нещо си, вкарвайки му лъжицата в устата.  Laughing Но за сметка на това е злояд за трима относно другите храни! Ще чета и уча трикове от вас!

# 246
Определено червеното цвекло, но става супер с морков и ябълка.  Wink

# 247
  • София
Магданоз със зелена ябълка.

# 248
  • БГ
Сокът от лимон прикривам в домашна лимонада с мед или в комбинация с прясно изцедени портокали, ябълки и моркови!

# 249
Магданоз, спанак, целина - всичко "замазвам" с ябълка, мед и лимон..))

Днес правих ябълка и грозде.. Heart Eyes
А кивито и гроздето ми е любима комбинация.
Дори не е нужно да се бели кивито - само на 4 парчета разрязваш и слагаш. И гроздето. Peace

# 250
  • 1st floor
Наистина ли не го белиш?  Laughing И после няма "косъмчета" в сока? Супер!

# 251
Не, няма нищо. Супер е.
В началото и аз ги белих, но мързеливото дете ме накара да опитам, защото нали само сокут излиза, а обелките - в каната..)) И опитах..Wink

# 252
Нищо не успявам да прикрия, но пък и не ми се налага  Simple Smile. Голямата ми маймуна всичко усеща, какви рецептори има това дете, колкото и малко нещо да сложа в сока веднага разбира.  Ако има нещо което не е по вкуса му, с малко убеждаване, че ще му даде сила и за секунди всичко се изпива. Малката буболечка все още нищо не отказва. Все още има непознати вкусове и иска всичко да опита, та и с него нямам проблем поне за сега.

# 253
Прикривам червено цвекло с моркови и ябълка.

# 254
Спанак и магданоз с ябълка и лимон

Общи условия

Активация на акаунт