Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 184
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Днес са Силвиите. Аз пак имам именик - майка ми.

# 361
  • Варна
Днес са Силвиите. Аз пак имам именик - майка ми.
Да са ти здрави и щастливи имениците напоследък!  Hug

# 362
  • Пловдив
Честита 2017-та година! Много здраве, късмет и безгранични успехи на вас и семействата ви!  Hug Hug Hug

Честито и на имениците! Наздраве!

На моя не съм му видяла очите от както е във ваканция. Празнува със съученици новата година. През деня или спи, или е някъде отново с приятели. Ще трябва да скръцна със зъби, за да го озаптя малко да си напише домашните и да се подготви за оставащите класни по езиците. И май не остана много време до края на срока. До края на месеца ли са точно или до някой февруари?

# 363
  • Sofia
Срочната ваканция е от 4-ти до 8-ми февруари.

# 364
  • София
Честита нова година и от мен! Здраве, щастие, успехи и късмет!

Днес съм на работа след 10 дена купони и лежане и ми е доста тегаво Simple Smile Грипът мина покрай нас - дребната се разболя 3 дена преди да излязат във ваканция, дано само с това да сме се разминали този сезон. Девойката празнува с нас в къщи - нали сме в нова къща и правихме голям купон. Иначе и тя спи до 12 часа, как ще влезе в релси след празниците не знам.

# 365
  • Варна
Моята и тя лежи до следобяд даже. Не знам как ще се влиза в релси.
Не съм я питала все още дали своевременно пише и някое домашно.
Имаме си подкъсено крилце коса от едната страна.

# 366
И двамата стават рано, рано и засядат на компютрите, не знам как не ги разтопиха  Joy
За домашни дума не се отваря, за класни също.

# 367
  • Пловдив
Моята днес се информира какви домашни имат. Имат да пишат географско есе, но не знаеше темата. Утре уж ще отваря учебника. И по литература имат нещо за писане за Прометей. Трябва да отиде да си извади карта за градския транспорт. Иначе и тя спи поне до обяд.

# 368
  • Варна
Здравейте мами и Честита Нова Година!
Да питам нашите (варненските) деца кога са на училище, утре или чак в понеделник?

# 369
  • Пловдив
Преди малко излезе новина, че 5 и 6 са обявени за неучебни дни за цялата страна.  Peace
Има заповед на страницата на МОН.

# 370
Преди малко излезе новина, че 5 и 6 са обявени за неучебни дни за цялата страна.  Peace

Страницата на МОН не се зарежда при мен. Наистина ли точно там го прочете, dundi73!
Иначе в новинарските сайтове  има такава новина.

# 371

Нашите си бяха във ваканция до 9-ти, в АК вървят по друга система почивните дни.

Последна редакция: ср, 04 яну 2017, 12:17 от Анонимен

# 372
  • София
Моя мъж току що ми показа заповедта.
На сайтовете на училищата и двамата пише, че 5 и 6ти са неучебни дни. Та в понеделник с песен.

# 373
  • Пловдив

Страницата на МОН не се зарежда при мен. Наистина ли точно там го прочете, dundi73!
Иначе в новинарските сайтове  има такава новина.

Да, страницата им се задръсти. Но там излезе заповед. Младежите ще поспят още някой и друг ден.  Peace

# 374
  • София
Обичайте си децата такива каквито са - палави, лошави, инати, тийнове - важното е да са живи и здрави.

Вчера почина дъщеря на кума ми. Левкемия. Едно усмихнато дете, което остана на 12. Cry

Общи условия

Активация на акаунт