Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 367
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
При моя позната още отначало и даваше около 20 дена разлика, не знаеше кога точно и е дошло за последно, но знаеше кога са правили опити, защото е бил само един. Обясняваше на лекарите, че не са прави, но те не бяха съгласни, накрая наистина роди 20 дена по - рано, на датата, която тя беше изчислила, а не когато и излизаше термина по ехограф.

# 496
Ми на мен са ми казвали термина с 1 седмица напред. Simple Smile

# 497
При моя позната още отначало и даваше около 20 дена разлика, не знаеше кога точно и е дошло за последно, но знаеше кога са правили опити, защото е бил само един. Обясняваше на лекарите, че не са прави, но те не бяха съгласни, накрая наистина роди 20 дена по - рано, на датата, която тя беше изчислила, а не когато и излизаше термина по ехограф.

още от начало 20 дни е голяма разлика ..... тва е супер странно а в коя седмица е била може би цикълът и идва на повече от 28 дни , не би трябвало ако е в ранни седмици да има такава разлика ,защото е само ембрион тогава

# 498
  • Плевен
Мами моля Ви за помощ.
Бременна съм в почти 30-та седмица и от късно снощи съм с разстройство, което не знам дали се дължи на вирус (т.к. нямам други симптоми) или е от храна, която ядох на обяд (за което го отдавам по-скоро на нея, но според мен, до сега вече трябваше да ми е минало). Дали това би се отразило на бебето по някакъв начин. Помагайте какво мога да пия (през ноща изпих едно саше смекта).

# 499
Срещу разстройство на мен ми помага много компот от дренки, но не знам дали ще намериш. И то ако не е вирус, де.

# 500
дано повече мами да се включат за мерките за ехограф,просто нямам друг начин да се ориентирам

# 501
sobadgirl според мен всичко е възможно но. Моята позната е с много ранна овулация. Също зависи и кой те гледа, има АГ - та, които нищо май не разбират. Това го казвам от личен опит - приема ме лекар в 22 г.с., всичко е добре и след две седмици на контролен преглед ми заявява, че съм 19 г.с. За втори път ми изкара един и същ така акъла и вдигнах голям скандал и го накарах да мери всичко наново, едно по едно, крак, ръка, каквото се сетиш, докато не излезе точно. При мен няма как да объркам в коя седмица съм, всичко е следено,  но имаше период в началото, в който бебето беше със седмица назад, после със седмица напред, после с 10 - 12 дена, сега пък си отговаря точно. При всеки е много относително и индивидуално според мен, има една таблица със средни размери по седмици, но незнам как да я прикача.

Срещу разтройство на мен ми изписаха ентерол, а аз си правя и оризова вода.

# 502
ами да ще ти дам и аз пример ,разбирам че съм бременна и звънкам на лекар казвям мъ имам чгх 95,6 някъде там беше и той ми казва след 2 дни да ида на преглед,отивам аз защото много ме болеше лявата страна а той ми казва бластоцид или плоден сак н какво ми каза 1,5 мм да отида пак след 4 дни и тогава ми каза 5,5 пораснало било .... та да си дойдем на думата как така той видя нещо като под 1000 няма как да види нищо?????

# 503

sobadgirl след като е желана бременност защо не ѝ се радваш, а се тормозиш кога е станало.Изоставания и разминавания в мерките има почти винаги...Няма как (освен ин витро) да знаеш точния ден на зачеване, а както са ти казали може само приблизително Simple Smile

# 504
Момичета помагайте, хич не ми се яде, имам гастрит, който се е раздразнил явно нещо и имам доста силни болки, нямам никакъв апетит и много се притеснявам с този глад да не навредя на бебето, но пък какво да ям, как да ям, вече усещам, че нямам сили, кръвното ми пада, ако има някой с подобен проблем ще се радвам на съвет. Благодаря!

# 505
  • Бургас
Момичета помагайте, хич не ми се яде, имам гастрит, който се е раздразнил явно нещо и имам доста силни болки, нямам никакъв апетит и много се притеснявам с този глад да не навредя на бебето, но пък какво да ям, как да ям, вече усещам, че нямам сили, кръвното ми пада, ако има някой с подобен проблем ще се радвам на съвет. Благодаря!
Вземи си Гастроцинезин на Боарон. На мен ми помага и може да се пие при бременност. Може да хапваш банани, леки супички /например пилешка/.

# 506

sobadgirl след като е желана бременност защо не ѝ се радваш, а се тормозиш кога е станало.
Защото има притеснения от кого е всъщност бебето, за това ѝ е важно кога е забременяла Peace

# 507

sobadgirl след като е желана бременност защо не ѝ се радваш, а се тормозиш кога е станало.
Защото има притеснения от кого е всъщност бебето, за това ѝ е важно кога е забременяла Peace
Да после разбрах...Дано всичко се нареди  Peace

# 508
Здравейте мами.
Имам леко проблемче и исках да знам има ли някоя друга която страда или е страдала от подобен тип неразположение. Бременна съм в 9 месец. Термина ми е на 20ти Ноември - един вид чакам си...
Та това чакане вече почна да ме побърква и последните дни съм адски изнервена непрестанно. Хванала съм и лека настинка която допринася за дискомфорта. Вечер ми е адски трудно да заспя, снощи ставах в 2 през нощта да простирам защото не ме свърташе. Имам леки болки и редки контракции. Сутринта днес станах с високо кръвно и директно ме пратиха до болницата, където ми казаха че всичко е наред и кръвното се дължи на преумора. Правиха ми запис на тоновете - перфектен. Ехографа - супер и има подготвителни контракцийки. Проверка за разкритие - изключително леко - усещало се с върха на пръста според думите на лекарката...та пратиха си ме в къщи и ми изписаха билкови лекарства за успокоение и препоръки за почивка...
И ето 10 часа вечерта е...аз ги изпих тези хапченца в 7 и имам чувството че ставам още по нервна и съвсем не ми се спи... Уморена съм..изтощена, корема ме свива придърпва, дори гърдите ми се втвърдиха доста изненадващо...Нямам никакви опасения и притеснения относно раждането, очаквам го с нетърпение и силна решителност дори... Но някак си нетърпението ми ми причинява излишно безпокойство което не мога да спра и имам чувството че ще се побъркам ако не родя скоро...  все пак съм 2 седмици от термина и почва да ме хваща яд за това че съм толкова припряна.
Просто исках да го споделя с някой. Благодаря.

# 509
Здравейте мами.
Имам леко проблемче и исках да знам има ли някоя друга която страда или е страдала от подобен тип неразположение. Бременна съм в 9 месец. Термина ми е на 20ти Ноември - един вид чакам си...
Та това чакане вече почна да ме побърква и последните дни съм адски изнервена непрестанно. Хванала съм и лека настинка която допринася за дискомфорта. Вечер ми е адски трудно да заспя, снощи ставах в 2 през нощта да простирам защото не ме свърташе. Имам леки болки и редки контракции. Сутринта днес станах с високо кръвно и директно ме пратиха до болницата, където ми казаха че всичко е наред и кръвното се дължи на преумора. Правиха ми запис на тоновете - перфектен. Ехографа - супер и има подготвителни контракцийки. Проверка за разкритие - изключително леко - усещало се с върха на пръста според думите на лекарката...та пратиха си ме в къщи и ми изписаха билкови лекарства за успокоение и препоръки за почивка...
И ето 10 часа вечерта е...аз ги изпих тези хапченца в 7 и имам чувството че ставам още по нервна и съвсем не ми се спи... Уморена съм..изтощена, корема ме свива придърпва, дори гърдите ми се втвърдиха доста изненадващо...Нямам никакви опасения и притеснения относно раждането, очаквам го с нетърпение и силна решителност дори... Но някак си нетърпението ми ми причинява излишно безпокойство което не мога да спра и имам чувството че ще се побъркам ако не родя скоро...  все пак съм 2 седмици от термина и почва да ме хваща яд за това че съм толкова припряна.
Просто исках да го споделя с някой. Благодаря.
Ох милата  Hug Сигурно почти всики са така към края..Аз имам още време ще видим как ще е.
Пробвай с филмчета , книга , нещо покрай приготовленията за бебчо , мен примерно готвенето ме успокоява.Стискам палци за леко раждане пухкав финал  Crazy Hug

Общи условия

Активация на акаунт