Априлски мами 2016 - Тема 4

• 28 336
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Стара Загора
И аз имам превод и парите са по-малко. Пише 20 работни дни за септември месец.
Да ви питам относно еднократната соц. помощ.. на 7 септ подадох документите и все още нямам превод. Колко време се забавиха при вас?

# 121
  • София
Да ви питам относно еднократната соц. помощ.. на 7 септ подадох документите и все още нямам превод. Колко време се забавиха при вас?

При мен мисля  дойдоха след около месец.

# 122
  • Владая
И аз вече имам превод  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Еднократната помощ ми я изплатиха и на мен след около месец,
при теб най вероятно ще е октомври с детските надбавки.

Аз да питам понеже с каката не взимах детски,сега кога бих могла да подам документи?

# 123
По принцип знам, че ги превеждат след 15-то число на следващия месец, в случая след 15-ти октомври Simple Smile

# 124
Тази социална за доход ли е или е еднократната за живо родено дете?

# 125
  • Стара Загора
Тази социална за доход ли е или е еднократната за живо родено дете?

Еднократна за живо родено дете.

# 126
  • Нейде из лудите гори...
Ахой, добър ден, докопах компютър и успях да ви изчета  Whistling
Ние поскитосахме през почивните дни, че и вчера, да съберем слънце, че с тези прогнози не се знае дали ще има още такива приятни дни за разходки Simple Smile

Жара от днес сяда на гърне, нямаме попадения, ама я запознах с трона й, много е смешна, иска да го оближе  Crazy
И глутен й въведох днес с едни арабски питки, харесаха й , определено.

Имам майчинство, сумата е същата като последните 2 месеца.  Peace

addicted
, на мен са ми вадили зъб, докато кърмех голямата, пропуснах едно кърмене и после продължих. Консултирах се с ЛЛЛ тогава.  Peace

Хариста, Мадара ми е на час път, сподели ги по-подробно тия "рекламирани" бунгала, може и на лично.  Не че в нашия двор не се вижда звездното небе и не чувам щурци (живеем в покрайнините на селски град), но понякога не е зле да погледнеш Голямата мечка под друг ъгъл  Mr. Green

Проходилка , че купя когато започне да седи изправена сама, тип уолкър ще е, бънджи взех защото ми изтръпват ръцете като започне да скача. Седи с него по 10-20 минути дневно, колкото да свърша нещо.

Миналата седмица й предложих пюрета, с такава погнуса ми ги отказа, че повече няма да се опитвам  Naughty

Зеленчуци взимам от съседи, местни производители или от магазина, където често пак са фермерски от околията.  Peace

Очите на Жужа са синьо-сиви. Дано останат в тази синя гама, че по нещо да се различава от зеленооката си кака  Heart Eyes

# 127
Браво за глутена! И аз така ще направя, на усещане ще я карам.
Матей беше доста отвратен от картофа Simple Smile  иначе днес му давах тиквичка,;но не се постарах достатъчно за констистенцията ,само я сварих и намачках. Въпреки това хапна малко. Тиквата вече се доказа-ще я бъде!
Моите майчински са по-малко, но знам че е нормално, защото се изчисляват на база брой работни дни.
Аз съм родом от малък град и там небето е приказка  Heart Eyes
Addicted, точно и аз щях да ти предлагам да звъннеш на НАПК и да се посъветваш.
Може да пробвам с друго адаптирано, то дано не се налага де.

# 128
# 129
Еми по-добре сега да го оближе да се знае, че е нейно гърнето, а не после, когато почнете да го ползва. Laughing
Ще ти пиша на лични Simple Smile

# 130
Вчера предложих на Бочко броколи Simple Smile не се впечатли. Дояде си с мляко.
Прекарваме доста време навън, но сега е ветровито и мисля да си спестя следобедна разходка.
Майчинството е различно, според работните дни.

# 131
Бягаща с вълци,колко е голяма твоята бебка? Питам, понеже прочетох,че си въвела глутен. Тук има каши 4+ с глутен и се чудя, какво да правя.

# 132
  • Варна
Моята пък днес за пръв път яде с охота зеленчуково пюре - тиквичка и картоф.
Доста беше ветровито, но излизахме да я поодуха ветреца, нека се калява  Peace
Това с гърнето ме разсмя искренно  Laughing
Зъбките пробиват лека полека, вече са 5, утре-вдругиден очаквам да прорежат и другите 2 броя. Голяма мъка са си  Cry, доста плака тази нощ.
Днес станахме на 6 месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пфуу...исках да кача една снимка да ми видите дундата(не моята  Joy), ама не успях.

# 133
Хахаха Zina, сълзи ми текат от смях. Joy Честити  6 месеца на дундата ти ( не твоята) Joy

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 18:01 от Анонимен

# 134
Хахаха Zina, сълзи ми текат от смях. Joy Честити  6 месеца на дундата ти ( не твоята) Joy
Joy Joy Joy
Честито и от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт