Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 151
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мариета, да ти е здрав и щастлив Калоян.

# 451
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Hug!
Е, винаги има първа двойка. Но пък и се поправят.

# 452
  • out of space

Девойката днес е получила първата си двойка. По физика-на контролното, за което споменах. Повече от половината в класа имат 2. И така-6,6, 2.
Приема го нормално-заслужена е.

Тази двойка на раздел ли е? Иначе не си представям как е възможно...един вид нищо не знае.

Честито на младежа на Мариета!!!

# 453
  • София
Иначе не си представям как е възможно...един вид нищо не знае.
Не си ли имала двойки?
Аз в 11ти клас имах двойка по история - ми не бях учила/научила урока. Лошото беше, че учителката ни беше болна и я заместваше районен инспектор  Laughing Почти до края на годината не искаше да ме изпитва. С големи зорове си поправих двойката.

Най-сетне пуснаха ел. дневник в училището на щерката. Не че има нещо интересно.

# 454
  • Варна
Да, двойката е на определени уроци и задачите към тях. Ясно е, че не са погледнати. Имало цял уикенд до контролното уж,  ама не очаквали били в първия ден след ваканцията, като имат физика- още в петък.

# 455
  • Пловдив
О, моята миналата година точно на тези раздели от физиката, които вашите учат сега, накъдри едни двойки, та накрая едва закърпи 4 за годината. Ами неприятна си е механиката. То вярно, че трябва и да се поупражняват малко задачите, ама ...
При нас от вчера уж са ги погнали. Масово им липсват оценки и сега всеки се чуди как да навакса. Писали са нещо като есе по химия, ще имат и есета по АЕ. И по физика нямат никакви оценки освен една невърната контролна.
Учителят по МАТ трябва да им върне класните днес, ако ги изрови изпод снега  Joy Този човек е невероятен учител. Както се забавляват, така си и учат математика. Много ми напомня моя чичо, който също беше учител по МАТ в МГ и неизчерпаем извор на вицове и шеги за разпускане.

Ей този сняг не спира да трупа. Ако синоптиците познаят, утре ще сме затрупани.

# 456
dundi73, нашата г-жа по МАТ е бременна и отсъства та и нашите били временно със същия учител. Петър и той го харесва.

# 457
  • Sofia
Спукаха ги от тестове още от първия ден  ooooh! Познайте дали някой е подготвен...
Коментирахте преди време - може ли да се прави тест в ден с класно?

# 458
  • нейде там, където ....
Спукаха ги от тестове още от първия ден  ooooh! Познайте дали някой е подготвен...
Коментирахте преди време - може ли да се прави тест в ден с класно?

По какво? При мен информация за тестове/контролни пристига в деня, когато получат резултати. Или когато го накарам да свърши нещо по-сериозно през почивните дни  Laughing

# 459
  • Sofia
Вчера по география, днес - по история, заедно с класното по БЕЛ.
И аз не съм сигурна какво точно от цялата информация достига до мен...

# 460
  • Варна
Жалко, че обучението включва предмети освен английски, корейски, БЕЛ(без литературата) и география.  Laughing
И немският го заобича някак. Днес-горда шестица на хората по физическо-ами оправи си четворката от нормативите.  Grinning
Утре-физика?!  Shocked И т. н. ученически неволи Mr. Green
Днес имахме родителска среща за бъдещата лятна екскурзия из Европа. Моят мъж ходи.

А, направи ми впечатление, че девойката все още няма оценка по психология. Правиха контролно сега.

Днес е минало класното по математика.  Rolling Eyes Едната задача само я е започнала-съставила е системата само.
Но пък е решила задача за бонус. Ами ще видим!

Последна редакция: чт, 19 яну 2017, 23:21 от Стейси Грей

# 461
Засега психологията се очертава най-любим предмет на моята дъщеря. В понеделник има файнъл по физика, учи здраво вече няколко дни.
Иначе, продължава да ходи на бокс 3 пъти седмично, много й хареса.

# 462
  • Варна
 Привет! Не съм писала от векове Simple Smile
Нищо интересно при нас.  В училище криво-ляво. Не му се учи и това е. Все навън му се седи.
Вчера класно по математика, контролно по психология.
 Ще се върна да ви изчета:)

# 463
  • Варна
don domat, това все едно аз съм го писала.  Crazy Както казва Криско: "Нищо, важното е да сме живи и здрави!"  Mr. Green

Класното по БЕЛ мина в сряда, за други не ме е информирал. По математика от известно време са със заместници, та не си дава много зор, казах му, че ще му изиграе лоша шега в един момент, но не му дреме.
Тренира усилено 4 -5 пъти седмично. Март започва първенството.

Мариета, на патерица, но от сърце, честото ви пораснало момче!  Heart Eyes

Малее 16! Кога станаха! Днес направих тема за бъдещите първокласници (малкият ще е) и с умиление се сетих за вълненията през годините с вас. Не пиша често, но редовно чета, много сте ми скъпи, да знаете!

# 464
  • ГОре на черешата...
Марчела, благодаря bouquet!

Почвам да се глася за баба вече, това е Crazy. Нищо, че няма гадже и скоро не се очертава да има. Над тези неща е Laughing. Ама пък на мен ми се гушка бебе Mr. Green...

Общи условия

Активация на акаунт