Къде в Пловдив? - 67 тема

• 81 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Да ми препоръчате ортодонт, за дете ми трябва.
Др.Янковски поликл.на р-нт Стадиона Peace
В никакъв случай! Едно време може и да е работил добре,но явно се е поуморил.Не исках да го пиша в темата,но щом се повдигна въпроса,не мога да подмина.Лично не го познавам,но съм виждала негови пациенти.Не искам да коментирам повече.

Shocked и защо?
Ние сме от доволните и не само ние...още една камара народ.Не е кожодер като останалите.

# 631
ортодонт-д-р йозгюр
чувала съм добри отзиви и за симова

# 632
Ортодонт - д-р Шеткова. Голямата ми дъщеря в момента ходи при нея, резултатите са поразителни.

# 633
Да,знам,че има много доволни,но аз съм виждала част от тези доволни-лечението не е такова,каквото трябва да бъде,а и резултатите не са,за жалостДа,цените му са по-ниски,но това е лечение за цял живот,не си струва спестяването на 200-250 лв.
Не съм лично засегната,нито имам изгода да препращам към други ортодонти.
Спирам с коментара.

Като сме подхванали темата-все още тече безплатна силанизация на първите постоянни зъби на деца от 5 до 8 навършени години.До средата на ноември е.Безболезнено,неинвазивно.В някои кабинети,които работят по програмата на министерството .

Веронезе Благодаря,ще проверя за къната! bouquet

# 634
Момичета, вероятно е коментирано но така и не записах координати. Интересувам се от аниматор за детски рожден ден на 5 годишни.  Преди време имаш коментари за дама, която е аниматор и се занимава с куклено шоу. Ползвали сме услугите на Тон Бонбон и Слон Балон/  а и на всички рожденни дни на които сме канени са тези аниматори/  искаше ми се да е някой различен.

# 635
Да ми препоръчате ортодонт, за дете ми трябва.
Др.Янковски поликл.на р-нт Стадиона Peace
В никакъв случай! Едно време може и да е работил добре,но явно се е поуморил.Не исках да го пиша в темата,но щом се повдигна въпроса,не мога да подмина.Лично не го познавам,но съм виждала негови пациенти.Не искам да коментирам повече.
За съжаление и аз се присъединявам към негативната оценка, но от личен опит. Възможно най-съкратено:
Скрит текст:
При мен ортодонтското лечение бе започнато от д-р Шеткова. Тя ми постави подвижно апаратче, брекетите все още не бяха широко разпространени в Пловдив и дори самата тя тепърва започваше да работи с тях и да ги предлага на пациентите си. Родителите ми не пожелаха да се съгласят на този вариант, защото тя на няколко пъти променяше цената и остана усещането за опит за изнудване и че нещо не е наред. След около година посещения при нея, се обърнахме към д-р Янковски. За работата на д-р Шеткова не мога да кажа нищо, нямам съвсем ясен спомен поради каква причина се отказахме тогава, вероятно финансова и поради неориентираността на родителите ми по отношение на работещите с брекети ортодонти. Затова оставайки на варианта подвижно апаратче продължихме при д-р Янковски, който реши да ползваме старото апаратче ... краен резултат след повече от година - нулев. Нито се подредиха въпросните зъби (имах преплитане на втори и трети горе, останалите ми зъби бяха прави), нито дори имаше забележима разлика, а като бонус - разширена горна челюст в резултат на носене на апаратче само на горната такава. Години по-късно аз сама поех инициативата и проведох възрастово лечение (мисля след 18 годишна възраст го водят такова) при д-р Симова - брекети и на двете челюсти, наложително вадене на горни четвърти (благодарности за разширената челюст и променената захапка след неправилно лечение) и след по-малко от две години зъбите ми са по-прави от ... всъщност аз не се помня от преди това с такива.  Laughing
Така че за д-р Шеткова - не съм сигурна, но към д-р Янковски със сигурност не бих се обърнала никога повече. От личен опит мога да препоръчам само д-р Симова - работи както с брекети, така и с апаратчета. Виждала съм да разубеждава родители от поставянето на брекети, ако проблемът е разрешим с апаратче, виждала съм и искренно да казва, че не е нужно ортодонтско лечение и дефектът е само естетичен. Т.е. нямам усещането да е специалист, който да се води от финансовата страна на проблема. За съжаление познавам само пациенти, които също като мен се водят с "възрастово лечение" и не мога да дам мнение за крайния резултат от работата и с деца.

# 636
Ние изпращаме пациенти на  Д-р Мария Мисова,доволни сме от резултатите. Задължително прави снимки и предварителни анализи ( нещо,което се пропуска и после има неприятни изненади ) .

Къде поръчвате ортопедични обувки на дечицата ,освен Мечо пух ? И да сте доволни-да не са като менгемета.

# 637
Къде поръчвате ортопедични обувки на дечицата ,освен Мечо пух ? И да сте доволни-да не са като менгемета.

И аз с това питане, но за младеж, ако има значение. След преглед при двама всеизвестни ортопеда, ревмокардиолог пак ни изпраща при ортопед, защото според нея категорично е с плоско стъпало, което те не са видели  Confused

# 638
Аз да попитам нещо, правя картички в къщи, дали има някъде някаква малка книжарница където мога да си ги дам да ми ги продават  newsm78

# 639

И аз с това питане, но за младеж, ако има значение. След преглед при двама всеизвестни ортопеда, ревмокардиолог пак ни изпраща при ортопед, защото според нея категорично е с плоско стъпало, което те не са видели  Confused
МНого съм доволна от Доц.Спасов в спортния диспансер.

# 640
Аз да попитам нещо, правя картички в къщи, дали има някъде някаква малка книжарница където мога да си ги дам да ми ги продават  newsm78

Не е точно отговор на въпросът ти, но ако си добре си английския можеш да ги пуснеш в някоя чужда платформа.

# 641

Не е точно отговор на въпросът ти, но ако си добре си английския можеш да ги пуснеш в някоя чужда платформа.
Да може по принцип, единствено се сещам за сайтa etsy.com.

# 642
Цитат на: Еуфорична link=topic=94398р3.msg34008035#msg34008035 date=1478528249

Да може по принцип, единствено се сещам за сайтa etsy.com.
Да, той е много добър вариант.

# 643
  • Пловдив

На бул. "Христо Ботев" 103 в ключарското ателие мисля, че правят такива ключове.

# 644
  • под тепетата
Момичета, насочете ме към читав майстор за хладилника, моля!

Общи условия

Активация на акаунт