Дългото чакане след трансфер 54

• 52 120
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Моят в денят на трансфера беше 45ng/mL. Такъв грандиозен прогестерон без бременност не бях виждала .. дано е за добро!

Кимби, колко беше твоя?

# 706
В Тутракан клиниката и бяха двечки пресни Simple Smile приличаха на топченцата на малинките Simple Smile
При кой доктор си там?

# 707
  • София
Аз, ако ви кажа колко е моят прогестерон от вчера... Пуснах си го в нашата лаборатория и ние работим в другите мерни единици и горната граница е 86, но моят е извън линейността на апарата. Излезна > 190 nmol/l

# 708
Вкарахте ме в размисъл с тоя прогестерон  newsm78 Моя беше едва 19.86 .

# 709
да ви успокоя малко за прогестерона: той се секретира на пулсации и не трябва да се вадят категорични изводи само от едно замерване. щом  е над долната граница, се предполага ,че всичко е ок,  и най-вероятно всички имате допълнителен прием на прогестеронови препарати.
п.п. успех и тук, нандин.

# 710
В Тутракан клиниката и бяха двечки пресни Simple Smile приличаха на топченцата на малинките Simple Smile
При кой доктор си там?
При Любомир Бойчев съм, тръгнахме на ЕЦ, но имаше малка стимулация и така съм с 2 ембриончета, само че леко ме притеснява пустата му лигавица

# 711
Ами... притеснява ме, че лигавицата при трансфера е била 8мм, а каквото чета хич не е оптимистично Sad При вас колко мм е била???
Не се притеснявай, моята винаги е била тънка, 7,6- 7,8мм, никога не съм минавала тези размери, бременна съм 5ти месец с такава лигавица, така че спокойно. И аз се притеснявах, че из форума основно казваха над 8 да е, моя лекар каза, че над 6 ще върши работа. Желая ти скоро да видиш двете чертички, ти и всички чакащи. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 712
Ами... притеснява ме, че лигавицата при трансфера е била 8мм, а каквото чета хич не е оптимистично Sad При вас колко мм е била???
Не се притеснявай, моята винаги е била тънка, 7,6- 7,8мм, никога не съм минавала тези размери, бременна съм 5ти месец с такава лигавица, така че спокойно. И аз се притеснявах, че из форума основно казваха над 8 да е, моя лекар каза, че над 6 ще върши работа. Желая ти скоро да видиш двете чертички, ти и всички чакащи. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Благодаря, просто ми светват очите като прочета, че има и други като мен, които са успели.  Hug

# 713
Моят в денят на трансфера беше 45ng/mL. Такъв грандиозен прогестерон без бременност не бях виждала .. дано е за добро!

Кимби, колко беше твоя?

Моят 32 което нищо не ми говореше. Ох пак чакане, много е точно заглавието на темата-Дългото чакане..... Simple Smile Въпреки че ми е 6 ти трансфер, пак не знам какво е правилното поведение през тези дни. Останах си в къщи, но това бездействие ме изморява, искам да си готвя нещо, да си пазарувам, да чистя..... Луда работа, едни казват да се лежи, други-живейте си обичайно, този момент най ме напряга да не прецакам нещо ....

# 714
При кой доктор си там?
При Любомир Бойчев съм, тръгнахме на ЕЦ, но имаше малка стимулация и така съм с 2 ембриончета, само че леко ме притеснява пустата му лигавица
Не се притеснявай и аз съм при Любомир Бойчев според мен е добър специалист.Довери му се Simple Smile

# 715
Благодаря ви Станислава, значи ще се виждаме при него, дано сме с положителни резултати  Praynig

# 716
момичета, привет,
не мога да не разкажа сагата, която ми се случва....а и продължава Дългото чакане..., но съм вече не толкова позитивно настроена.
е, след 3 положителни  теста, отидох на преглед вчера на 20 ден след трансфер, при което док не видя нищо в матката. ЧХГ излезе 2500. и ме наплаши страшно и да ходя на сл ден рано раножадна гладна, т.е. готова за манипулация. аз тъкмо се зарадвах на това високо чхг.....и от едно емоционално състояние до друго...естествено, аз още вчера не можах да се примиря....и отидох при моята гинеколожка, която си видя пл сак в матката....и се учуди, че в Инвитро клиника не го виждат...уж се успокоих...да да , ама не....
съвсем малко спах....и бременните ми симптоми изчезнаха като че ли...вече не ми се хапва така неистово и гърдите ми се отпуснаха....и се отчаях...
днес сутринта отивам рано рано ....пристига док гледа и вижда сака ...а и извика и другата докторка...взеха нещо да си мърморят че бил малък ...незнам какво си...някакви такива ...и да се чака до събота....Направо не знам!!! и какво значи малък пл сак? случвало ли ви се е такова нещо?! какво мислите?!
малко почвам да губя доверие и в клиниката....най-прехвалената...а и да ме наплашат така ...едва ли не думата операция беше на дневен ред...

# 717
Благодаря ви Станислава, значи ще се виждаме при него, дано сме с положителни резултати  Praynig
Дай Боже! Praynig

# 718
да ви успокоя малко за прогестерона: той се секретира на пулсации и не трябва да се вадят категорични изводи само от едно замерване. щом  е над долната граница, се предполага ,че всичко е ок,  и най-вероятно всички имате допълнителен прием на прогестеронови препарати.
п.п. успех и тук, нандин.
Бкагодаря ! Моя все пак е над горната граница , но като прочетох колко висок е при другите момичета , малко се стъписах .

# 719
  • София

Кимби, колко беше твоя?

Моят 32 което нищо не ми говореше. Ох пак чакане, много е точно заглавието на темата-Дългото чакане..... Simple Smile Въпреки че ми е 6 ти трансфер, пак не знам какво е правилното поведение през тези дни. Останах си в къщи, но това бездействие ме изморява, искам да си готвя нещо, да си пазарувам, да чистя..... Луда работа, едни казват да се лежи, други-живейте си обичайно, този момент най ме напряга да не прецакам нещо ....

Аз пердишните пъти... голямо лежане му бях ударила е резултат 0
Този път даже не ми се и лежи и мисля да изляза малко на разходка

Общи условия

Активация на акаунт