Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 560
  • 833
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна

Дали е необходимо да се пие йод се определя на базата на стойностите на тиреоглобулин, но основно и по хистологичното изследване на материала от операцията.

Само да доуточня,че йода се пие ако има разсейки по лимфните възли,не е задължително тиероглобулина да е висок.Защото моя не беше много висок,но самия факт че е тръгнало да се разсейва е достатъчен за йод.

Е тъй де„но основно и по хистологичното изследване на материала”
Ай ,днес да стискате палци ,че ще ходя да видят бандата бебоци...дано да са добре

# 406
Скаби, стискаме и те прегръщам много много Hug Hug Hug

# 407
  • София
Момичета, здравейте.Да се консултирам с вас-в ляб лоб имам формация с размери 7,4 на 4мм с калцификат.Отделно имам и леко подут и болезнен лимфен възел.Но него го напипвам от 1 година, не съм правила биопсия.Дали да мина при Пандев на една консултация.Какво означава този калцификат? Или възела е малък и да не го мисля.Благодаря Ви Hug

# 408
  • Варна
Момичета, здравейте.Да се консултирам с вас-в ляб лоб имам формация с размери 7,4 на 4мм с калцификат.Отделно имам и леко подут и болезнен лимфен възел.Но него го напипвам от 1 година, не съм правила биопсия.Дали да мина при Пандев на една консултация.Какво означава този калцификат? Или възела е малък и да не го мисля.Благодаря Ви Hug

Отиди на преглед да ти е мирна главата Peace.Размера на възела не е от значение.

# 409
  • София
Благодаря ти за мнението Hug  Знаеш ли актуални цени за преглед?

# 410
  • Варна
На Пандев не знам.Моя взема 35 лв. за ехограф.

# 411
Здравейте! Между проф. Пандев и доц. Сечанов кой бихте ме посъветвали да избера? Знаете ли какви са цените на операциите при тях?

# 412
  • Варна
Здравейте! Между проф. Пандев и доц. Сечанов кой бихте ме посъветвали да избера? Знаете ли какви са цените на операциите при тях?

Пиша ви лично Peace

# 413
  • Варна
Момичета,как сте?
На мен ми качиха хормона заради бременността,сега имам още по силно сърцебиене и задъхване ...е,може да е от бебетата ...ама много ми е зор.

# 414
  • Варна
Момичета,как сте?
На мен ми качиха хормона заради бременността,сега имам още по силно сърцебиене и задъхване ...е,може да е от бебетата ...ама много ми е зор.

На всички ни е зор и без да носим по две бебета.Особено пък сега с тази смяна на часа,направо съм парцал.

# 415
Аз имам операция при доц.Сечанов.....Добър е!Платих 960лв,но имаше други които са платили повече!Сега проблема ми е този отвратителен белег!Мажа го с кело-кот!

# 416
  • Варна
Аз имам операция при доц.Сечанов.....Добър е!Платих 960лв,но имаше други които са платили повече!Сега проблема ми е този отвратителен белег!Мажа го с кело-кот!

Сериозно ли на моя позната е искал 1500лв.По какво ги преценява Shocked

# 417
Парите преценяват според сложността на операцията,   Rolling Eyes така ми каза Пандев. Аз мазах с всичко, което ми казаха и след три разяния е като бръчица на врата. Просто мажи редовно.
Аз добре че съм болнични сега, днес спах 3 часа следобяд, тази пролетна умора здраво ме друса.

# 418
  • Варна
Парите преценяват според сложността на операцията,   Rolling Eyes така ми каза Пандев. Аз мазах с всичко, което ми казаха и след три разяния е като бръчица на врата. Просто мажи редовно.
Аз добре че съм болнични сега, днес спах 3 часа следобяд, тази пролетна умора здраво ме друса.

Да има логика,въпреки,че нея още не са я оперирали явно предполага.
Моя белег също почти изчезна,съвсем тъничък и трябва да го търсиш,за да го видиш.
Е ти пък как не те досрамя 3 часа и аз дремах ама някак неудобно зад монитора на работа  Laughing

# 419
Здравейте!
Искам да ви попитам какво мислите за следните резултати?
fT4       0.87       ng/dl     0,89 - 1,76   
TSH       0.017       uIU/ml     0,55 - 4,78

anti-TPO   S       188.1       IU/ml     0 - 34    
anti-Tg   S        87.25       IU/ml     0 - 115
TSH-R-Ab   S        0.88       IU/l     0 - 1,75

Дали има шанс да избегна операцията?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт