Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 288
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
dazel, понякога е дори по-скъпо, отколкото в магазина. Безмитна зона - грънци, освен ако случайно няма промоция някаква при самите полети. Но пък не съм попадала на ментета.

# 571
  • Пловдив
Това ще ми бъдат първите избори на новия адрес. Как да разбера къде мога да гласувам (освен да разпитам съседите  Mr. Green)?

На този сайт, някъде по средата, след календарите има номер за смс справка, ако не ти се занимава да инсталираш разни сертификати на компютъра си.

# 572
  • Пловдив
mystic woman , от Дъглас и Прити шоп взимам. Живея до Тримонциум и те са ми най-удобни.

# 573
Е да де,ама парфюма,който съм си харесала в Дъглас е 245 лв., а в Ензо и Венера е около 100 лв.
Разликата не е 20,30 лв.

# 574
  • Пловдив
Здравейте, аз пак да попитам някой знае ли от къде мога да купя бяла и червена глина за козметични цели?
Последния път си купих от едно малко руско магазинче срещу военна болница и много ми харесаха и двата вида, които взех Simple Smile Не знам дали има бяла и червена обаче...

# 575
  • Пловдив
Това ще ми бъдат първите избори на новия адрес. Как да разбера къде мога да гласувам (освен да разпитам съседите  Mr. Green)?

На този сайт, някъде по средата, след календарите има номер за смс справка, ако не ти се занимава да инсталираш разни сертификати на компютъра си.

bouquet Благодаря!

# 576
Един спектакъл на ансамбъл Тракия, който обещава да бъде вдъхновяващ! На 18.11.2016г. петък на сцената на Драматичен театър Пловдив ФА Тракия ще представи концерта "Цветни щрихи от България". Ще се изпълнят едни от най-новите музикално-танцови, песенни и оркестрови произведения, умело режисирани от главния художествен ръководител на ансамбъла проф. д-р Даниела Дженева. Билети на касата на Драматичен театър Пловдив. Насладете се на магията на българския фолклор!

# 577
Пазарувам си от Венера-та от 90-те години, редовно/ напоследък повече он лайн, преди на място/, досега не съм случила на менте. Но си купувам от опакованите им парфюми- не от тестерите...Проверявала съм си баркодовете- съвсем са си редовни, а и аромата си е както трябва да си е/говоря, за парфюми които ползвам от години и съм ползвала и купувани от чужбина/.

# 578
Здравейте, от къде мога да купя оригинален парфюм на нормални цени освен от Венера (там го няма)?

# 579
Здравейте, аз пак да попитам някой знае ли от къде мога да купя бяла и червена глина за козметични цели?

В аптеки Авеню със сигурност има бяла, обикновена, в прозрачно пликче. Купувала съм от тази срещу Густо. Продават и на Талодерма, но не зная точно кои цветове имат.
Червена глина купувам от магазин "Берьозка" на бул."6 ти септември" до линията.

# 580
Момичета, децата ми са полудели по Paw patrol и сега си търсим килим с кучетата. Някоя от вас да е виждала? 

# 581
  • Майничка
Момичета, децата ми са полудели по Paw patrol и сега си търсим килим с кучетата. Някоя от вас да е виждала?  
http://kodbebe.com/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC-paw-patrol само тук съм срещала. Иначе от пъзелчетата ги има в различни варианти, но те не са реален килим.

# 582
http://kodbebe.com/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC-paw-patrol само тук съм срещала. Иначе от пъзелчетата ги има в различни варианти, но те не са реален килим.
Много благодаря! 😘

# 583
  • Пловдив
Дами, да попитам за читава автомивка в район Тракия, Източен и в тази дъга, за вътрешно, което ми е по-важно и външно, но да не съдират кожи, че ме таксуват като бус. Ей, човек тъкмо си намери вариант и се случи нещо непредвидено и пак сначале... ooooh!

Дописвам: и от вулканизатор имам нужда.

# 584
  • Пловдив
Имаше една автомивка преди стария прелез за Ягодово, до Синия кос, не работи ли вече? Аз си бях запланувала да намина от там тия дни, че ще ходя на един семинар и ме е срам от вида на колата ми. И обикновено я мия само по такива поводи, като предния път беше преди година там  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт