Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 955
  • 833
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ти за коментара.....Не знам какво да правя имат съмнения за рак!Така мисля!И не искат да се чака много.....Аз ходих при д-р Сидерова тя е ендокринолог.....Тя ми каза операция!Страхувам се за живота след това

# 286
Благодаря ти за коментара.....Не знам какво да правя имат съмнения за рак!Така мисля!И не искат да се чака много.....Аз ходих при д-р Сидерова тя е ендокринолог.....Тя ми каза операция!Страхувам се за живота след това
Не искам да подценявам възможностите на варненските хирурзи. Убедена съм, че повечето от тях са добри в работата си, а и немалко пациенти лекуват и оперират, но виж какво ще ти препоръчат момичетата в темата тук.
Аз имам мнение, но най-добре преминалите през това да ти споделят. Не са малко в темата, ще пишат.
А ти Вале се успокой, ако можеш, поне малко. Почети тук някои мнения.

# 287
  • Варна
Аз съм от Варна ,преди две години ме оперира Славов в окръжна болница.
Живота след операцията е като живота преди операцията  с единствената разлика ,че сутрин пиеш едно хапче.
Всички се оплакваме от задъхване ,умора и куп гадости,но като се замисля ....ми то и като имах жлеза си се оплаквах и все нещо ми имаше Joy
Вале,споко,всичко ще мине добре ,и както казва едно прекрасно момиче тук във форума :„Помни ножът е гумен”

# 288
  • Варна
Вале аз също съм от Варна и съм оперирана от д-р Славов.За съжаление не съм го чувала този доктор,но за сметка на това Терапията е на светлинни години от окръжна.
Живота след операцията си продължава,вярно с леки неудобства,но продължава.Не се страхувай и не мисли за диагнозата докато не си видиш хистологията.И не забравяй винаги можеш да питаш тук,а ако желаеш и лично  Hug

# 289
  • Reasonford Manor
Здравейте.
Имам възел 11х7 мм. (според миналогодишното ми изследване, към момента ми се струва нараснал), следя се при проф. Пандев от 2 години. TSH от миналата година - 0,77. Предстои ми контролен преглед следващия месец.
От известно време възелът е болезнен, не много, но когато го пипам - наболява и не е приятно усещането..
Много моля, ако някой е бил в подобна ситуация, да сподели.

# 290
  • Варна
Здравейте.
Имам възел 11х7 мм. (според миналогодишното ми изследване, към момента ми се струва нараснал), следя се при проф. Пандев от 2 години. TSH от миналата година - 0,77. Предстои ми контролен преглед следващия месец.
От известно време възелът е болезнен, не много, но когато го пипам - наболява и не е приятно усещането..
Много моля, ако някой е бил в подобна ситуация, да сподели.

Аз мисля,че  ходиш при един от най-добрите доктори в България и не би трябвало да се притесняваш Hug

Последна редакция: нд, 12 фев 2017, 11:39 от Глухарче

# 291
  • Варна
Момичета споделете какво знаете за връзката между щитовидна жлеза,млечни жлези яйчници.В смисъл има ли  някаква закономерност,че ако имаш възли в жлезата,то да се оглеждаш за фиброаденоми кисти и т.н. в гърдите.Също така и за злокачествените заболявания.
Фри много държа и на твоето мнение,без да се обиждат другите момичета на тяхното също държа  Hug

# 292
  • Reasonford Manor
Глухарче, благодаря.  Hug

Аз съм с фиброкистозна мастопатия, но не зная има има ли връзка с възела. Поне никой не ги "свързвал".

# 293
Здравейте!
Моля за съвет,тъй като в града ни няма добри ендокринолози,а до СФ не ми е възможно да ходя за следене  на щитовидната жлеза.И така-от около 10  години имам диагноза Хашимото,първите 5г. всяка година ми пускаха ТСХ и тъй като  беше в норма и възела не растеше,не ми предписваха лекарства.После излязоха от нормата и ми предписаха Еутирокс,пиех гои редовно до миналата година.Поради пътуване,от където не можех да си го купя,а бях си го забравила,спрях да го пия за 1 месец .И изведнъж осъзнах,че се почувствах много по-добре-бяха започнали да ме болят ребрата така силно,че сутрин все едно някой ме беше стиснал с всичка сила и се събуждах от страшни болки,нервите ми бяха се опънали до крайност и всеки с всичко ме дразнеше,болеше ме възела често....и изведнъж тези оплаквания спряха след спирането на Еутирокса.Бях в чужбина и така вече година и половина не съм ги пила.Поради това,че съм в пременопауза и имам проблеми с цикъла,генекологът ме изпрати на ендокринолог.Но той ми пусна само ТСХ,аз попитах достатъчно ли е ,за да разбере състоянието на щит. ми жлеза,тя ми каза-ами аз не мога да пускам на всеки каквото е необходимо,но да,достатъчно е.
Та въпроса ми е какво друго да си пусна,според вас,за да се разбере,зная,че ще си ги платя,но поне да е ясно.Благодаря предварително за отговори!

# 294
  • Варна
ТАТ и МАТ задължително заради Хашимотото и евентуално fT4 Peace
И ехография заради възела.

# 295
ТАТ и МАТ задължително заради Хашимотото и евентуално fT4 Peace
И ехография заради възела.

Благодаря,ще ги направя.
Тук не правят ехографии Sad
Някой чувал ли е за д-р Ананиева,тя работи в СФ,но веднъж в месеца идва и тук в града ни?

# 296
  • Варна

Благодаря,ще ги направя.

Сериозно ли?Е как следят възли,кисти и не дай си боже злокачествени образования newsm78

# 297

Благодаря,ще ги направя.

Сериозно ли?Е как следят възли,кисти и не дай си боже злокачествени образования newsm78

Да и аз бях изненадана,защото 30 години живях в доста голям град,нооооо:((((

# 298
Глухарче, връзка не знам да има. Но всяка жена над 40 г. трябва да се преглежда веднъж годишно на мамолог и гинеколог. Аз моя рак го хванах на профилактичен преглед в 1ви стадий. Ако бях се забавила няколко месеца...

# 299
  • Варна
Глухарче, връзка не знам да има. Но всяка жена над 40 г. трябва да се преглежда веднъж годишно на мамолог и гинеколог. Аз моя рак го хванах на профилактичен преглед в 1ви стадий. Ако бях се забавила няколко месеца...

Даже и не над 40,а над 25 ако питаш мен.Дано наистина да няма зависимост.А аз заради профилактичен на една киста на гърдата си хванах щитовидната Tired

Общи условия

Активация на акаунт