Априлски мами 2016 - Тема 4

• 28 296
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Владая
Добро утро от една вече вампирясала от безсъние мама.
Е то така не се издържа вече.
През деня имам най кроткото бебе на света,а нощем е пълна противоположност.
Пробвах какви ли не варианти и вариации,режима се спазва стриктно.
Хапва в определените часове,вчера дори спа преди обяд 40 мин,
следобяд си взе следобедния сън 2ч по часовник,
излизахме на разходка,доста постояхме,дремна 30 мин на въздух,
вечерта къпане,масажи,хранене и в 21ч заспа,в 2 се събуди за хранене,
и в 5 приключи със съня,съответно и ние.
Изпратихме каката на училище и в момента мома Ива спи,а аз шетам у дома.

# 91
Добро утро.
Ловеза това ставане е 5 е като китайско мъчение. #Crazy
Рада спи до 7-7.30. Но пък става за храна през три часа.

# 92
  • Владая
Китайско ли ,бебешко-овнешко ли е,но се чувствам като след най тежките нощни дежурства които съм карала.От некачествения сън съм с едно постоянно главоболие,което направо ме умори.
Не стига това ами и с каката пада едно учене,
вчера милата се измъчи от 9.30 до 15ч с малки почивки
се готви за 3 входящи теста,и естествено искаше помощ от мен.

Липсват ми дългите разходки на Витоша с кучето,
алеята за Златните мостове ми е на 10 мин от нас,
обожавам тишината на гората и ромона на реката,
така се успокоявам,ама няяяяма Laughing

# 93
Margarita, погледни съдържанието на бурканчето, да няма някаква добавка. Давала ли си и други на HIP, може и да е нещо свързано с обработването на бурканчетата,....
Аз пък днес разбрах за един ангажимент и бързам да изляза.....добре, че Тервел ме остави снощи да поспа Simple Smile

# 94
Спрете да се оплаквате, че ви завиждам Grinning аз снощи ставах на всеки час. Най-дългият ми непрекъснат сън е час и половина. Така че, радвайте се.
Малкият не иска да суче Sad Почва да ми тежи цялото притеснение около кърменето. Почвам го по-смело с пюретата.

# 95
  • Karnobat
Loveza и ние сме като вас общо взето със спането. Преди обяд 20-40 Мин.,на обяд около 2 часа,след обяд пак около 20мин. Заспива към 21:30 преди да избият двете зъбчета се будеше на няма и час. Сега се буди към 3,но не яде,после вече към 6 яде,после придрямва малко и наново. Луд маратон. От главоболието скоро няма оттърване.

Основно на Хип давам и съм нямала проблем

# 96
  • Владая
Не знам,все ми се струва рано за зъбчета,може би защото на каката първото изби към 9-я месец.
И въобще не усетих как "вади" зъбите,много стоически понасяше всичко,единствено с кътниците имахме проблем,толкова тежко избиха,че ЛЛ я докара до АБ,защото симптомите бяха като при пневмония.
Но от дете до дете има разлика.Така че каквото сабя покаже  Laughing Laughing Laughing

# 97
Ловеза пробвала ли си по-късно лягане? Или пък бял шум? Аз на Рада й пускам щото баткото в 7.30 не е легнал още и си вдига малко шум.
Оффф утре и гости на вечеря ще идват. Почвам от днес с готвенето и чистенето. Имам цяла тиква та ще има супа от тиква и чийз кейк с тиква (ако намеря рецепта, че такъв още не съм правила).

# 98
  • Владая
Ловеза пробвала ли си по-късно лягане?
По късно от 21.30-22ч,абсурд да издържи,пробвала съм,
снощи даже каката нарочно я занимаваше,само и само да издържи до по късно,но в 21.30 заспиваше права Laughing Laughing Laughing

Като каза тиква,аз съм решила баница с тиква да правя,
но трябва да е свободен баща и,за да мога аз да си замеся и да разтегля корите Laughing

# 99
  • София

Липсват ми дългите разходки на Витоша с кучето,
алеята за Златните мостове ми е на 10 мин от нас,
обожавам тишината на гората и ромона на реката,
така се успокоявам,ама няяяяма Laughing

Ох много близко до сърцето казано,.,,,  Blush ....
Ние пък не спим денем. Вечер лягаме в 8 и после през 2 или 3 часа, ама през деня... ей тука се въргаляме с малкия на спалнята... музика си пуснах за утеха.  Peace

# 100
  • София
Здравейте. Излизането беше супер, ма днес едвам гледам. Легнах си в два  Blush
Такъв живот кипи по центъра на София. Хората се забавляват, пият, пеят..... отидохме и до някакъв бар с жива музика. Платих си входа и пет минути по-късно ми тръгна кърмата и айде газ към къщи  baby_neutral

Дааа познато... И аз на няколко пъти се опитах да си 'направя живота същия' /казано в силни кавички/ ама не ще да е Simple Smile Съдба
Затова пък вчера направихме извънградско с приятелка и беше много разведряващо... С малкия в раницата и айде в гората  Sunglasses

# 101
Ние трябва да изследваме тези дни ph на акото? Това озн. да нося пелена, нали?

# 102
  • Karnobat
addicted2U в аптеките продават едни стерилни контейнерчета,които имат нещо като лъжичка,предполагам ,че ако сложиш малко от акото  няма да се наложи да носиш цяла пелена. Така предполагам

# 103
pH изследвали с някаква лентичка...той ака толкова рядко, че по пелената няма нищо, всичко попива. Аз преди време бях вземала такова контейнерче, носих да му изследват акото. Но за да е стерилна пробата най- добре да се вземе проба от дупето ( с клечица с памук ).
Днес отидох на зъболекар като си мислех, че ще ми правят кариес. Оказа се, че трябва да ми извадят зъба. В сряда ще го извадя, но ден след това не трябва да кърмя. Утре ще изцедя колкото мога кърма, но и ще купя адаптирано мляко, защото едва ли ще мога да се изцедя много. В сряда срещу четвъртък през нощта ще е интересно- ще иска гърда, но няма да има и никой няма да може да заспи Crazy

# 104
Addicted, защо не трябва да кърмиш?
Много тъпа ситуация, но няма как. Твоето здраве също е важно. През нощта можеш да му дадеш малко адаптирано, примерно. То е ясно, че търси гърдата и за утеха, но като е сит поне по-лесно ще го успокоите да заспи.
Аз днес купих адаптирано, проблемът с кърмата при мен продължава. Но той вчера и онзи ден като имах,пак не сучеше много и е възможно затова да е намаляла..Обикновено, ако ми е намаляла кърмата, суче по на често. Но днес просто се отказваше- сукне два-три.пъти, кърмата не слиза веднага и дотам. Адаптираното не го иска. На мен ми се къса сърцето-заспа гладен. Чак си поплаках.Отчайвам се. От утре след всяко кърмене  ще цедя и ще се опитам да го захраня по-бързо.

Общи условия

Активация на акаунт