Дългото чакане след трансфер 54

• 52 122
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Да се наредя и под близнашкия  Flutter

# 691
 И аз под близнашкия Simple Smile

# 692
Нека всички който са бременни да ме поръсят едно хубаво да може утре да ми се дигне Чхгто  Praynig

# 693
Нека всички който са бременни да ме поръсят едно хубаво да може утре да ми се дигне Чхгто  Praynig
Поръс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 694
Поръс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Благодаря ти  bouquet

# 695
Дано всичко е наред Praynig

# 696
Дай Боже!  Hug

# 697
Ще бъде,отпускай душичката Simple Smile

# 698
 Rolling Eyes Здравейте момичета!!! И аз да се включа при вас Simple Smile на 4 ден от ембриотрансферът съм и лека-полека почвам да лудвам и да чета какво ли не из форуми... кошмарно е! Вчера си поревах, понеже реших, че нищо не е станало... май трябва да си намеря нещо за правене

# 699
Добре дошла llrock3! Пожелавам ти спокойно чакане и положителен резултат!
В никакъв случай не се вкарвай в излишни филми, всеки случай си е идентичен.
Почивай си, разсейвай се с приятни занимания. Ако четеш някъде нещо, чети или пиши тук за това, което те съмнява или притеснява. В тази тема и изобщо във форума ще срещнеш само подкрепа и кураж Hug

# 700
Ами... притеснява ме, че лигавицата при трансфера е била 8мм, а каквото чета хич не е оптимистично Sad При вас колко мм е била???

# 701
Ти в коя клиника си? Свеж или замразен трансфер сте правили?

# 702
В Тутракан клиниката и бяха двечки пресни Simple Smile приличаха на топченцата на малинките Simple Smile

# 703
Здравейте, преди този трансфер ми изследваха прогестерон.Каква се очаква да е стойноста му? В Надежда съм, някой да има представа, нещо ново е това явно. Успех момичета, дано четем само хубави новини  Hug

# 704
  • София
Здравейте, преди този трансфер ми изследваха прогестерон.Каква се очаква да е стойноста му? В Надежда съм, някой да има представа, нещо ново е това явно. Успех момичета, дано четем само хубави новини  Hug

Трябва да е по-висока от горната референтна граница, демек над 18. НО и това е малко, най-добре е да е 30-40-50, нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт