Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 156
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ремонтът на у-щето (саниране) на малкият започна есента (доста преди началото на учебната година) и още не е завършен.
Училището на Дияна пък изобщо не е санирано.

Едно време до у-ще сменях 3 превозни средства. Пътят ми беше 40мин в най-добрият случай.

Сутринта една сръбкиня писа във вайбъра, че Дунав в Белград е замръзнал. Четох в новините, че се спира корабоплаването. От 20г не помни такова нещо. Тя живее извън Белград в едно село - "няма автобуси. Чувствам се като в 17ти век".

# 421
  • Варна
И Варна с още 1 ден.
Скрит текст:

# 422
  • ГОре на черешата...
Да, 3 дни от директора и 7 от ПС,  но там е малко сложно, защото заседание няма да се свиква за всяка молба.

# 423
  • София
Защо не оставят на училищата индивидуално да решат дали могат да се стоплят или не?

# 424
Току що сина ми ми изпрати това 11.01 ще е неучебен ден за София, защото в над 70% от училищата все още не са постигнати необходимите температури в стаите.12.01 ще е учебен!
От фейсбук страницата на Йорданка Фандъкова

# 425
  • София
Току що сина ми ми изпрати това 11.01 ще е неучебен ден за София, защото в над 70% от училищата все още не са постигнати необходимите температури в стаите.12.01 ще е учебен!
От фейсбук страницата на Йорданка Фандъкова

Има го и на сайта на Столична община.

# 426
Говоря с познати, които са на парно. С помощта на духалки, климатици и пр. помощ при пуснато на макс. парно вътре достига до 18 гр. в най-добрия случай.
Училищата, без допълнително отопление на ток, ще могат ли изобщо да я докарат до 18 градуса, докато температурите навън се задържат толкова ниски? Т.е колко реалистично е, че въобще някога преди стоплянето на времето вътре ще стигнат нужните минимуми, за да почнат часове?

# 427
  • Варна
Във Варна едни училища утре ще учат, други - почиват. Деветокласникът няма да учи, а второкласничката - с намалени часове.

# 428
  • Варна
Явно в МГ-Варна имат добро парно, утре ще учат. Ще разберем колко топло е било!

# 429
  • нейде там, където ....
И ние сме на парно, но без проблем топлим до доста над 18, защото аз съм си топлолюбива култура. Пускаме го от време на време, не е постоянно. Редуваме с ел. печки, но има моменти, когато нищо не е включено. Би трябвало да могат да се стоплят и училищата ... мисля.

# 430
И ние сме на парно - нямаме проблеми с температурата дори част от радиаторите са намалени. Трябва обаче да уточня сигурно, че радиаторите са нови и инсталацията е не чак толкова стара на 15год. В училищата със стара инсталация и радиатори които половината са задръстени с боклуци от дългите години работа си мисля че работи на 30-40% от капацитета и сигурно е голям проблем да се стопли

# 431
  • Варна
Във Варна едни училища утре ще учат, други - почиват. Деветокласникът няма да учи, а второкласничката - с намалени часове.
20 училища в общината няма да учат утре. Радвам се, че и нашата гимназия е сред тях.
Трудно се върви по улиците.

# 432
# 433
издърпаха ми ушите

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 13:46 от ra2

# 434
  • София
За момента няма промяна при малкият - утре са на училище, но от 8:30. Голямата ще учи от 13:00 ч. до 17:00 ч. Чудя се има ли смисъл изобщо да ходят. (За 4 астр. часа ще имат 6/7 учебни + нам си колко междучасия).

Общи условия

Активация на акаунт