"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 704
  • 718
  •   1
Отговори
# 315
  • I Love You 3000
Теодора е най-тъпия персонаж, който някога съм виждала. Започвам да се питам, дали само героинята е надута, проста и безмозъчна  ooooh!

На същото мнение съм  Peace Ама надали е само героинята такава, то си излъчва натюрел. Ако това е само актьорлък, значи е за Оскар! Simple Smile А и нали дрехите си били техни. Ако е така, поне за едно сме сигурни - и героинята и актрисата могат да те "утепат от стил"  Mr. Green

# 316
Ние тук обсъждахме и уж стигнахме до заключение, че използват и техни и дрехи от продукцията, ама дали е така...не е сигурно.
Иначе бях гледала снимки на Коко във фейсбук, еми не беше така облечен като циркаджия...всичката шарения по него...
За Теодора незнам и аз и забелязах розовата чанта във формата на сърце, изкрящия потник, само не видях дали е с токчетата на звездички - голям кич, не съм разглеждала нейни снимки във фейсбук, та незнам дали това е нейният стил или просто от екипа са решили да заложат на кич в облеклото ѝ.
Голямо мрънкало е нейният образ...недоволна от работата, недоволна, че ДЖ не ѝ обърна внимание и си го изкарва на София, недоволна че някой я е помислил за гадже на Найден...направо ми е излишна.

# 317
Доста тъпо пак се изказа ТедА, като каза че ѝ е много обидно , че я сметнали за гадже на бармана. Това момче сто пъти ѝ спаси г*за, да не говорим, че е около сто пъти по нормален и симпатичен от нея. Да, странно е да са двойка, но заради нея е странно, а не заради него.

И преди това какъв тон държеше на София?!

# 318
Ами тя Теда по свестни не си пада ,това е обида за нея.  Mr. Green
Вместо с някой по-нормален като бармана, имаше вземане-даване с онзи малоумен Васко и с "женомелачката"-Марио.
Направо зажаднях за някой по-нормален във филма,ама явно и в склада няма. Mr. Green

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 10:14 от #Frozen#

# 319
Ох само мен ли ме дразнят претенциите на КОко и Теодора? #2gunfire То все другите им виновни ,те горките все невинни ,все някакви тъпотии говорят.Сценаристите прекаляват като ги дават толкова много или да им пооправят образите,,или да ги махат. Sick Отврат са ми.Направо ми лазят по нервите. #Cussing out

# 320
  • Дубай
Ох само мен ли ме дразнят претенциите на КОко и Теодора? #2gunfire То все другите им виновни ,те горките все невинни ,все някакви тъпотии говорят.Сценаристите прекаляват като ги дават толкова много или да им пооправят образите,,или да ги махат. Sick Отврат са ми.Направо ми лазят по нервите. #Cussing out
Точно лазят по нервите то бива бива ама тяхното е просто върха на нахалството
И нещо не разбрах ккаов му е на момчето в бара че на Теда и се стори обидно да я гаджосват с него ми хубаво си е момчето ама тя нещо не е наред .

# 321
Точно лазят по нервите то бива бива ама тяхното е просто върха на нахалството
И нещо не разбрах ккаов му е на момчето в бара че на Теда и се стори обидно да я гаджосват с него ми хубаво си е момчето ама тя нещо не е наред .

то на Теда целия свят й е обиден.Аз не мога да си обесня защо се сърди на София.Снощи София й говори за пари за подарък ,тя съвсем другаде я отвя.Момчето й даде пари ,ходи й обира мизериите зад г*за тя неблагодарна.Как искам особено на Коко,такива шамари да му плеснат ,да се съвземе.Не вярвам ,че някой в реалния живот биха го търпили толкова  Sick

# 322
А на Боби родителите откъде хващат самолет, за да пристигнат в София?

# 323
Теда Тъпото (много ѝ пасва този прякор  Laughing) сериозно ли е "професионален танцьор, хореограф и инструктор по танци в школата „Салса дива“? Карина Николова участва във формата на „Шоуто на Слави“ „Танцувай с мен…3-стаен“, където помагаше на двойките с изучаване на танците. Освен по състезания, Карина танцува и в балет „Нова“. Тя е излизала на една сцена с редица родни изпълнители като винаги успява да нажежи страстите до червено с кръшните си движения."

http://bgnews168.com/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BF%D0%B8% … %BE%D1%89-%D0%BF/

# 324
  • София
Теда Тъпото (много ѝ пасва този прякор  Laughing) сериозно ли е "професионален танцьор, хореограф и инструктор по танци в школата „Салса дива“? Карина Николова участва във формата на „Шоуто на Слави“ „Танцувай с мен…3-стаен“, където помагаше на двойките с изучаване на танците. Освен по състезания, Карина танцува и в балет „Нова“. Тя е излизала на една сцена с редица родни изпълнители като винаги успява да нажежи страстите до червено с кръшните си движения."

http://bgnews168.com/%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BF%D0%B8% … %BE%D1%89-%D0%BF/
Това на втората снимка не е ли тоалета на Галя за индийските танци? Laughing

# 325
# 326
Коко и Теодора ми досадиха до смърт. Коки го превърнаха в абсолютен наглец с дебелашко поведение, а Теодора е време да спре да мята коси и мълнии във всяка ситуация.  Tired

# 327
  • Gotham City

Това е от Март, така че явно е поредната простотия на "журналистите"

Всъщност е доста пластична, защо в сериала се гаври със себе си, нямам идея
https://www.youtube.com/watch?v=EFvIFxRpRUo

# 328
  • Viena
Доста добре се справя в тамците

# 329
И Рая танцува доста по-добре, отколкото показаха в този сериал. Да се чудиш защо не използват реалните им възможности по-ефективно, а са по-склонни да окарикатуряват наистина симпатични деца като тези двамата, които изпълняват ролите на Коки и Теодора. Ако беше смешно или забавно - ок, но на мен ми се струва доста изнасилено положението вече. Tired

Общи условия

Активация на акаунт