"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 587
  • 718
  •   1
Отговори
# 570
Абе от както стана все се чудя.. Възможно ли е мъжа да не разбере, че жената е девствена? На мен ми се струва невероятно  Laughing

Според мен – може. Peace

Възможно е, когато мъжът е така пийнал, че не усеща нищо.

# 571
И аз изтървах появата на новата изгора на Боби, но си мислех, че е понеже вечер много се разсейвам покрай децата, а то какво било.... Tired
Някои неща ги разтягат до втръсване-например простотиите на Коко с които се занимават по половин серия, а други по-важни неща ги претупват. Crossing Arms Sick

# 572
  • София
В промото пак Теда крещи на горкия Найден.Тази до кога ще я гледаме не знам #2gunfire

# 573
  • Бургас
И аз минах на "Кухня". Да гледам тези тъпири вече го възприемам като обида спрямо себе си. Сериал като изтъркана плоча - все едни и същи неудачници и имбецили и простотия след простотия.

# 574
  • София
Сериал като изтъркана плоча - все едни и същи неудачници и имбецили и простотия след простотия.
Да,как един не прокопса и не му се случи нещо положително.Щеше да има сватби,бебета,щастлива любов - всичко развалиха за да се повтаря едно и също,простотиите на Коки и прочие..

# 575
Дани почти постоянно вече вече ме дразни с говора си - като лаещо куче е, особено когато се обръща към камерата, за да обяснява действията и мислите си. Tired

# 576
Дани и Галя са ми супер противни двамата заедно  Sick, направо...снощи като започна да ѝ мрънка как я ревнувал и тя почна да върти очи приятно разсеяно направо си изключих телевизора. Толкова ли няма някое ново момиче, направо вече ми се отщя от едно и също и дъвчене на изтъркани неща  Tired

# 577
Не знам и аз защо продължавам да гледам тоя сериал,доста често превключвам и аз на Кухня.Нищо ,че съм го гледала много по разтоварващ и интересен ми е.
София уж най-здраво мислеща и разумна беше ,снощи като една лигла постъпи.За какво отхвърли Димо.Той с какво й е виновен,искала да премине през всичко това.Ми хубаво ,той също участваше в правенето на бебе ,той не трябва ли да премине през това .Не му било пукало.Много зле тая.И като започна да се лигави да говори едно развалчено,направо ми идеше да я фрасна.
Пак ще гледаме Дани-Галя ,то едни и същи се менкат постоянно.
Тъпичко.Сценаристите сякаш сега се учат да пишат сценарий.

# 578
Да, София много тъпо се държа.Хем знае на какви ненормалници попадаше преди Димо и пак го отхвърли, при положение, че вината беше основно нейна.Тя трябваше да си пази здравето, той еди какво си и бил обещал,да бе -девет месеца ще седи до полата и .... ooooh!
Даню съвсем му засраха образа-прави глупости, ревнувал Галя, сега ако и Рая се появи ще точи лиги по нея и ще и се обяснява как има и към нея чувства.
Сценаристите са много зле наистина-създават някакви недомислици, защото са ялови откъм идеи.Повечето герои вече изглеждат като не добре с главите. Whistling

# 579
Дани и Галя са несполучлива двойка още от самото начало. Не става и не става - никаква химия не могат да докарат на екрана. Да вземат да "пенсионират" стерилната им връзка веднъж завинаги, че и от пети път не вярвам да се получи. Tired

# 580
  • Sofia
   Галя някак си най-много си отиваше с Бранко, според мен. Peace

# 581
  Галя някак си най-много си отиваше с Бранко, според мен. Peace
Да, Бранко беше беше нейният човек. Simple Smile

# 582
И аз минах на "Кухня". Да гледам тези тъпири вече го възприемам като обида спрямо себе си. Сериал като изтъркана плоча - все едни и същи неудачници и имбецили и простотия след простотия.

Аз гледам повторението на кухня. Тези дебили продължавам да ги гледам, обаче откак вкараха сестрата на Джулия, ми се струва, че гледам филм на ужасите.

# 583
Тая Тошка е такова досадно и дразнещо същество  ooooh!

# 584
  • Бургас
Тая Тошка е такова досадно и дразнещо същество  ooooh!
Само като й чух гадното гласче превключих канала. По принцип си зяпам разни неща на лаптопа и телевизора е за фон, но нямаше как ушите ми да не отчетат дразнещата честота на гласа й. Ако не мрънка и не крещи, ще се лигави и ще я избива на фалцет.
Сестрата на Джулия не знам каква моделка е - доста е грозна и кожата й е отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт