"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 750
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
  • Gotham City
   Май доста хора в темата не правят разлика между моделка и манекенка, а двете нямат нищо общо. Laughing Модел може да е и 120-килограмова жена. Peace

Правилно!

Важното е да се намери повод да се оплюе Рая/Михаела колко е трътлеста, набита, ниска, с къси крака  и с голям г**

Тя си е такава, но е работа на фотографа да го скрие това.

Опааа, Сашо е налазил в дълбокото.

А тая тодорка (да, вече е с малка буква), ако ми беше около мен, щях да я смажа #2gunfire

# 211
 Joy
Теодора да съгласувала облеклото с момчето  Laughing, представям си я на каква коледна елха ще го направи, съдейки по нейните неверояни цветови и стилови съчетания  hahaha.

Като видя Дани и Галя и ми идва да си разбия телевизора. Голямо префантосване, голямо нещо.

# 212
  • Gotham City
Ето я великата Данюва снимка, от нета....
Скрит текст:

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето я великата Данюва снимка, от нета....
Скрит текст:
И аз я знам от нета и така се изсмях като я видях  Joy Joy Joy

# 214
  • I Love You 3000

Ама той кога ходил в Лондон, че я снимал? Хубаво , че е леля Клеменсия , че поне малко да захаресвам Галка Simple Smile
Мара кой заплашва, че Митко я пази? Сега пускам и не съм в час Simple Smile

# 215
  • Sofia
   Галя 'що толкова преиграва, не мога да си обясня. newsm78

# 216
Галя ще я запомня с вечните фасони, нацупени физиономии и многострадален поглед  ooooh!.
В тази рокличка личи, че доста е наляла бутовете  Simple Smile

# 217
  • У Диспансера ...♥♥♥
Митето, от добрината си страда значи

# 218
E, това с разочарованата Галя беше тъпо. Крадат сцени от разни филми и сериали и не винаги ги слагат на място. Галя очаквала на нея да благодари..щото тя му организира изложбата, сигурно. ooooh! И тръгна за Дубай с някакъв почти напълно непознат. Многострадалният и поглед е идеален за ролята. Mr. Green
А Митака в какво криминале се забърка?! Да не би и сцени от Под прикритие да са покрадвали?

Снимката от Лондон е доста популярна. Виждала съм я и в 3D вариант. Направо се подиграха на фотографския талант на Дани. hahaha

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 23:30 от Mesmunda

# 219
  • Бургас
И тръгна за Дубай с някакъв почти напълно непознат.
Сефте. Нали след две чаши вино хукна с Бранко в Милано. Пък току виж я направили брокерка на недвижими имоти в Дубай  Whistling

# 220
И тръгна за Дубай с някакъв почти напълно непознат.
Сефте. Нали след две чаши вино хукна с Бранко в Милано. Пък току виж я направили брокерка на недвижими имоти в Дубай  Whistling
Вярно, така беше. Whistling Рецидивистка такава..

# 221
Филмчето трябва да започва с огромен надпис "Млади момичета и момчета Не правете така"!
Не е нормално да заминеш на другия край на света с човек,който не познаваш. Да се вземе Даню с тая тетка, за да го видим в различна светлина малко.

# 222
  • Бургас
Аз спрях да гледам сериала. След като одеве докато връщах назад, за да гледам Господари на ефира, попаднах на истерясващата и пищяща Тодора, тотално си затвърдих решението.

# 223
Аз спрях да гледам сериала. След като одеве докато връщах назад, за да гледам Господари на ефира, попаднах на истерясващата и пищяща Тодора, тотално си затвърдих решението.
Ужасно пресоляват манджата с Теодора. Сега пък обсебена я изкараха, само и само да има повод да продължава да врещи. ooooh! Някой от сценаристите я недолюбва, май. Направиха я жива карикатура..

# 224
На Теда гласа е абсолютно подходящ да истерясва така. Тънък и писклив.  Sick
И ролята и отива. Mr. Green

А Галя какво се мусеше през цялото време и правеше фасони.
Хем искаше да помага, хем и е под нивото да налее няколко питиета. И без това няколко пъти и казаха , че е дърта за модел , да се ориентира другаде. hahaha
В бара на Боби има място.

Общи условия

Активация на акаунт