Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 595
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Голдън роуз имат щанд в Мол Пловдив

# 121
  • Балчик
Къде в кв. Кичук Париж мога да платя данък имущество?
Пробвай на касите на Общината , преди месец плащах задължение за товарен автомобил там. Peace

# 122
  • Пловдив
Здравейте.Може ли да ме ориентирате къде другаде освен на Централна поща мога да платя сметките за ток,вода и парно.Живея в ЖК Смирненски.

# 123
във всяка поща могат да се платят тези сметки  Peace

# 124
  • Пловдив
във всяка поща могат да се платят тези сметки  Peace

Не и в пощата в Кичука обаче. Благодаря за отговорите, оправих се вече.

# 125
Момичета, препоръчайте ми добра маникюристка в района на Кършияка!

# 126
  • Майничка
...И някой да знае какво се е случило с магазина за големи или XXXXLLL облекла от подлеза на Аптека Марица?

Работи си, днес минах от там.

# 127
  • Берлин
...И някой да знае какво се е случило с магазина за големи или XXXXLLL облекла от подлеза на Аптека Марица?

Работи си, днес минах от там.

Супер, пращам кумата да си напазарува малко дрешки. Много ти благодаря  Hug

# 128
Момичета, имам малко странен въпрос: Може ли да ми кажете от коя туристическа агенция в Пловдив сте доволни? Започвам да обмислям къде да ходим на Нова година и се чудя коя агенция да гледам  newsm78 newsm78
Ние сме ползвали услугите на Виа Орбита и Солвекс и от двете сме доволни.

Добър очен лекар,с добра апаратура?
ММ е доволен от прегледа при д-р Рачев в http://zdravencatalog.com/%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BB% … 1%82%D0%BA%D0%B0/

# 129
  • Пловдив
Дами, търся органайзер за дамски чанти, че преместването на вси "лейди - съкровища" не ми се отразява добре всяка сутрин и все нещо някъде ми липсва  Sick. Мога ли да си намеря нещо такова в града? Не ме устройва опцията Алиекспрес или подобни сайтове.

# 130
  • Plovdiv
Много благодаря на всички за отговорите

# 131
Дами, търся органайзер за дамски чанти, че преместването на вси "лейди - съкровища" не ми се отразява добре всяка сутрин и все нещо някъде ми липсва  Sick. Мога ли да си намеря нещо такова в града? Не ме устройва опцията Алиекспрес или подобни сайтове.

Миналата година си купих от едно момиче,което живее в Кичука има обява в Базар,ако те интересува,ще ти я изпратя на лични.

# 132
  • Пловдив

Миналата година си купих от едно момиче,което живее в Кичука има обява в Базар,ако те интересува,ще ти я изпратя на лични.

Да, да, моля. Благодаря. Ще я разгледам.

# 133
  • Пловдив
Мами, къде в града има най-голям избор на плочки за баня?

# 134
За очен лекар  - др Рачев и аз съм доволна ,  работи също и на Васил Априлов Дкц 2 , но там чакането е доста.
др Иванав също съм доволна, работи Дкц 3 на  бул 6 септември и в Окръжна болница.Като апаратура не мога да дам мнение, зависи за какво точно отиваш.

Общи условия

Активация на акаунт