"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 741
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Гримьорката от сцената с Коки май е на наша съфорумка, но не съм 100% сигурна  Simple Smile

Това със Сашо е голяма глупост. Хич не му пасва на образа, пак се оляха.

# 241
  • somewhere near the sea
Аз пък не разбрах, че тоя Денис е братът на Зара newsm78 Затова ми възниква чудене: Като е толкова богат, защо дава част от не много големия апартамент под наем? Има нещо гнило... Thinking

# 242
Аз пък не разбрах, че тоя Денис е братът на Зара newsm78 Затова ми възниква чудене: Като е толкова богат, защо дава част от не много големия апартамент под наем? Има нещо гнило... Thinking
Братовчед ѝ е.
Той и Бранко беше голям бизнесмен, ама се оказа че има жена и най - вероятно бизнеса е нейн, та и с този псевдо богаташ ще измислят нещо...

# 243
  • somewhere near the sea
Е, значи пак ѝ провървя на Галя.

# 244

И аз вчера си мислех същото-в началото Сашо внушаваше респект, образа му беше на човек, който налага ясни правила и има сериозен бизнес, а сега тотално го сринаха. Outta Joint

# 245
Аз много харесвах Сашо, писала съм преди.
Винаги готов да услужи, да те разбере, да ти помогне, да ти съдейства. Супер разбран шеф.
Е, естествено, пак се оляха и развалиха образа му.

# 246
Гримьорката от сцената с Коки май е на наша съфорумка, но не съм 100% сигурна  Simple Smile

Коя? Аз пък толкова проспускам тези второстепенни образи, наскоро една съученичка каза, че един наш съученик се е появявал в няколко сцени. Бих върнала да го гледам, но трудно ще намеря точно епизода за който ми каза.

# 247
А Зара и Стелка как се запознаха? Че аз тези серии съм пропуснала newsm78
Със Сашо, наистина се подиграват. А Митака къде се вре и той, че и Боби, хаха.

# 248
Двете си бяха харесали един и същ мъж (забравих вече кой) и той ги въртеше за срещи, разбраха една за друга, мразеха се, щяха очите да си извадят, но веднъж нещо стана, не помня тенекия ли им върза, но се оказаха двете на едно място, излъгани от него и решиха да му теглят една и да идат да се забавляват двете  Laughing

# 249
Много ме дразни Теодора.Каква сметка държи на София  #2gunfire че и се наема като балкаче на баир.Вече вика, блъска,за каква я мислели...ми проста си за каква да те мислят. #2gunfire Много са й се вдигнали акциите.Марио трябва пак да я сваля на земята.
Май ще видим края на Сашо скоро време,струва ми се ,че ще излети от сериала.
Интересно ще ми е завръщането на Рая- как ли ще се върне,с какво оправдание /нали там много добре/,да не и тя и Галя да се окажат бременни от Дани  #Crazy

# 250
Че на Данчо нещото влизало ли е скоро на Галя в нещото?

# 251
Влиза, влиза...  Joy

# 252
  • ВАРНА
Двете си бяха харесали един и същ мъж (забравих вече кой) и той ги въртеше за срещи, разбраха една за друга, мразеха се, щяха очите да си извадят, но веднъж нещо стана, не помня тенекия ли им върза, но се оказаха двете на едно място, излъгани от него и решиха да му теглят една и да идат да се забавляват двете  Laughing

Някакъв млад електротехник беше.   Въртеше ги като Марио различни всяка седмица.

# 253
Интересен епизод!

# 254
  • Gotham City
И на мен ми хареса епизода, да не повярваш. Симона и компания, много ми хареса как си изиграха ролите, браво! Онази пикла, на Явор бившата е за затвор! Този нейния уж братовчед ми беше много смешен, само седеше и мълчеше, явно до там му се изчерпват актьорските възможности. С глас му се смях като започна най-дебилно да снима с телефона гледката от Копитото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт