"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 628
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
И да беше хукнал, пак нямаше да помогне...
За детето - едва ли. Но да оставиш жена си да се оправя сама бременна и кървяща е недопустимо.

# 496
И според мен Димо постъпи кофти, но вината си е изцяло на София. Знае, че е бременна и че трябва да се пази. Нямаше нужда да се прави на герой и да вдига тежкия кашон.

А Теда как облече горкото момче ... не е истина Mr. Green
През цялото време ми изглеждаше така сякаш е Коко. ura

# 497
  • София
Защо всеки епизод Теда се кълчи като глист? Ще повърна!!
Joy Joy

# 498
  • somewhere near the sea
Намеци ни прави- да я харесаме като танцьорка.
Дали по собствено желание се обличат така? Айде за Коко е ясна концепцията- той е недорасъл идиот- прилича му да носи зайчета и мечета на цветните си тениски. Ама Теодора разбива всичко детско в мен с тия "съчетания"от цветове. Луна парк!!
Ама верно се гърчи Joy Joy И все по един и същи начин. Язък за Найден. Ще го разори...

Когато Марио я лъжеше, ограбваше, тогава я съжалявах. Но сега тя се превърна в него.

# 499
И аз мисля, че Софка е по-виновна от Димо.Татуировките му можеха да изчакат, Софка също не и беше тупнал тъпана да вдига чаршафите.
Чудя се на момичето, което е с Коко дали не е мазохистка и до кога ще му изтрае простотиите. newsm78

# 500
  • София
Определено по-голяма вина има София.Преди всичко и всички тя сама трябва да се пази.Бебето е по-важно от чаршафите,ако няма кой да ги внесе ще почакат.Беше крайна с Димо,момчето е нормално,за разлика от бившия и мъж (кукуто дето я преследваше) и оня татусита с тройките...

# 501
  • somewhere near the sea
Точно така. Не е реално мъжът ми да ме обикаля, докато съм бременна. Нито е отишъл да пие, нито да се шляе. Защо не се сърди на другите, които не стъпват в хостела? Стана ми жал и за Димо. Свястно момче е, пък и за него също е загуба. Ами ако той пък започне да я обвинява?

# 502
Изгледах началото.  София можеше да вземе само 2- 3 чаршафа, колкото да оправи за хората, които чака.  
Ама нали филм трябва да става.  Тъпо го измислиха. И на мен ми стана тъпо за Димо.

# 503
Можеха да измислят нещо по-правдоподобно за Софкиния аборт. Нещо по-неотложно, не някакви измислени чаршафи. Толкова ли нямат въображение....
Много ми харесва Симона в последно време, май е единствената, която за момента се движи напред и коригира поведението си.

# 504
Аз очаквах на София да и стане нещо от притеснение по Боби и неговата катастрофа, щеше да е наистина непредвидимо. Това с чаршафите беше тъпо, като знае, че е бременна, що не сграби два по два пакетите и толкоз, голям праз, че почакал някой, в крайна сметка не са петзвезден хотел. И внезапния проблясък, че Господ я наказва не знам от къде дойде, допреди сто серии не подбираше мъже, жени, сега Бог я наказвал, че раждала без брак.
Обаче и Димо не постъпи добре... тя му казва, че кърви, той и казва да почака половин час. Не че щеше да се спаси бебето, ама все пак нали за любимата жена става дума. 18-годишна кифла Симона, която дроби какви ли не попари, въображаеми бебета и т.н., прояви повече съобразителност спрямо Асен и болната му сестричка отколкото зрелия мъж Димо спрямо бременната си приятелка.

# 505
Аз ви загубих и скоро не съм писала.Сериалчето го следя редовно,но бала на Симона го пропуснах или въобще не ни показаха нищо. Mr. Green Теди наистина се кълчи много смешно. Joy Joy Joy

# 506
   Не намирам някаква вина в Димо. Човекът работеше. София си е виновна. Много добре знаеше, че не трябва да вдига нищо тежко. Всяка бременна жена го знае това. Първите три месеца са най-рискованите за бременността. Изненада ме как веднага съобщи на всички, които познава, че е бременна. И парти й направиха. Знае се, че до 3-я-4-я месец не трябва да знае никой, освен мъжът до тебе, тъй като има голям риск от спонтанен аборт през тези месеци.

# 507
Аз ви загубих и скоро не съм писала.Сериалчето го следя редовно,но бала на Симона го пропуснах или въобще не ни показаха нищо. Mr. Green Теди наистина се кълчи много смешно. Joy Joy Joy

Даваха. Асен се появи изневиделица , направи ѝ изненада. Същата вечер Марина и Боби спаха заедно  Wink

# 508
Айде сега Дани с тая новата...ще е  май, разбра, че й е първия Peace

# 509
Коко вече продава още непроизведената стока. Joy
Тези некопринени буби кой ден вече карат в буркана с дупки на капачката? Той ги пуска на разходка сред листата като домашни кучета. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт