"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 527
  • 718
  •   1
Отговори
# 60
Рая и тя ли е аут от сериала или не?

# 61

Режисьорът съобщи в интервюто миналата събота, че Рая ще се върне отново. Simple Smile

# 62

Режисьорът съобщи в интервюто миналата събота, че Рая ще се върне отново. Simple Smile
С кой ли ще се хване този път?
Те всички са като шило в торба и сами рядко се задържат.

# 63
  • Най-красивата страна
Коки започна да ми става симпатичен.
А най-противни са ми Лиляна и майка и.Надявам се,че Боби наистина се е отървал от тях.
Мисля,че  София ще е по-подходяща за него HugА с Димо май няма да и се получи.
Марио е много гнусно същество.Стела също.
Никак не ме учуди това,че Галя остана без работа.Ами нормално е да се търсят по-млади момичета .
Една манекенка или модел би трябвало до 30 години да е успяла да се уреди или да се преквалифицира.

# 64

С кой ли ще се хване този път?

С Порфавор сигурно.

Наистина ли Рая ще се връща? Не стига Йордан, сега и тя!
Ние семейно гледахме серията, в която Йордан се върна от Лондон. При отварянето на входната врата, след като той цъфна, вкупом разочаровано възкликнахме: ооооооо!

# 65
  • Пловдив
Сега Рая като се върне, ще завари Галя в квартирата и пак ще настанат едни циркове...

# 66
Сега Рая като се върне, ще завари Галя в квартирата и пак ще настанат едни циркове...

Едва ли очаква Данчо да скърби цял живот и то при условие че тя му би шута.

# 67
Рая може да доведе лондончанина, щото иначе вярно, че само Порфавор остана непокътнат  Joy

# 68
  • Gotham City
ако Рая доведе новия ще стане много интересен латино сериал, дано така го направят, малко интрига да вкарат, че на този етап......

# 69
Аз търпеливо чакам Рая да се завърне, за мен тя си остава централният и най-любим образ. Grinning
Но не разбрах, гледаме ли вече сериите с новите попълнения или тепърва ще им се радваме? Защото много нови лица досега не съм видяла. newsm78

# 70
Нали имаше една статия какво ще се случи в сериала...макар че там бяха писали за Боби и София че ще се съберат, ама не стана така, поне за сега.
Та там пишеше, че Дани ще си хване гадже, вече уж преодолял Рая (не напълно де, то такава, като тяхната любов няма друга, то химия, то чудо) и тогава Рая ще се върне и ще му обърка живота...та може би Дани и Галя ще се сгаджосат отново, Рая ще се върне осъзнала, че много го обича, ще изревнува, че Дани не е сам, покрит в сълзи и сополи и най - вече ще го поиска, тъй като е зает...сега не го иска, че е сам и не е интересно така...
И ако ни покажат това, което написах...вече мога да обявя сценаристите за мега скучни и повтарящи по 100 пъти едно и също...

# 71
  • Пловдив
Нали имаше една статия какво ще се случи в сериала...макар че там бяха писали за Боби и София че ще се съберат, ама не стана така, поне за сега.
Та там пишеше, че Дани ще си хване гадже, вече уж преодолял Рая (не напълно де, то такава, като тяхната любов няма друга, то химия, то чудо) и тогава Рая ще се върне и ще му обърка живота...та може би Дани и Галя ще се сгаджосат отново, Рая ще се върне осъзнала, че много го обича, ще изревнува, че Дани не е сам, покрит в сълзи и сополи и най - вече ще го поиска, тъй като е зает...сега не го иска, че е сам и не е интересно така...
И ако ни покажат това, което написах...вече мога да обявя сценаристите за мега скучни и повтарящи по 100 пъти едно и също...

Ей така ги виждам и аз нещата за Рая и Дани.

# 72
# 73
сериала е в процес на снимки още. все по-често виждам из улиците да се снима Simple Smile

# 74
Какво ни очаква тази седмица

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441070_974644445 … b&oe=5860B9F8

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 14:27 от Sweet bunny

Общи условия

Активация на акаунт