Операция на щитовидната жлеза -12

• 94 921
  • 833
  •   1
Отговори
# 555
И аз имам същите усещания......А белега личи ли м област и с какво се каза?

# 556
Белегът личи,защото съм рязана три пъти на едно и също място.Мазах с един продукт на Веледа,съдържащ невен,а след това мазах с домашно приготвен от мас и невен.

# 557
може ли някой да ми помогне с въпроса тсх 52, и нещо много високо какво означава това и дозата се увеличава или намалява

# 558
  • Варна
може ли някой да ми помогне с въпроса тсх 52, и нещо много високо какво означава това и дозата се увеличава или намалява

Уау много високо,вдигайте дозата.Предполагам човека не се чувства добре и няма сили Confused

# 559
Високо тсх,пие ли еутирокс?При това положение дозата на лекарството се увеличава,но под надзора на ендокринолог.Възможно ли е да е някаква грешка при самото изследване?Аз имах високи стойности на тсх,но просто бяха пропуснали да ми кажат,че трябва да пия хормона,да не говорим,че при карциномите трябва да се поддържа максимално ниски нива на тсх.

# 560
  • Варна
МЕА нещо не е коректно проследяването при тях,това е момичето за което ти бях писала,става въпрос за нейната майка.Ще я помоля да ти пише на лични това,което писа на мен Confused

# 561
Глухарче и другите, пили йод 131 - колко време след операцията го направихте? Записах се вчера, но няма наличност в страната, бюрокрация някаква, та ще ида чак за юли или август даже, което ще е 2 до 4 месеца след операцията. След празниците сега ще се обадя на лекарите си да ги питам какво мислят, но въпреки уверението на докторката от клиниката по радиология, че не е проблем такова забавяне, се притеснявам да не стане късно...
И друг въпрос към всички оперирани - минаха 10тина дни от оперцията, усещам по белега втвърдяване отдолу, масажирам както са ми казали, но се чудя нормален процес на заздравяванена раната ли е и после да се разсеят тези твърдини?

# 562
  • Варна
Глухарче и другите, пили йод 131 - колко време след операцията го направихте? Записах се вчера, но няма наличност в страната, бюрокрация някаква, та ще ида чак за юли или август даже, което ще е 2 до 4 месеца след операцията. След празниците сега ще се обадя на лекарите си да ги питам какво мислят, но въпреки уверението на докторката от клиниката по радиология, че не е проблем такова забавяне, се притеснявам да не стане късно...
И друг въпрос към всички оперирани - минаха 10тина дни от оперцията, усещам по белега втвърдяване отдолу, масажирам както са ми казали, но се чудя нормален процес на заздравяванена раната ли е и после да се разсеят тези твърдини?

3 месеца след операцията пих йод.Звънни по другите градове може някъде да те включат.
Не се притеснявай за раната все още не е зараснала.

# 563
Втърдяване,зачервяване,мястото е нечувствително дълго време-това са все неща,които предшестват възстановяването.Колкото до забавянето-наистина не е фатално,не се притеснявай.След прегледа при Пандев и ред изследвания трябваше да бъда оперирана възможно най-бързо,но това се случи едва два месеца след това.Не забравяй,че при пиенето на йод дори да има и най-малък остатък всичко се изчиства.

# 564
Здравейте, момичета Simple Smile
Изчетох доста от темите, не успях всички, та затова имам питане - има ли въобще доволни от ендокринолози (изключваме д-р Сарджева) и хирурзи във Варна? Трябва ми консулт за голям възел в ЩЖ и не зная към кого да се обърна. То е ясно, че в даден момент ще се стигне до София, но като за начало поне да си спестя едно пътуване. Ще бъда благодарна и за отзиви на оперирали се във Варна.
Бъдете здрави Simple Smile

# 565
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Изчетох доста от темите, не успях всички, та затова имам питане - има ли въобще доволни от ендокринолози (изключваме д-р Сарджева) и хирурзи във Варна? Трябва ми консулт за голям възел в ЩЖ и не зная към кого да се обърна. То е ясно, че в даден момент ще се стигне до София, но като за начало поне да си спестя едно пътуване. Ще бъда благодарна и за отзиви на оперирали се във Варна.
Бъдете здрави Simple Smile

За диагностика д-р Райков е най-добрия във Варна Peace

# 566
Ще ти кажат да си направиш биопсия......И в крайна сметка мнението ще е за операция!Но ако изследванията от биопсията са добри....Свържи се с д-р Сидерова...В са.Марина!Това лято ще идва апарат който разбива такива възли...И няма да се налага операция!Но ако имаш проблем с хормоните тогава не знам какво ще те посъветват....

# 567
Дами, здравейте.

Преди около 20 години ме диагностицираха с хиперфункция на щитовидната жлеза. Няколко години пих метизол. След като родих жлезата нарастна много и ме оперираха. Доста години положението беше нормално.
Преди няколко месеца започнах със сърцебиене, изнервеност... Оказа се, че болестта се е върнала  Cry  Имам и два горещи възела. Назначиха ми Тирозол - 2х2 и 1 Конкор.
Чудя се дали няма да се излекувам само с хапчета при тези горещи възела?

# 568
Благодаря ви за отговорите Simple Smile
Проблема при мен е, че ми откриха множествена склероза преди години и покрай нея изтървах юздите на другите проблеми, та сега ще си нося последствията. Затова и търся помощ за най-добрите лекари за ЩЖ.
В този форум намерих наистина ценна информация.
Отново благодаря  bouquet

# 569
........ Това лято ще идва апарат който разбива такива възли... И няма да се налага операция!....

може ли повече инфо моля. Всички възли ли ще се разбиват? Искам и аз  Laughing Толкова добре звучи, че чак не мога да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт