Операция на щитовидната жлеза -12

• 93 652
  • 833
  •   1
Отговори
# 645
Някой имали мнение за д-р Юлия Тасевска от Варна?
Препоръчай те ми добър ендокринолог във Варна.Става въпрос за 16 годишната ми дъщеря.Увеличение 1 степен на железата с микро кисти.Да търся ли втора мнение?За сега ни е пуснала изследване на хормони и след това ще уточнява диагноза.

# 646
  • Варна
За Варна от личен опит препоръчвам Райков

# 647
Къде преглежда?

# 648
  • Варна
Медицински център Плюс и транспортна болница

# 649
  • Варна
Райков с две ръце Peace

# 650
  • В свой си свят :))))
Има ли някакви специфични различия в храненето след такава операция?

Абсолютно не!

За съжаления аз натрупах много килограми, които не знам как да сваля...казах ми, че храненето трябва да е различно от преди и като честота и като качество....и в момента съм с 15кг. отгоре и се чувствам доста зле от този факт.

# 651
  • Варна

За съжаления аз натрупах много килограми, които не знам как да сваля...казах ми, че храненето трябва да е различно от преди и като честота и като качество....и в момента съм с 15кг. отгоре и се чувствам доста зле от този факт.

Ако ти е наместен  точно хормона не би трябвало да се пълнее.Виж да не би от друго място да е проблема.
Аз съм в изкуствена хипер и дори слабея,въртя едни 52-53 кг.,а ям доста добре без да се ограничавам.

# 652

Ако ти е наместен  точно хормона не би трябвало да се пълнее.Виж да не би от друго място да е проблема.
Аз съм в изкуствена хипер и дори слабея,въртя едни 52-53 кг.,а ям доста добре без да се ограничавам.

Хормонът го поддържам около 1 / максимум /, а килограмите не спират да се трупат...не зная какво да правя вече Sad

# 653
  • Варна

Хормонът го поддържам около 1 / максимум /, а килограмите не спират да се трупат...не зная какво да правя вече Sad

Провери захар,инсулин...

# 654

Провери захар,инсулин...

в норма са..

# 655
  • Варна
Тогава най-трудното.Диета и повече движение  Confused

# 656
явно ще трябва да намеря начина... опитах диетата на Ваня Червенкова.... ефектът при мен беше нулев..явно всичко е много различно при различните организми...

# 657
  • Варна
Аз също много качих след операцията ,нищо че съм в подържана почти.хипер ...явно.е до.организъм.

# 658
  • Варна
явно ще трябва да намеря начина... опитах диетата на Ваня Червенкова.... ефектът при мен беше нулев..явно всичко е много различно при различните организми...

Майка ми е много доволна от 90 дневната,като дните на глад ги е заминила с плодове.

# 659

Глухарче, благодаря ти!

skabiela, ти опита ли някакъв вид диета? Аз мисля да пробвам съвета на Глухарче и опитам 90- дневната.

Общи условия

Активация на акаунт