Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 214
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
ЗлаВещица,чудесни планове имаш.Могат наистина да се правят много интересни неща и да се излезе от рамката в този час.Затова и записахме нашата щерка.Като време ни промотираха,че ще се провежда от 16 до 17.30 часа.Точно и затова бях ОК.Сега изведнъж на 7 ми да си взимат някакви часове,което никак не ме устройва и противоречи на първоначалната уговорка с госпожата.Но не е болка за умиране.Ако не може да ходи в тези дни щерката,няма да ходи.Предполагам госпожата иска да си спести разкарването някои следобеди до училището.

# 301
  • Пловдив
Реформите побъркват учителите от бумащина. С годините това се превръща в бреме. Защото от учители се превръщат в заложници на системата. Слава Богу все още се срещат учители-будители, но няма да е задълго. Болна тема ми е и мога да пиша до утре.....

Но два класа да играят физическо във физкултурен салон колкото един хол в панелка.....  Stop

# 302
Здравейте!
Искам да попитам къде в Пловдив да направя ЕЕГ изследване на детето си? Бих искала да е на място, където апаратурата е по-съвременна и процедурата не е неприятна и стресираща за детето. Предпочитам персонала да е търпелив и да е свикнал да работи с деца, защото синът ми е палав и ще му бъде трудно да остане в покой дълго време.
Надявам се някой да може да ми помогне. Благодаря.

# 303
  • Пловдив
ЗлаВещица,чудесни планове имаш.Могат наистина да се правят много интересни неща и да се излезе от рамката в този час.Затова и записахме нашата щерка.Като време ни промотираха,че ще се провежда от 16 до 17.30 часа.Точно и затова бях ОК.Сега изведнъж на 7 ми да си взимат някакви часове,което никак не ме устройва и противоречи на първоначалната уговорка с госпожата.Но не е болка за умиране.Ако не може да ходи в тези дни щерката,няма да ходи.Предполагам госпожата иска да си спести разкарването някои следобеди до училището.

Освен заниманията в училище задължително има няколко часа училищни изява и няколко часа извънучилищни изяви, които трябва да се направят на друго място и по друго време. Може някъде да са планирали подобна изява на тези дати.

Допълвам, защото с дискусията тук ми дадохте идея и тъй като все още плануваме дейностите предвиждаме и ние занимания на 7-ми и 14-ти. Пък който дойде - дойде.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 окт 2016, 13:26 от ЗлаВещица

# 304
ХалиГали моето инфо е доста старо. В детска клиника ВМИ д-р Иванов прави на синът ми като бебе, преди 11г. Донесе си консумативи от вкъщи за толкова малко бебе  Confused По- късно се наложи да водя детето /на 2г. беше/ в каб., който е в Кичука, приемаше и по ЗК и знам, че има отделна стая , в която прави ЕЕГ. Колко е спокойно нямам идея . Случи се да почакаме доста, но бяхме навън в двора, имаше беседка  Peace

# 305
И ние сме ходили при проф. Иванов за ЕЕГ, но беше много отдавна, преди 12 години.
Имаха в детска клиника, също и в неговия частен кабинет.
Добре мина при нас, без стрес.

# 306
Само да допълня, че частният кабинет е на Димитър Талев № 76 в Кичука- медицински център Юник.

# 307
Здравейте , търся частен учител по математика в района на математическата гимназия за дете в 4 клас. Ако някой има инфо моля да сподели.

# 308
Къде има богат избор на творчески комплекти на нормални цени. Трябва ми за подарък на момиче на 10 години, което обича да рисува. Нямам никакво време да обикалям - искам да отида на едно място и да харесам. А магазини за художници къде има?

# 309
  • Пловдив
Магазин за художници - книжарница "Дали", след градинката на Джумаята, посока Стария град. Пада се на ъгъл, преди църквата "Света Богородица".

# 310
  • Пловдив
Точно и аз пишех за Дали-то Laughing Отделно има големи портрети на Салвадор Дали на витрината, няма как да не сте ги виждали.

# 311
  • Пловдив
Също и на ул. Виктор Юго, пресечка е на Гладстон, срещу Дома на техниката. Както и едно магазинче по диагонал на църквата Св. Петка. Не знам как са като цени.

# 312
В началото на Иван Вазов,първата пресечка вляво,идвайки от гарата,мисля,че Одрин е улицата,вляво има магазини,един от тях е за хоби и арт материали.

# 313
  • Пловдив
Здравейте !
Имам голяма молба към мамите ,който са се сблъскали с моя случай .
Детето ми се нуждае от дет.очен лекар .
Моля, да ми препоръчате дет.лекар специалист очен !!!

# 314
Детски очен лекар- Др Васил Маринов,
http://www.fihealth.bg/67.php#07
работи със здравна каса.На регистратурата ще ти дадат информация за работно време.Часовете бързо се изчерпват.Успех !

Общи условия

Активация на акаунт