Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета, някой има ли идея от къде в Пловдив мога да купя хубави порцеланови чинии. Уточнявам, че държа да са порцелан и ако може да не са някакви космически цени.
Прекрасни порцеланови чаши има в магазин Деникс в мол Пловдив втори етаж  Heart Eyes.

# 346
Момичета, някой има ли идея от къде в Пловдив мога да купя хубави порцеланови чинии. Уточнявам, че държа да са порцелан и ако може да не са някакви космически цени.
Прекрасни порцеланови чаши има в магазин Деникс в мол Пловдив втори етаж  Heart Eyes.

+1 мнения за Деникс. Имат и онлай магазин, можеш да погледнеш там какво предлагат, поставям линк в скрит текст. Не само порцелановите неща са им хубави, но и всичко останало,а за Коледа какви красиви неща са напускали в онлайн магазина..... Heart Eyes

Скрит текст:

# 347
От къде миа да си купя кетчуп на Хайнц?
Вчера бях в Лекси, но не видях.

# 348
В Кауфланд има, за Лидл не съм сигурна, по-рядко влизам там.

# 349
  • Пловдив
В Лидл няма,в Триумф-да.

# 350
точно над замразените витрини, срещу кашкавалите (в края на млеката, от другата страна)
Голямо обяснение  Crazy
Като тръгваш в най-крайната редица на млеката към ядките, почти накрая вляво се пада - над граха и царевицата.

# 351
Откъде мога да закупя изкуствена кожа на метър? Трябва ми за обличане на матрак на болен човек.

# 352
  • Пловдив
Откъде мога да закупя изкуствена кожа на метър? Трябва ми за обличане на матрак на болен човек.
Магазина за платове на  ул" Железарска" /до тоалетните/- Cacadu.

# 353
точно над замразените витрини, срещу кашкавалите (в края на млеката, от другата страна)
Голямо обяснение  Crazy
Като тръгваш в най-крайната редица на млеката към ядките, почти накрая вляво се пада - над граха и царевицата.
Не съм се сетила да проверя там. Благодаря, този магазин ми е най-удобен! Hug

# 354
И в Лидл има Хайнц

# 355
  • Пловдив
И в Била продават.

# 356
В Лидл обаче е малка разфасовка.
Повече избор има в останалите магазини и в Триумф също има.

# 357

Сложи непромокаем протектор. Peace

# 358
mama66, това зад халите ли е или е по-близо до бул. Цар Борис, че не се сещам къде е точно?

DeVa®, не става.

ПП Намерих го, на Железарска 8. Благодаря много  bouquet

# 359
  • No Line On The Horizon
Някой може ли да препоръча телевизионен техник за TV Toshiba по възможност в р-н Север.

Общи условия

Активация на акаунт