МултиСпорт карта?

• 322 842
  • 1 050
  •   2
Отговори
# 960
# 961
Тъй като търся две придружителски карти за мен и приятелка, се чудим ориентировъчно около 100 лв. ли вървят? Благодаря!

# 962
Да, в момента са по 100 лв в повечето фирми придружителските.

# 963
Здравейте,
Издирвам място което може и да не съществува, но съм длъжна да си проверя шансовете Laughing
Интересува ме някой дали знае място в София където след работа можем да отидем всички семейно - мъжа ми на басейн, аз на фитнес, а дъщеря ни на 4г да отиде на някакъв вид организиран спорт или занимание (танци, гимнастика и т.н.)

# 964
Някъде в София има ли тренировки за деца под 5г., които да са включени в мултиспортКидс?

# 965
Има ли художествена гимнастика за деца в София с карти мултиспорт кидс?

# 966
  • 1st floor
Аз търся външен минерален басейн на около час-два от София и да става с Мултиспорт и през уикенда. 😀

# 967
  • There I was on a July morning
Басейн Корали, Панчарево. През уикендите може да се ползва с карта Мултиспорт след 15,00 часа. През седмицата няма ограничения

# 968
  • София
Октомври звънях на Корали и ми казаха, че не работят с Мултиспорт, значи има промяна.

# 969
През лятото не работят с мултиспорт.
Сега през зимата картите ги пуснаха на 3.10.
През седмицата басейна се ползва безплатно от 9 до 18:15.
Събота, неделя и официален празник - от 15 ч до 18:15 ч.

# 970
Здравейте,
Карта придружител може ли да се ползва нормално като картите служител или задължително трябва да съм придружена от човека на когото съм придружител?
Извинявам се за странния въпрос, надявам се да се разбира какво питам...

# 971
Не. Това условие е само за администриране на картата и плащането. Да минава през служител.

# 972
Не. Това условие е само за администриране на картата и плащането. Да минава през служител.

Тоест мога да си отида сама на фитнес и няма да имам проблеми?

# 973
  • На планетата земя
Бъдете спокойна, няма нужда да сте като скачени съдове с титуляра на картата.

# 974
Здравейте спортувам редовно и искам да използвам мултиспорт карта,може ли да ми предложите или посъветвате как да се възползвам,ходя на плуване бивш плувец съм и обичам да плувам често

Общи условия

Активация на акаунт