Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 277
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
чудесно, добри новини, дай Боже всичко да е наред.
Доц.Карагьозава е много приятна, ще видиш,ако вече не си била при нея.

Не съм.
Хиляди благодарности, че ми я препоръча !!!!!
Освен добър специалист, имам нужда и от Човек, който ще разбере от какво се страхувам, а няма да бърза да ми вземе 40лв и да ме изгони от кабинета.

Hug Hug Hug

# 166
Няма защо  Simple Smile дано и ти да си доволна.
 Тя като ме видя, понеже аз съм голяма паника, психарка от всякъде, веднага ме усети.И подходи много внимателно към мен и с усмивка. Аз съм много доволна.
Гледа ме 1 час, връща ме три пъти,защото не можа да измери най-важното нещо, и бебето се беше завъртяло, и трябваше да ставам,да пия вода, да се разхождам. Сестрата се озъби, че не са били длъжни да ме гледат три пъти,и че имало още жени-представи си, аз си плащам 90 лв,да не съм отишла без пари.
Влязоха още две и после пак влизах аз.
Докторката каза,че не си е свършила работата и така не може. Докато не го измери, не ме пусна.И ти обяснява всичко.

# 167
Няма защо  Simple Smile дано и ти да си доволна.
 Тя като ме видя, понеже аз съм голяма паника, психарка от всякъде, веднага ме усети.И подходи много внимателно към мен и с усмивка. Аз съм много доволна.
Гледа ме 1 час, връща ме три пъти,защото не можа да измери най-важното нещо, и бебето се беше завъртяло, и трябваше да ставам,да пия вода, да се разхождам. Сестрата се озъби, че не са били длъжни да ме гледат три пъти,и че имало още жени-представи си, аз си плащам 90 лв,да не съм отишла без пари.
Влязоха още две и после пак влизах аз.
Докторката каза,че не си е свършила работата и така не може. Докато не го измери, не ме пусна.И ти обяснява всичко.

Много ме успокоява този факт. Първо мислех да и се тупна, без да и казвам нищо, за да не влияе на преценката и, но щом така стоят нещата, ще и занеса всички снимки и изследвания, които имам.

# 168
Момичета, влизам с бърз въпрос. PAPP теста, който правят на запад е подобен на БХС или не? Чета, чета и съвсем се омотах.

# 169
  • ту тук, ту там
Elinka, стискам ти палци!  Praynig

# 170
Здравейте, момичета.

Току-що си получих резултатът от прогестерона и по думите на лекаря "ако е над 25 е много хубав знак" - е, моят е 29,24 в 6 г.с., което спред чичко Гугъл е нормална стойност при нормална бременност (надявам се да е така).

Чувствам се малко обнадеждена и отивам в МЦ Фемина  в Четвъртък при доц. Карагьозова и ви моля да ми стискате палци  Praynig Praynig Praynig

Стискам палци. Това е хубава новина.  Hug

# 171
Много благодаря!

Не смея да се зарадвам, но имам поне малка надежда.

Като мине прегледът или ще дойда да ви рева във форума, или ще се похваля. Blush

# 172
Момичета, влизам с бърз въпрос. PAPP теста, който правят на запад е подобен на БХС или не? Чета, чета и съвсем се омотах.
Доколкото видях в нета, май е това, ако става въпрос за PAPP-A плацетарен протеин, който е един от маркерите за БХС.

# 173
Благодаря ти, Светлина! И аз така мисля. Т.е. това е същия БХС със статистическите си стойности.

# 174
Да се запиша при вас  Grinning
Аз съм съвсем в началото - в 5 г.с., но пък темата ми е много полезна и ще ви следя с интерес  Hug
Надявам се всичко да е наред с бременността, забременях от инвитро процедура и онзи ден /в неделя/ бях на преглед, видяхме само точица, понеже е рано още /така каза д-ра/.
След 2 седмици трябва да отида пак  Grinning.

# 175
Svetlina, благодаря!

# 176
Жана,тъкмо си мислех да те каня в тази тема,ти взе че ме изпревари.
Добре дошла 💐

# 177
Благодаря, Мисче  Hug Heart Eyes

# 178
Много благодаря!

Като мине прегледът или ще дойда да ви рева във форума, или ще се похваля. Blush
Чудя се какво стана на прегледа, дано всичко да е ОК! Hug Hug Hug

# 179
Много благодаря!

Чудя се какво стана на прегледа, дано всичко да е ОК! Hug Hug Hug

Сега в Четвъртък е, Танче.
Ще пиша..

Общи условия

Активация на акаунт