Изцедете полезното до капка с бавната сокоизстисквачка Philips

• 36 076
  • 368
  •   1
Отговори
# 225
Малкият ми син също не консумира мляко в натуралните му форми. Отказва и бананов шейк.  Успявам да му дам кисело мляко с ябълка и бисквити.

# 226
  • София
Крия джинджифила от децата, тъй като не искат да го ядат. А също отказвт да ядат и моркови, но много ситно рендосани в ядене и смесени със сок от ябълка го пият.

# 227
  • Перник
Много благодаря за наградата, но на посочения мейл не мога да изпратя данните си:

За съжаление трябва да ви уведомим, че съобщението,
прикрепено по-долу, не може да бъде доставено
до един или повече получатели.

Следва съобщението за грешка с причината, поради която писмото
не е доставено.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 09:25 от Румяна88

# 228
Успешно прикривам джинджифила, който слагам на почти всеки изцеден сок.  Heart Eyes

# 229
Прикривам цвеклото с нар, ябълка и портокал.

# 230
Боровинки. Много са полезни, но дъщеря ми не ги харесва изобщо и се налага да ги пробутвам скрити във фреш.

# 231
Червено цвекло маскирам с ябълка /любима им е/, протокал и ароматно черно грозде, което мариноваме и имам почти цяла зима. Всичко друго малките диваци все още консумират доброволно.

# 232
  • Сандански
Червено цвекло  Simple Smile

# 233
Прикривам джинджифила като добавям портокал  Simple Smile

# 234
  • Варна
А ето и новото предизвикателство!
Споделете ни коя е вашата тайна здравословна съставка, която децата ви не обичат, но вие успешно прикривате в прясно изцедения сок.

Децата не обичат целина (за разлика от мен, любима ми е Laughing), успешно я прикривам в сок от зелени ябълки и киви. Peace

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 14:16 от chockolina

# 235
  • Sofia, Младост 3
Прикривам цвеклото ( дори за мен, защото знам, че е полезно, но понякога ми е неприятно на вкус ) - с портокал и ябълка  Grinning

# 236
Джинджифил и куркума прикривам Peace

# 237
  • София
При нас също се налага и ползваме цитрусите, за "замаскиране" на моркови и цвекло. Понякога за морковите добавям и ябълки и някоя и друга малинка и става чудесно.

# 238
Спанакът!  Wink

# 239
Девойки, вчера бях до Технополис, за да си купя сокоизстисквачката на Philips и там имаше много добра промоция. Ако решите да купувате, мисля че там е на най-добра цена.
http://www.technopolis.bg/bg/Juice-makers/Juice-maker-PHILIPS-HR1895-80/p/823520
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт