"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 609
  • 718
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Айде и ролята на Галя потъна в помията! Тоя пореден скандал за нищо с хипер неадекватен диалог ...... Майко, Майко #Cussing out #2gunfire
Изобщо цялата серия тотална помия Sick

# 541
  • ВАРНА
Коки без малко най-накрая да си изяде заслужения отдавна бой и пак го отърваха.

# 542
Абе от както стана все се чудя.. Възможно ли е мъжа да не разбере, че жената е девствена? На мен ми се струва невероятно  Laughing

Според мен – може. Peace
Възможно е да!

ТО нали това на човек един път му се случва, та нямам кой знае какъв опит  Joy Имам чувството, че дори физически ако не се усети, то емоционално е невъзможно да не разбере човек.

Видеозона на Лиляна беше абсолютно излишен елемент.  Как не съм се стила да пращам майка ми да разнася снимки на децата на бившите ми гаджета. Иначе те се разделиха преди Софи да забременее, Софи беше на 5седмици, така че нищо чудно и Лили да е на толкова.
Тази новата на Боби давали ли са я до сега?  Дано бързо я разкарат...

# 543
Аз приключих с тоя сериал.Почнаха да дават любимият ни сериал Кухня по бтв комеди и съм доволна😃

# 544
Това за бременността на Лиляна беше пълен смях - кога срещна новия, кога се залюбиха, кога забременя, кога стана време за ултразвук...наистина времето от едното до другото е неопределено понятие  Laughing
Аз да питам - Боби нали беше с Марина ?! Много сладки бяха, какво е това пиле сега, от къде го извадиха ?!  Rolling Eyes
И моля без да ми докладвате мнението  Laughing, всеки ден съм на работа, пиша от телефона и нямам капка време за В бокс-а  Naughty
А тоя русия травестит, дето Марио спи с него, просто не знам къде успяха да го намерят  ooooh!

# 545
  • Sofia
Аз приключих с тоя сериал.Почнаха да дават любимият ни сериал Кухня по бтв комеди и съм доволна😃

И ние, вкъщи, гледаме "Кухня", ама се класирам и за първата половина от "София – Ден и Нощ". Joy

# 546

И ние, вкъщи, гледаме "Кухня", ама се класирам и за първата половина от "София – Ден и Нощ". Joy
Аз станах разногледа, откакто пуснаха и Кухня, а той ми е най-любим от всичкОТО сериали по телевизията, но засега съм го оставила за другия ден - на повторение, че вечер гледам комбинирано Фермата и София-ден и нощ.

Писмото но Лили беше груба селска проява, както казвахме едно време, но много ми хареса, че са включили тази сцена в сериала, защото допълва образите на двете бивши проекто-роднини на Боби. Mr. Green Не стига, че Лили остави Боби да отнесе всички последици от делото, ами реши, че е хубаво и да му натрие носа допълнително. Crossing Arms

Взеха да се появяват някакви нови лица в резултат на кастингите, но не съм впечатлена. Сестрата на Джулия е много неприятна, но интригата там поне прави образа на Марио по-поносим, защото преди това адски беше втръснал. Не, че ми е станал по-симпатичен, нее..

Приключението на Стела и Лазо или Зазо беше..не разбрах как точно го нарича, беше чисто повторение на разходката с "крадената" кола на Симона, Асен и Явката. Не ми беше интересно, защото веднага се сетих, че ще е същата работа.

# 547
Коки без малко най-накрая да си изяде заслужения отдавна бой и пак го отърваха.
Ох, и аз снощи за малко се обнадеждих, че Коки най-накрая ще изяде отдавна заслужените шамари, но не би. Tired Ще продължавам да чакам, защото на моменти е нетърпимо нагъл. Crossing Arms

Скрит текст:
Не е по темата, но не знам къде да питам: има ли тема за новия сезон на Кухня или въобще някаква тема за сериала?

# 548
  • София
Лилиана и Боби не се ли разделиха с добро накрая?Защо сега му върти номера?

# 549
  • гр.София
Щеше по-яко да е, ако Лили му беше пратила покана за сватба Laughing Laughing Laughing Да ходи Боби да гледа виенските валсове и струнните квартети, дето не искаше да осигури на Лили  Whistling

# 550
  • Бургас
Лилиту искаше просто да му натрие носа. На мен от цялата работа ми дожаля за горкия наивен баламурник, който й се е вързал. Не знае какво му се пише на гъзеца с тези две руси изперкали кукумявки.

# 551
  • I Love You 3000
Тази работа с Лиляна е пълен тъпизъм! (не че всичко останало не е!) Какъв е този ултразвук като не са минали и месец: Скъсаха;на другия ден му вдигнаха парти; два дни се мотаха по сокаците; върнаха се пишман и на другия ден се почна бабата и дядото;Симона бала след два дни и Марина два- три дни;после болница 2 - 3 дни и БУМ Лиляна бременна с видеозон ..... от друг #Crazy #Crazy #Crazy

Май цялата работа е, защото нали все се чудим кога ще се вземат Софка и Боби - ето кога! Но малко по - правдоподобно трябваше да е всичко. С този сценарии и петгодишните не могат да излъжат!

# 552
  • Бургас
Е, нали подир Лиляна ходеше един заблуден младеж, който тя отряза заради Боби. Може да е решила да му даде шанс срещу едно бързо оплождане  Laughing

# 553
Е, нали подир Лиляна ходеше един заблуден младеж, който тя отряза заради Боби. Може да е решила да му даде шанс срещу едно бързо оплождане  Laughing

Ама нали Боби като ходи в салона на Лиляна за да й иска сметка защо не е била на делото, Чочо тогава каза, че Лили се е събрала с неин бивш. Поне не е губила време да си търси нов, а видеозона беше направо нелеп. Как не съм се сетила да пратя мама при бившия ми приятел да го осведоми, че чакам бебе... А Боби и София ще се вземат ли най-сетне, помня преди време я беше отрязал, на някакъв бал с маски ли какво беше не помня.

# 554
Е тази русата дето спи с Марио ..... Ужас!!!!!със сигурност е от новите който набират на кастинга ама тея сценаристи малко да имат милост и към нас зрителите ...... Да наемат поне малко от малко красиви актьори !!!
Боби го раздава като Дани ,спа с Марина сега с тая пак няква нова после пак звъни на МАрина  newsm78  а Рая кога ло ще я вкарат в серияла ....сигурно когато някоя от ,,новите" не я оплоди hahaha а,може и зара  Crossing Arms и Райчето .... smile3521

Общи условия

Активация на акаунт