"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 545
  • 718
  •   1
Отговори
# 630
А снощи като даваха Митко да вдига в залата, само на мен ли ми се видя, колко косми има под мишниците?

И аз видях, че има много косми там.

# 631
Вече сериала стана абсолютна боза Sick

Въртят едни и същи сцени до безкрай ... Малоумния Коко, София по стъпките на Поли, Даню и Галя за кой ли път, Митко отново "отваря очите" на Анна-Мария ... и т.н

Единствено Симона се държи зряло, което е похвално, предвид какво леке беше.
А сега в такова се превръща Боби, само това ли можаха да измислят гениалните сценаристки?!

Да вземе да се върне Рая или Сабина , та да направят някой нов скандал, по-интересно ще е. hahaha

# 632
  • Gotham City
Вече сериала стана абсолютна боза Sick

Въртят едни и същи сцени до безкрай ... Малоумния Коко, София по стъпките на Поли, Даню и Галя за кой ли път, Митко отново "отваря очите" на Анна-Мария ... и т.н

Единствено Симона се държи зряло, което е похвално, предвид какво леке беше.
А сега в такова се превръща Боби, само това ли можаха да измислят гениалните сценаристки?!

Да вземе да се върне Рая или Сабина , та да направят някой нов скандал, по-интересно ще е. hahaha

Пак сме на едно мнение  Mr. Green

Здравейте група Simple Smile

КОКИ КАК СИ ПЛАЩА НАЕМА?  Joy  Joy

Здравей! Добре дошла!

На въпроса ти вече 16 тема и ние се чудим и маем, отговор няма

# 633
  • Sofia
А снощи като даваха Митко да вдига в залата, само на мен ли ми се видя, колко косми има под мишниците?

Чудесно е, че все още има мъже, които не държат да изглеждат като голи охлюви. Sick

# 634
  • Sofia
Ана Мария май заработва и в Пееш или лъжеш Thinking видях я на първи ред,гледа "умно"

# 635

Чудесно е, че все още има мъже, които не държат да изглеждат като голи охлюви. Sick

Да, идеално гнусно! Косми под мишниците ми е равно на нечистоплътност. Но, въпрос на гледна точка Peace

# 636
  • Sofia
   Наличието или липсата на косми няма нищо, ама нищо общо с хигиената / чистоплътността. Всъщност, ако изобщо има връзка, то тя е точно обратнопропорционална, спрямо тази, която се опитваш да намекнеш. Sunglasses

# 637
  • София
Ана Мария май заработва и в Пееш или лъжеш Thinking видях я на първи ред,гледа "умно"
Да,и забелязах че гледа като коза и не аплодира.Това е под нивото и. Naughty

# 638
Ок, де. Имаш мнение- написа го. И аз така. Изпитвам някакво отвращение към космати, брадати, мустакати мъже, бррррр. Нищо не намеквам, направо си го казах- гнусно и нехигиенично ми е наличието на косми под мишниците, без значение при мъж или жена. Още повече при младо  и поддържано момче, спортист. Иначе, кой където иска, там да си гледа вълната. Темата е за сериала Peace

# 639
   Наличието или липсата на косми няма нищо, ама нищо общо с хигиената / чистоплътността. Всъщност, ако изобщо има връзка, то тя е точно обратнопропорционална, спрямо тази, която се опитваш да намекнеш. Sunglasses
Именно - по тази логика дългокосите сме с кофти хигиена, а плешивците са супер  Laughing
Не ме разбирайте погрешно, и аз не съм любител на естествена растителност, но доводите за хигиена са смешни. Хигиената е къпане. Точка.

Иначе този сериал е абсурден, не може да има хора с такова тъпо и нелогично поведение. Даню, както му викате, някой да му подшушне да спре с това В СМИСЪЛ  ooooh!
А дебелото момиче е тооолкова антипатично и гадно... при последната ми визита в София мернах актрисата някъде, ами същото поведение, лигаво фъфлене, въртене на очи, стойки...
Почнах да гледам от любопитство докъде ще стигне тъпотията. Младежа Коко ми идва да му обърша 2 шамара, не може да има реални личности толкова неадекватни. Нали уж този сериал се имал за реалити?

# 640

Да, идеално гнусно! Косми под мишниците ми е равно на нечистоплътност. Но, въпрос на гледна точка Peace

Не одобрявам мъж да има косми под мишниците си. Гнусно е за мене. Тука не коментирам за жена, тъй като няма какво да се коментира да се обезкосмява жена. Това е нейно задължение, ако иска да се чувства добре и женствена. Не одобрявам цялостното обезкосмяване на тялото на мъж. Но под мишниците е задължително обезкосмяването.

# 641
А някога споменавали ли са колко точно е наема ?

500.00 лв. за стая. Не си спомням кой спомена за наема - Коки ли беше или Боби.

Скъпо, бре newsm78
Отделно и пари за храна събират....
А кога се чисти в тая къща newsm78? Тук там някой хване една метла и замете в коридора. В същото време голяма мятане на тез крака и домашни пантофи по дивана

500 на стая казаха за квартирата на Симона,  за при Боби не помня да са казвали.

Иначе периодично чистят основно  Wink

# 642
Аз имам спомен, преди доста епизоди, даваха Коки, който търсеше 500лв да плати наема на Боби.

# 643
  • Бургас
Да,и забелязах че гледа като коза и не аплодира.Това е под нивото и. Naughty
Тя много се пъне да е сред хайлайфа. Малко ми напомня на Елеонора Манчева - и двете нямат никакъв вкус и се обличат много просташки. Последният път я гледах покатерена на едни високи обувки като копита отпред и с къса рокля. Направо беше за магистралата.
Тия сценаристки вече се съмнявам как са ги подбирали  Whistling Ако дам на клас петокласници да измислят сценарий съм сигурна, че ще се справят в пъти по-добре.

# 644
Аз имам спомен, преди доста епизоди, даваха Коки, който търсеше 500лв да плати наема на Боби.

Да, и аз си спомням за този епизод.

Общи условия

Активация на акаунт