Отговори
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми специалист, при когото да направя фетална морфология (20-21 г.с.).
Някоя от Вас да сподели мнение и опит от Първа АГ "Света София"?

Благодаря на отзовалите се, т.к. ми е за второ мнение и ми е важно.

# 1
С първата бременност ходих при Доц Томова, Сега при Др Марков ще ходя. Доволна съм.

# 2
  • София
 Д-р Марков,д-р Чавеева и Д-р Сигридов бих препоръчала аз.

# 3
  • Sofia
Д-р Марков,д-р Чавеева и Д-р Сигридов бих препоръчала аз.
Подкрепям.

# 4
При мен има генетичен проблем, ето защо  при бременност се изисква  консултация с отличен сертифициран специалист по Фетална медицина. Защото се налага хорионбиопсия при всяка бременност.

Предпочитам модерните методи, ето защо се спрях на д-р Чачева  и д-р Георгиев в клиника Надежда.
(Не подценявам Фемина, Марков, Димитрова.) Но на мен ми трябва болница, в която да мога И ФМ да направя, И  хорионбиопсия, И да има спешен кабинет, И да мога да родя при патологична бременност ИЛИ  да прекъсна бременност в добри условия с добри специалисти и техника.

За съжаление, след хорионбиопсията се установи проблем и бременността трябваше да бъде прекъсната по медицински показания.
Но 2 месеца след това без никакви усложнения, имах зелена светлина да забременявам отново.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 20:25 от Анонимен

# 5
  • над кукувичето гнездо
Врагалева във Фемина.

# 6
В никакъв случай при Врагалева. Тази е като Джекил и Хайд - за едни е супер мила а за други е ужасна и с отвратително поведение. Имам чувството, че като и дойде и става като звяр. Аз отидох при нея уж с препоръка, а тя се държа отвратително - два пъти говори по телефона за по 3-4 минути и като и казах, че бързам и почна да пъшка и охка. Претупа ме набързо, не ми отговори на въпросите - "Нали бързаш, какво толкова питаш?". Ужасна е тая!! Никога при нея повече!!

# 7
Здравейте, да попитам какви документи са необходими да занеса за фетална морфология? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт