Ин витро в Истанбул- тема 19

• 93 367
  • 694
  •   1
Отговори
# 480
Момичета моля препоръчайте ми добавки и витамини за подобряване качеството на яйцеклетките.Благодаря ви предварително  bouquet

# 481
Момичета моля препоръчайте ми добавки и витамини за подобряване качеството на яйцеклетките.Благодаря ви предварително  bouquet

Аз приемам: Q10 100 мг. убикуинол, вигантол- витамин Д 10 капки, био сок от артишок, витамини за фертилност за нея на прегнаркеър, Инозитол, NAC, витамин Е - българския, витамин С, пробиотик, селен 100 микрограма, масло от крил 500 мг и фолибол, редувам приема на хлорела и спирулина.

# 482
Благодаря ви, момичета  Hug
Още нещо се сетих да ви питам- в истанбулските клиники следят ли нивата на прогестерон около деня на трансфер?

# 483
Та.ра,не го следят преди трансфер.Само в началото на стимулацията.

# 484
  • София
На мен пък ми го изследваха в Бахчеджи и при трите ЗЕТ. Винаги ми е бил 0,2, после овитрел и прогестероновите препарати.

# 485
Аз за подобряване качеството на яйцеклетките приемам вечер  Q10 (убикинола, защото съм над 35 гд.),+ омега 3  + vit.D. Витамин Д се пие с почивка.  При мен настъпи положителна промяна в антралните тела и АМХ-то.

Иначе приемам Иноситол + Л аргинин +  NAC далече от кафе на гладно, докато мине овулацията после почика и започвам  следващия месец от първи чистден - иноситол ми помага да имам спонтанна овулация, защото съм с ЛУФС.

# 486
Здравейте, момичета!

Искам да помоля някоя от вас която е в Истанбул или ще пътува до там за лекарства.

Предварително Благодаря и успех на всички!

# 487
Благодаря ви, значи и там не го изследват в деня на трансфера.
Успех на всички  Praynig

# 488
На мен ми изследваха прогестерон всеки път по време на стимулацията. Всеки случай е различен и индивидуален.

# 489
Благодаря ви, момичета  Hug
Още нещо се сетих да ви питам- в истанбулските клиники следят ли нивата на прогестерон около деня на трансфер?
Момичета, пак давате крайни мнения. Имам досега няколко трансфера в Истанбул. И в двете клиники. Винаги в деня на трансфера на мен лично са ми гледали нивата на прогестерона.

# 490
  На мен лично в Мемориал,не ми изследваха прогестерона в деня на трансфера,а само на втори ден от МЦ,тоест с започване на стимулацията.
 Питах ги дали ще го изследват непосредствено преди трансфера.Отговорът беше:Не,нямаме такава практика."
   За сведение,информацията,която давам е от октомври месец тази година.

# 491
Защо трябва да се изследва този прогестерон,и каква е неговата роля?

# 492
  Аз до колкото съм запозната,ако е висок преди трансфера-няма имплантация.

# 493
То аман вече пролактин,ТСХ, прогестерон ужас .

# 494
  Така е. PeaceТруден е пътят,по който сме поели,но трябва да го извървим до края,за да гушнем бебенцата си.

Общи условия

Активация на акаунт