"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 522
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
Само Галя не знам в коя стая ще я сложат

Дани нали и каза, че ще спи в неговата пък той ако трябва на дивана.

# 46
При Даню, бе!  Mr. Green Той нали това й предложи - да спи в неговата стая, пък, ако се притеснявала от него, той щял да отиде да спи на дивана  ooooh!

Хареса ми снощи Коки как реагира срещу Ана-Мария, вярно че малко по-грубо от необходимото, но й каза нещата както са  Peace
и на мен Коки ми хареса снощи.За първи път адекватно държание от целия сериал насам видях.Казаха й всичко в очите ,а тя по-нагла и от Симона и Теда ще се окаже.

# 47
Той Коко 'щото е цвете за мирисане.И той по едно време ги сменяше като носни кърпи, лъжеше момичетата постоянно, сега принципен го раздава.
Въобще в този сериал съм забелязала, че героите редовно ги хваща амнезия. За същите неща, които правят, след това спретват скандали.Абе, давай да е весело. Laughing

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 20:46 от #Frozen#

# 48
Виждам, че последната серия е възбудила дискусия. Аз не го гледам редовно, но поне да ви чета. А Митко върна ли се в квартирата?

# 49
  • somewhere near the sea
Поредният безработен ще влезе в квартирата Joy Колко ще станат? 4 или 5?
В истинския живот никъде няма да търпят такъв като Коко.

# 50
  • I Love You 3000
В истинския живот никъде няма да търпят такъв като Коко.

Кой е безработният? 
Аз изобщо не го следя вече. Само ви чета и ако нещо ми е интересно влизам в бокса и превъртам на него. Съответно гледах: драмата около Митко, докато се появи леля Марийка да търси сметка за раненото му сърце:) Гледах и "развода" на Бобито и Лилито ; на Теда кръшните танци и май само това Simple Smile Изобщо не знам кое след кое е и как вървят нещата с другите. Стела и Марио винаги съм ги превъртала , че са ми гнусни , чисто като излъчване. Пък за Даньо да не говорим.Изглеждаше ми сериозен докато страдаше. Ама нещо Галка се завъртя пак да му помага и спрях да се интересувам изобщо. Та някой ако ме светне - какво става там ще съм благодарна, ако не - здраве да е. За тях мога да чета , но не й да ги гледам Simple Smile

# 51
Кой е безработният? 
Галя. Wink
И аз го гледам от дъжд на вятър вече, снощи за първи път от цялата седмица погледах и то последните десет минути  Laughing

# 52
  • I Love You 3000
Ама тя защо е безработна? Нали беше моделка? И защо ще се мести у Бобеви, нали Бранко и подари жилището? Аз нищо не знам за тях откакто тя купи картините, Даньо уж заминаваше и една леля, която дойде в офиса на Бранко под претекст , че му е жена..........  Тук четох ,  че Даньо и Галка спали пак. Ама как? Защо? Нямам никаква представа.  ooooh!

# 53
Ама тя защо е безработна? Нали беше моделка? И защо ще се мести у Бобеви, нали Бранко и подари жилището? Аз нищо не знам за тях откакто тя купи картините, Даньо уж заминаваше и една леля, която дойде в офиса на Бранко под претекст , че му е жена..........  Тук четох ,  че Даньо и Галка спали пак. Ама как? Защо? Нямам никаква представа.  ooooh!

Не знам защо е безработна, обаче в промото даваха, че щяла да напуска си напуска жилището, защото нали Бранко й го откупи от тоя арабин и сега той нали има жена е може би не и е удобно. Обаче да спи с арабина, за да си задържи апартамента й беше удобно....

# 54
  • София

Безработна, защото вече е "възрастна" за моделстване. Искали само 18-20 годишни. И тя реши направо да се изнася от София. Та затова си събираше багажа.
Има един безумен диалог между нея и Даню: той я съветва да се преквалифицира, за да си намери друга работа. А тя му отговаря нещо от сорта, че няма как да стане сърдечен хирург или астронавт за една нощ.

# 55
  • somewhere near the sea
Безработни са Коко, Митко, Дани, Ана-Мария(тя каза, че е крупие, но вечер си е вкъщи, ходи на вечери...). Да не говорим калка работи Теодора, че и самият Боби.  Сега и Галя. Но...това вече сме го обсъждали.
А Галя е моделка, но както е известно моделките се пенсионират рано. Та на два пъти ѝ дадоха да разбере, че е твърде стара за снимки.

Тя пък се ядоса на Бранко, че не ѝ е казал, че е женен, затова реши да му върне апартамента, въпреки че е на нейно име, и да скъсат.

С Дани спаха след като Галя откри истината за Бранко и ревеше, а Дани я успокои.(позната ситуация) Сутринта той се измъкна на пръсти и замина за Лондон, без да ѝ се обади. Върна се оттам примирен и решен да започне отначало, завари Галя в безизходица и я покани в Квартирата.

# 56
Галя е без работа, тъй като вече била на години за модел и я уволнили от агенцията, нещо такова каза.

Когато Галя разбра, че Бранко има жена и скъсаха, не вдигаше тела на Дани, той я търси в агенцията, където тя имаше анганжимент, но не се появила, та Дани отиде да я търси у дома и пиха вино, тъжаха всеки за своите проблеми и накрая преспаха. Сутринта Дани щеше да заминава за Лондон и се зачуди като се събуди да каже ли чао на Галя, но се изнесе без да каже нищо, тя май се правеше, че спи, докато той тръгне, че незнаеха какво да си кажат, гузни...

А за апартамента, аз не чух че ходих из стаите, но все пак тя скъса с Бранко, не иска да му е длъжна, като живее в апартамента... Различно е да спиш с бившия за апартамент, не че го одобрявам. И различно да приключиш отношения с някого, да си разочарован от него и за да си тръгнеш с високо вдигната глава, няма как да останеш в апартамента, независимо, че ти го е подарил..

Ана Мария също скъса със Сашо, след като преспа с Митко...сега уж не ги искала и двамата.

# 57
  • I Love You 3000
Ах, мерси bouquet Значи Данчо се видял с Рая и всичко вече е пито - платено между тях, така ли? И сега ще го събират с Галя пак? Как пък до онзи ден бяха зверските мъки по Рая, сега вече е примирен ooooh! По- добре на Събка да го бяха върнали, по ми се ”чини”. Хептен ме отказахте да искам да гледам по -нататък. Ще продължавам да ви чета все пак Heart Eyes

# 58
  • Viena
! Благодаря за темата bouquet

# 59
И защо ще се мести у Бобеви, нали Бранко и подари жилището?
Joy Joy Ох, това е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт