"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 600
  • 718
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На мен ли така ми се стори или ще завъртим латино драма покрай бащата на Асен? Т.е. това момиченце дали няма да се окаже негова дъщеря и майката да не му е казала? Thinking На такова ми заприлича Simple Smile
Има нещо такова. Laughing

# 526
Оффффф, този Дани е магнит за психопатки. Едва се отърва от Симона, айде сега и зара  #2gunfire

# 527
Оффффф, този Дани е магнит за психопатки. Едва се отърва от Симона, айде сега и зара  #2gunfire

Зара ще го тормози много. Все пак това е първият й мъж и е нормално да е обсебена от него. Дори Дани не разбра, че е била девствена. Едва ли щеше да се навие да прави секс с нея.

# 528
  • Бургас
Не е магнит. Той сам ходи да се вре между шамарите и да пали фитилите на девойките и като хлътнат се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. И двете можеше да ги отреже, ама не....

# 529
Не е магнит. Той сам ходи да се вре между шамарите и да пали фитилите на девойките и като хлътнат се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. И двете можеше да ги отреже, ама не....
Не му е лесно на Дани - хем Казанова, хем рицарят на Бялата дама го играе. Rolling Eyes

# 530
Не му е лесно на Дани - хем Казанова, хем рицарят на Бялата дама го играе. Rolling Eyes

Joy Joy Joy

И гледайте, когато се появи и Рая на хоризонта.

# 531
  • гр.София
А Галя какво се цупи на братовчеда на Зара. В Дубай я заведе, вероятно на негови разноски, защото тя няма и работа, и пари. И вместо да седне да реши какво ще прави като не я искат в агенцията, тича по Дани и го дебне. Ми да си намери работа. Да си изкарва пари. Иначе ще стане като другите съквартиранти, плужеци.

# 532
Само на мен ли ми се стори, че Асен е облякъл тениската си обратно? Rolling Eyes

# 533
Само на мен ли ми се стори, че Асен е облякъл тениската си обратно?

Хахахах, и аз само там гледах, мисля че дори не слушах какво си говорят. Търсих етикет на врата или отстрани, но не видях. Може да е от модела Grinning

# 534
И аз го гледах, но май си е такъв модела Simple Smile)

Абе от както стана все се чудя.. Възможно ли е мъжа да не разбере, че жената е девствена? На мен ми се струва невероятно  Laughing

# 535
  • somewhere near the sea
На мен ли така ми се стори или ще завъртим латино драма покрай бащата на Асен? Т.е. това момиченце дали няма да се окаже негова дъщеря и майката да не му е казала? Thinking На такова ми заприлича Simple Smile
Има нещо такова. Laughing
Няма начин! Майката и бащата на Асен са се разделили още, когато Асен е бил мнооого малък. Тя го е гледала сама, после е срещнала новия си мъж и момиченцето е от него. Просто на човека му стана тъжно, че е пропуснал мигове със сина си- да бди над леглото му, да се грижи за него.

На тениската такъв е моделът. Виждала съм тениски и вълнени фланели, зашити така ooooh!

В чуждите сериали, които се точат целогодишно се правят анкети за зрителските настроения и мнения. От това зависи и сценарият. Нас никой не ни пита, че дружно не харесваме новата връзка, която очевидно ще се зароди между Зара и Дани.  Naughty Naughty

И още- Коко... В началото беше забавен, щурав хитряга, който имаше непоносимост към труда като такъв, но се смеех. По едно време като правеше бижута си казах, че ще излезе човек от него.  Сега стана егати и дебила- ще произвежда коприна. Колко трябва да си тъп, че да помислиш две гъсеници за буби и да си въобразиш, че размножавайки се ще ти произведат тонове коприна, че и на цвят да я докарат. Party Party Sick Sick

# 536
  • Sofia
Абе от както стана все се чудя.. Възможно ли е мъжа да не разбере, че жената е девствена? На мен ми се струва невероятно  Laughing

Според мен – може. Peace

# 537
Само на мен ли ми се стори, че Асен е облякъл тениската си обратно?

Хахахах, и аз само там гледах, мисля че дори не слушах какво си говорят. Търсих етикет на врата или отстрани, но не видях. Може да е от модела Grinning
Има, сега го видях на 2 места, ето и снимка... Peace
http://prikachi.com/images.php?images/74/8951074I.png

# 538
  • somewhere near the sea

Според мен – може. Peace
Възможно е да!

# 539
  • I Love You 3000
Майко мила, какво е това русото?! Sick Чие е?

И какъв е този видеозон на Лиляна , като няма и месец откакто са се разделили? Че се оказа , че било от друг!
Аз ви казвам в този сериал времето е химера!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт