Априлски мами 2016 - Тема 4

• 28 345
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Addicted честита половин годинка на Макс, да Ви е много здраво и палаво момчето  Heart Eyes

Jane.Happy какво е туй животно "Киндиру"  newsm78

# 151
Добро утро. Нашето захранване нещо не върви. Тя не яде с апетит. По-скоро й е интетесно първите хапки и после пас. Пръцка доста и мисля засега да спра захранването. Другата седмица пак.

# 152
  • Стара Загора
Ние ще се записваме за програмите им за прохождане Уомбат, но имаме още 2 седмици до навършване на 6мес.  Peace

# 153
  • Варна
Добро утро. Нашето захранване нещо не върви. Тя не яде с апетит. По-скоро й е интетесно първите хапки и после пас. Пръцка доста и мисля засега да спра захранването. Другата седмица пак.

Ми добро да е утрото  Laughing Laughing Laughing Joy

# 154
  • Варна

Ми добро да е утрото  Laughing Laughing Laughing Joy

Като се замислих може би не си в БГ  Blush

# 155
  • Владая
Добър ден  Crazy
Защо ми трябваше да се хваля вчера че съм спала???
Изминалата нощ беше най-кошмарна до сега,
Ива такъв рев рева,че направо ме  #2gunfire
Вчера взех дентинокс-гел,и нощта след като я намазах се кротваше.
Днес е най-кроткото бебе на света,стана,хапна,будува,спа,
отново будува почти 2ч,изяде си пюрето и сега пак заспа.
Направо не ми се мисли какво ще последва.......

# 156
  • Владая

Пфуу...исках да кача една снимка да ми видите дундата(не моята  Joy), ама не успях.

Снощи след като прочетох,zina  у дома ме обявиха за хахо Laughing Laughing Laughing
Смяла съм се с глас и сълзи Laughing Laughing Laughing

# 157
Съвсем съм си в бг, ама то беше едно мрачно...баш като за утро  Joy
Тва с дундата дори не си и помислям да го споделя с ММ. Тъй или иначе е обявил форумските майки за куку руку  Joy

# 158
  • Нейде из лудите гори...
Добър ден!
Събудих се уморена, но Жара ме зарадва като се изпика, а после и изака в гърнето за добро утро.  Party Голям кеф да не се занимавам с омазано дупе и пелени  Whistling

Jane, каката ходеше в Gymboree, ама май вече го няма. Бях много доволна, първо го посещавахме заедно, после я записах на занималнята. Добре й се отразяваше  Peace

Аз се ориентирам по тази схема.

Довечера пак ще й направя зеленчукови кебапченца, осладиха й се миналия път  Wink

# 159
Тъй или иначе е обявил форумските майки за куку руку  Joy
Те мъжете нищо не разбират Crossing Arms Crazy
Стеличка, явно още не е готова. Преди две седмици предложих оризива каша - не яде, но от вчера му давам и си хапва с голям апетит. Но промених позицията, в която го захранвам. Сега го държа в мен, прави сме, иска да изяде всичко, което аз ям. А първия път беше седнал в скута ми, определено не му е любимо.

# 160
  • Владая
Ама каква съм голяма бяла птица,
честити месечинки на порасналите бебоци.
и на нас ни предстои след 15 дена да закръглим на 6 месеца.

При нас захранването върви добре.Доста зарзават опита детето,
услажда и се.Мисля да въведа жълтъка тия дни.Стига да намеря
от къде да си взема домашно яйце,че наше село е от градски тип.

А относно отклоненията на форумските мами,
у дома са ми свикнали.Видят ли ме да се хиля сама пред компа,
обявяват че "пак съм отлепила"  Laughing Laughing Laughing

# 161
Честити месечинки  Heart Eyes
Loveza, и ние на 20 ще преполовим първата годинка. Кога мина това време?!  Heart Eyes
Ходихме на консултация - не му биха ваксина, заради детския рожден ден, на който ще ходим. Ще му я сложат другата седмица. Тежи 8кг и е 73см,но не успяхме да му опънем добре крачето, че не се спираше, та може и повече да е Simple Smile
Педиатърката каза, че следобед мога да му давам кисел, така че утре и това ще му готвя  Crazy

# 162
  • Владая
 Криси`,супер значи нашите бебоци са родени на една дата.

Аз за кисела не се бях сещала. newsm78 Обаче като се сетя каката как им се мръщеше Thinking
Но Ива за разлика от Алето пък яде каши,та може и тях да хареса.

В момента момата се кара на телевизора  Laughing Laughing Laughing
Чакам каката да се прибере от училище,но днес мога да кажа че си починах,
след като наготвих още сутринта,имах цял следобяд на разположение да полежа пред ТВ-то.

# 163
И нашите бебета са на 20ти Simple Smile

# 164
Zina, система от занимания ца подпомагане на ранното развитие при бебета и деца. Можеш да погледнеш сайта им-имаш право на един пробен урок, който е безплатен. Ние ходихме на такъв преди два месеца. Kindyroo Варна напиши в гугъл. В рамките на 45 мин.се правят упражнения, песни,танци,визуана стимулация и т.н. Занятията са веднъж седмично.Полезното е, че нещата после могат да се практикуват ежедневно вкъщи.
Бягащата, Ще погледна дали ги има още. Предполагам концепцията е сходна.
Мерси за линка.

Общи условия

Активация на акаунт