Ин витро в Истанбул- тема 19

• 93 366
  • 694
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, някой може ли да ми припомни каква беше цената на съхранението на замразени ембриони за 1 година в Бахчеджи? Направо съм изключила, нямам никакъв спомен. Благодаря ви  bouquet
500TL

# 46
Момичета, някой може ли да ми припомни каква беше цената на съхранението на замразени ембриони за 1 година в Бахчеджи? Направо съм изключила, нямам никакъв спомен. Благодаря ви  bouquet
500TL

Хм, на мен Хюсние ми каза 1400 лири newsm78
Или тя се е объркала или аз не съм разбрала.

Хайде и аз да ви питам, трябва да изследвам Е2 и прогестерон на втори ден от цикъла( така каза доктора), за да реши дали ще правим трансфер този месец, но не помня сутрин на гладно и жадно ли беше?

# 47
500TL

Хм, на мен Хюсние ми каза 1400 лири newsm78
Или тя се е объркала или аз не съм разбрала.

Хайде и аз да ви питам, трябва да изследвам Е2 и прогестерон на втори ден от цикъла( така каза доктора), за да реши дали ще правим трансфер този месец, но не помня сутрин на гладно и жадно ли беше?
-да,сутрин на гладно

# 48
jare, благодаря bouquet

# 49
1400 т.л. е замразяването ако имаш останали след трансфера, 500 т.л. е съхранение за всяка следваща година.
За Е2 и прогестерон няма значение дали е на гладно и жадно.

# 50
1400 т.л. е замразяването ако имаш останали след трансфера, 500 т.л. е съхранение за всяка следваща година.
За Е2 и прогестерон няма значение дали е на гладно и жадно.

Аха, ясно, затова ми е казала толко. Ние имаме едно останало само, дано този път да се получи Praynig
Благодаря Пингвинче bouquet

# 51
Успех Ивка, имаш много стиснати палчета.

# 52
 ivka1912 успех и от мен! Стискаме ти палци на всички крака и ръце, да се похвалиш, че скоро не е имало положителен тест в темата. Hug

# 53
благодаря момичета  Hug Hug

# 54
Благодаря момичета, дай Боже всичко да е наред Praynig
И аз стискам палчета на всички Peace

# 55
  • Бургас
За да ви вдъхна малко кураж и позитивизъм има положителни тестове ,но момичетата не пишат тук 😊

# 56
Мили момичета смело напред към сбъдване на най-съкровената мечта !
Ние след 10 години се радваме на нашето малко съкровище на 3 месеца с помощта на лекарите на Мемориал и проф.Кахраман .
В България имаме 4 опита ин витро , в Турция от първи опит имаме положителен тест и едно малко ангелче,което осмисля живота ни .
  Вярвайте щастието тепърва предстои.

# 57
Честито llana*, живи и здрави да сте, нека има повече ангелчета, слънца и детски усмивки, които да осмислят живота ни!

# 58
Здравейте,  в Турция имат страхотни ембриолози и ние успяхме да се зарадваме 2пъти още отначало при тях,  но до 8гс, третият ни опит там беше пълна пародия:Лепенки Климара,  тромава стимулация,  нарастващо ЛХ което хванаха,  но повече от 30мин не успяха да изместят пункцията напред и от всички яйцеклетки 1 лутенизирала,  др се пръснала,  а 3 не се оплоди. Всичко това в Мемориал,  но вече ги нямаше доктор Мират,  Мустаджеб или нещо такова бе името му и проф Кахраман едва ли може да огрее навсякъде. Бяхме решили да опитаме при доктор Карликая,  но отидохме при Стефанов в Плевен и сега чакаме момченце. Доктора е вече в Ст Загора,  но трансфера при него най се доближава до турските клиники,  няма го това чувство за конвейра. Но клиниката е малка и не прави ПИД,  но какво моите ембриони 1 качество в Турция защо спираха в 8гс да се развиват  Sad

# 59
Честито, Кристи, важното, че бебето е станало. Много се зарадвах на хубава вест. Лека бременност ти пожелавам от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт