Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Elinka, аз знам, че при толкова високи стойности трябва да расте, но вече не се удвоява!  Peace  Praynig

# 121
Elinka, аз знам, че при толкова високи стойности трябва да расте, но вече не се удвоява!  Peace  Praynig

Не знам вече.
Това, което ми направи впечатление е че УЗ-то направи ужасни снимки..неясни, леко размазани.

Четох много за Фемина, че там била най-добрата апаратура.
Звъннах да питам за цена и жената ми каза, че няма смисъл да ходя по-рано от 8 седмица, защото сега е много рано било...
Всички различно ми казват.

# 122
Доц.Карагьозова работи във Фемина.На мен тя ми прави ФМ.Много е добра при ултразвуковата диагностика и морфология и е много мила и внимателна.Може да идеш при нея.

# 123
Доц.Карагьозова работи във Фемина.На мен тя ми прави ФМ.Много е добра при ултразвуковата диагностика и морфология и е много мила и внимателна.Може да идеш при нея.

Благодаря за препоръката.
Абсолютно ще се възползвам в края на другата седмица.

Но това, което е прочетох е така, нали ? Добра им е апаратурата ?

# 124
И аз съм чела добри отзиви за Фемина  Peace

# 125
Да,техниката им е добра.

# 126
Момичета последен цикъл на 20.08 ,овулация 2-5.09 според вас на колко седмици съм ?

# 127
Момичета последен цикъл на 20.08 ,овулация 2-5.09 според вас на колко седмици съм ?
Ако си с 28 дневен цикъл си в 5та - 6та седмица.

# 128
  • София

Би трябвало да е 7 г.с

# 129
  • ту тук, ту там
Момичета, има ли начин записът на тонове да минава по ЗК или винаги се плаща? Ако да, АГ по ЗК ли казва къде се ходи? В моменаа съм без АГ по ЗК и се чудех дали има смисъл да преизбирам, при положение че съм вече в 45-дневен. А в Токуда струват 25 лв и ако трябва да ходя ден-през ден, ще ми дойде нанагорно!

# 130
Елени, не знам дали тонове минават по ЗК. Но защо ще ходиш през ден newsm78 Аз съм в 8 месец, викат ме на 2 седмици за тонове, а в 9 ще ги правя веднъж седмично! В Щерев са 17 лв!  Peace

# 131
  • ту тук, ту там
Защото с първата бремвнност се случи да ходя много често последните 10 дни. Исках да се осведомя за вариантите. Благодаря ти! Дано не ми се налага сега да е често!  Hug

# 132
Здравейте!Какви изследвания е хубаво да се направят преди забременяване ☺

# 133
  • Бургас
Здравейте!Какви изследвания е хубаво да се направят преди забременяване ☺
Цитонамазка, микробиология /която включва и изследване на уреаплазма и микоплазма, които протичат без симптоми, но водят до спонтанни аборти/. Ако имаш проблеми с хормоните /полови и щитовидни/ хубаво е да проконтролираш и тях.
И започни да пиеш фолиева киселина.

# 134
Здравейте момичета,
много се надявам някоя от вас да ми окаже съпорт , защото аз лично се умотах много  Rolling Eyes
Имам детенце на 1г 10м. , вчера разбрах, че съм бременна и питането ми е следното - знае ли някоя от вас, кога мога да взема болничен за втората бременност ( в кой месец на втората бременност трябва да съм) и на каква база ще се изчислява този болничен ?

Общи условия

Активация на акаунт