"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 578
  • 718
  •   1
Отговори
# 600

Коко пеел като ранен елен, ами Софка, като ранена кошута ли блее?

# 601
  • София
По-добре Найден да бяга с 200 от тая побъркана вешица с вид на магистрална фея,Тошка. #2gunfire

# 602
  • гр.София
Коки дали някога ще излезе от детската градина? 15-годишните момчета мислят по-зряло от него. Не е възможно да има толкова глупост на едно място. Дали ще люпи семки, дали ще гледа гъсеници или пие вода от сламка, не искам да го гледам.
Само Симона ме кефи вече.
Вече не виждам нищо общо с реалният живот. Преди даваха сцени от работните им места, правеха се, че се трудят, за да изкарат пари да си платят сметките поне, а сега - купони и един хостел. Не е реално. От този хостел няма как да се издържат 6-7 човека. Или от празния бар.  Outta Joint

# 603
Искам Марио да се напие и да набие Тошка, че да види истински мъж  #2gunfire
Сакън. Ако Крали Марко се напие и набие Тошка, тя съвсем ще завехне по негои ще стане още по-истерична. Ама може тогава да е по-добре - писъците и ще станат толкова високи, че ще се чуват само от кучетата.

# 604
Сакън. Ако Крали Марко се напие и набие Тошка, тя съвсем ще завехне по негои ще стане още по-истерична. Ама може тогава да е по-добре - писъците и ще станат толкова високи, че ще се чуват само от кучетата.

Не я понасям. Как може да съществуват такива жени по света? Един мъж да й прави толкова добро, а тя да се отнася така с него. Наистина заслужава някой като Марио, който да бие всеки ден, за да й дойде акъла в главата. Не съм "за" физическото насилие, но просто някои жени си го заслужават.

# 605
  • София
Снощи не можах да ги изтърпя и изключих тв....

# 606

Aууу сакън! Ще се влюби още по силно и безнадеждно, ще има да подсмърча, че всъщност Марио е нейн тип и тя го обича и той със сигурност я обича щом я е "уважил" по този начин.

# 607
  • Бургас
Този сериал е истинско изпитание за човешката психика  Sick

# 608
  • София
Много се надявам за напред да развият някои от героите,иска ми се да видя някой успял в нещо,да има сватба,деца..А не само провал.

# 609
  • Sofia
Само викове,крясъци,истерии #Cussing out

# 610
В ерата на мобилните комуникации Софка да беше отложила срещата.  Tired ooooh!

# 611
Нямаше обхват в езерото  Mr. Green

# 612
Ана Мария кога реши да бъде със Сашо, заради парите, които даде ли и които трябваше да са тайна?

# 613
Леле, човек, много тъп взе да става сериала, човек... Whistling Laughing

# 614
Ох майката на Асен само мен ли дразни... Много ми е куха тая жена, особено с тоя диалект - Асьене, та Асьене. И как може да живее с човек, който всеки път скача на бой на собствения й син??

Общи условия

Активация на акаунт