"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 545
  • 718
  •   1
Отговори
# 75
Не е истина просто  ooooh!. Дали наистина отново и отново ще събират Галя с Бранко, после Галя с Дани, после пак с Бранко и после пак С Дани?!?

Иначе ми хареса Дани как снима ли снима с капачка на обектива  Mr. Green

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пет часа, да отворим ли пакета, да не го ли отваряме  Laughing
Митака умря гладен  hahaha hahaha hahaha

# 77
Тия нормални ли са да купонясват, когато един от компанията липсва, незнайно за тях къде... Crazy ku-ku

# 78
Надявам се скоро да стане нещо интересно Grinning
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154369062489393&am … eed_comment_reply превъртете на 4:01, колко класни "актьори" взимат

# 79
Тия нормални ли са да купонясват, когато един от компанията липсва, незнайно за тях къде... Crazy ku-ku

...и не сме в 21 век с мобилни телефони, та никой не звънна на Коки да го пита къде е....

# 80
  • I Love You 3000
Ще ми пуснете ли едно резюменце, че не ми се гледа? Simple Smile Прецапах през канала и заварих кака Софче се сваляше с някакъв мъж, с лента бъдеща булка през рамо Simple Smile И ми се стори доста "едра". Да не забременя вече?

# 81
  • Gotham City
Не е истина просто  ooooh!. Дали наистина отново и отново ще събират Галя с Бранко, после Галя с Дани, после пак с Бранко и после пак С Дани?!?

Иначе ми хареса Дани как снима ли снима с капачка на обектива  Mr. Green

Върнах да видя, не е с капачка, но е с базов обектив  Mr. Green

# 82
Тази Галя ми се стори много погрозняла изведнъж-подпухнало лице, беше облечена ужасно.....
Ще е забавно наистина Рая да се появи и да види "страдащия" Дани да си живее щастливо с Галя в комуната. Mr. Green

...и не сме в 21 век с мобилни телефони, та никой не звънна на Коки да го пита къде е....

И аз това си го помислих-звънят си за всевъзможни глупости, а когото някой изчезне -никой не се сеща, че телефоните съществуват. В сапунките е по същия начин-звънят си през 2 минути, а когато ситуацията е животозастрашаваща батериите на всички телефони изведнъж падат. Mr. Green

# 83
  • Дубай
Здравейте  Hug Hug Hug
Бях зарязала няколко серии ,но като си пуснах снощи гледам нещата са на старо яче .Страдащия Дани пак ще си ляга с Галка, Коко си е все същият живее си в негов свят,Митака горкия умре от глад  вие каза от сутринта пиете без да ядете  Joy Joy Joy
Впрочем Галка много погрозняла Peace

# 84
Тъп епизод, само тираджията с прякор Шиша Mr. Green ме развесели.
Галя преди беше неприятно слаба, сега го няма този проблем, но с какви бузки се е сдобила покрай качените килограми. Някъде по средата между преди и сега е оптималният вариант за нея. Simple Smile

# 85
Ще ми пуснете ли едно резюменце, че не ми се гледа? Simple Smile Прецапах през канала и заварих кака Софче се сваляше с някакъв мъж, с лента бъдеща булка през рамо Simple Smile И ми се стори доста "едра". Да не забременя вече?

To май нищо не стана. Правиха моминско парти без Лили и затова Софи сложи лентата, забавляхва се, нищо интересно. Онази Ева ли каква беше каза на Димо , че има симпатии към него, но той си има приятелка, раделиха се и така.
Мъжете също правиха парти, Коки спеше в колата по пътя, на една бензиностанция слезе до тоалетна, те не видяха и тръгнаха без него. Той тръгна на стоп с някакъв друг.
Галя се нанесе в квартирата. Друго май нямаше....

Коко каза, че си е забравил телефона затова не се обади.

# 86
# 87
Мерси за темата.

Чудя се как Теда е танцьорка в живота, пълен смях!?

# 88

Коки каза на стопаджията, че телефонът му не е в него....

# 89
И Боби като тръгваше за купона как обясняваше на Тедка и Марчето да се държат добре и да внимават. Все едно са на по 8 години и никога не са оставали сами в къщи. Joy
А и на мъжкия купон танцувалките им бяха едни....чудесници hahaha

Общи условия

Активация на акаунт