Дългото чакане след трансфер 54

• 52 131
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Нандин, успех! И много търпение до тест Simple Smile

# 676
Момичета имам горчив вкус в устата от около 2-3дни...пия естрофем,но-шпа,бусколизин,тромбо SS,утрогестан(вагинално)дуфастон и витамини прегнацер,дали не е от хапчетата 😞😞😞не минава от нищо 😞😞😞

# 677
Змийче, съжалявам и те прегръщам силно  Hug. Ти си боец  Heart Eyes. Щом си мислиш, че следващия опит ще е твоят, значи ще е така  Praynig baby_neutral Heart Eyes. И аз така съм се настроила, че този ще е моят опит и броя месеците до заповедта. Жанеее, целувки и за тебе  Blush Hug. Успех на всички чакащи момичета  Hug

# 678
Нандин успех.  Hug

# 679
  • Бургас
Привет, момичета!

Записвам се и тук с двечки прясно трансферирани тридневни сладурчета с перфектни мерки според ембриолозите. Това ми е втори опит, първият беше неуспешен въпреки, че и тогава ембриончето уж от добро по-добро.

Първият ми опит протече перфектно и беше с негативен резултат, а при този винаги нещо се объркваше, ето дори днес пътувайки за трансфера автобуса пукна гума и закъснях с повече от час. Дано това ми е на късмет.  Laughing

Пожелавам успех на всички в темата  Hug

# 680
  • София
Благодаря ви момичета, дано този път да е моя.

Solace ще си чакаме заедно  Hug

# 681
Solace, на късмет ще е,няма как иначе  Hug
Марси, прегръщам те много силно, слънчице  Heart Eyes

# 682
  • София
Nandin, Solace Hug Heart Eyes Вълнувам се с вас bouquet Да се похвалите много скоро!

# 683
Марсииии,хайде заедно следващия път да надуем коремите:)На новотрансферираните успех и търпение,търпение и успех! Животът е прекрасен,защото има трудности,но ние ще ги преодолеем,а в частност за мен и Мъжлето ми - ще ги полеем  Mr. Green

# 684
Ехаа, един ден пропуснах и не мога да смогна с четенето, много сте се изписали  Laughing Mr. Green

Змийче, силно те прегръщам и вярвам, че следващия път ще е успешен  Hug
Любче, благодаря  Hug
Магнетична, честит 7-ми месец  Flowers Bouquet ... и аз под прашеца леко така  Mr. Green
Стефи,  чакаме EFP  Wink
На новодошлите успешно чакане и положителни резултати!

# 685
Nandin , Solace  късмет  Praynig

# 686
Надин, Solace, стискам ви палци, специално за вас двете момчешки прашец
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Магнитче, кога мина това време newsm78 Честит седми месец Heart Eyes

Змийче, Марси, много прегръдки и от мен action032

п.п. Наистина много сте писали, не можах да изчета всичко и се извинявам ако пропуснах някой...

# 687
  • София
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 688
Аз пък ще ви поръся с малко близнашки късмет. Ха дано се похвалите с положителен резултат всички чакащи !  Hug

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 689
Аз пък ще ви поръся с малко близнашки късмет. Ха дано се похвалите с положителен резултат всички чакащи !  Hug

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Хоп веднага под него. 😍

Общи условия

Активация на акаунт