Излишни килограми ако имаш ти Дюкан ще те втали - 284

• 128 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
За триците - взимала съм от кауфланд, но понякога няма.
Другото ми място е на площад Макдония магазина за здравословни храни на спирката на трамвая посока 5-те кюшета. Предполагам, че в повечто магазини от този род ще има овесени трици.

Честито Рождество Христово!

# 121
Много благодаря за отговора ☺ И аз така предполагах, но реших да попитам за всеки случай. А може ли да споделиш от къде мога да си купувам?
Пожелавам Весела Коледа и сбъдване на всичките ви желания ☺ Лека и спокойна нощ
Ами трици има във всички магазинчета, препоръчвам ти да си вземеш ColonHelp, това е добавка, която се продава в повечето аптеки.
Овсен трици, има ленено семе и разни други фибри и полезни вещества.

Относно диетата, сега покрай тези празници и сбирки с родители, баби и дядовци, леко пропадна.
Реших да се отдам малко на 4-5 дни хапване, но без да прекалявам.
След НГ пак ще си върна режима, тъй като няма да има дразнители.

# 122
  • Щастлива мама на 3 слънца
Много благодаря за отговора ☺ И аз така предполагах, но реших да попитам за всеки случай. А може ли да споделиш от къде мога да си купувам?
Пожелавам Весела Коледа и сбъдване на всичките ви желания ☺ Лека и спокойна нощ
Ами трици има във всички магазинчета, препоръчвам ти да си вземеш ColonHelp, това е добавка, която се продава в повечето аптеки.
Овсен трици, има ленено семе и разни други фибри и полезни вещества.

Относно диетата, сега покрай тези празници и сбирки с родители, баби и дядовци, леко пропадна.
Реших да се отдам малко на 4-5 дни хапване, но без да прекалявам.
След НГ пак ще си върна режима, тъй като няма да има дразнители.
Каква е тази добавка ?

# 123
  • В един копнеж!
Някой няма ли да стартира диетета от утре?! Смятам от утре да стартирам, защото глутена ми  дойде в повече.  Simple Smile

# 124
Някой няма ли да стартира диетета от утре?! Смятам от утре да стартирам, защото глутена ми  дойде в повече.  Simple Smile
Аз я стартирам от утре, че от преди Коледа до сега бях в една дълга отпуска с много храна Simple Smile
Страх ме е да стъпя на кантара, но се чувствам доста зле.
Мисля да започна със 7 от Първи етап.
Заредила съм се и с шейковете на Хербалайф за да замествам някое друго хранене.

# 125
  • Варна/Благоевград
Аз започвам от днес в момента си пека кекс за закуска. Целта ми отново е 10 кила.
До тук с ДЮкан от август до момента съм смъкнала и задържала 20 кг. с прекъсвания обаче.
От два месеца не съм била на диета и за това време съм си върнала около 1.5-2 кг. През това време ядох абсолютно всичко, но се ограничавах в количествата, ако някой ден прекаля на другия го давам по спокоино и гледах да вечерям до към 6 6:30 в редки случаи до 7 .
До най крайната ми цел ми остават още 50 кила... Embarassed
Успех на вас и пишете.
Душка тук ли си още?  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 яну 2017, 13:10 от sisonka_

# 126
Аз започвам от днес в момента си пека кекс за закуска. Целта ми отново е 10 кила.
До тук с ДЮкан от август до момента съм смъкнала и задържала 20 кг. с прекъсвания обаче.
От два месеца не съм била на диета и за това време съм си върнала около 1.5-2 кг. През това време ядох абсолютно всичко, но се ограничавах в количествата, ако някой ден прекаля на другия го давам по спокоино и гледах да вечерям до към 6 6:30 в редки случаи до 7 .
До най крайната ми цел ми остават още 50 кила... Embarassed
Успех на вас и пишете.
Душка тук ли си още?  Rolling Eyes
Успех в диетата! Аз я почнах от днес, но понеже ми беше доста тежко и съм в Мц, реших да си направя един ден само на вода и чай, че наистина нямам никакво желание да ям.
Не съм сигурна колко килограма съм върнала, тъй като отдавна не съм се теглила. Ще дам отчет утре.

# 127
  • Варна/Благоевград
Днес започвам деня с -1.000 кг. Продължавам напред. Heart Eyes

# 128
Днес започвам деня с -1.000 кг. Продължавам напред. Heart Eyes
Страхотни резултати! Simple Smile Аз вчера направих един ден на чай и вода, все още не съм яла нищо, защото заради МЦ нямам никакво желание.
Вие на какво меню сте?

# 129
  • Варна/Благоевград
Вчера ядох кекс с едно кисело мляко, за обяд две бутчета , след обяд три ролца от раци, а за вечеря едно бутче с малко кис. Мляко със степче.
Днес съм си опекла едно малко пиле и смятам да си направя две яйца бъркани с извара, че ми се хапват.
По три литра вода пия.

# 130
Здравейте, момичета, за много години! Аз започнах на 28.12 със 72.400 кг. Вчера бях 71.200, днес - 71.500. Закуска кисело мляко, обяд салата айсберг с краставица и тричава палачинка. За вечеря предвиждам пак салата с консерва херинга. Добре се чувствам поне за сега ☺ . Хубава вечер на всички ☺

# 131
Здравейте! След доста изпробвани диети,реших да се включа при вас.
Отслабвала съм със зелевата супа и 90дневната над 15 кг. Отслабвала съм със житната и В.Червенкова.
Добре се чувствам на 70 кг.,а сега съм 90. (колкото когато родих)
От известно време се двоумя между 90дневната,Червенкова и Дюкан. Реших - Дюкан. Обичам месо и млечни,когато почна зорът ми е да издържа 3 дни.Допускам дребни нарушения. Положението е  такова,че вече едва се търкалям. Висока съм 1.65.
От това,което изчетох разбрах това:
Понеже имам 20 кг. да сваля ,1 етап го планувах да е 10 дни.Ще ям основно месо и мляко.
2 етап го разбрах така-5 дни белтъчини със зеленчуци и 5 дни само белтъчини.
3 етап- по 10 дни за всеки свален килограм,през който приемам белтъчини със зеленчуци и позволените пшенични,хлебни и плод.
4 етап продължава постоянно,като правиш 1ден седмично само чисти протеини.
Яде се 3 пъти на ден,желателно в по-малки количества.
Приемам всякакви съвети.
Благодаря.

# 132
  • Пловдив
Яде се минимум по 4 пъти на ден в неограничени количества. Не трябва да сте гладни. Ядете докато се нахраните, дори и количеството да е голямо.

# 133
Добро утро! Много сняг много нещо.....
При мен режимът върви много добре. Вчера - закуска кисело мляко с трици,обяд - салата и шунка, вечеря - салата и дробчета по селски. От вчера не съм ходила на тоалетна по голяма нужда, но въпреки това кантарът ме зарадва ☺ За днес менюто не съм го измислила още.
Пожелавам ви усмихнат и успешен ден 🤗

# 134
Какъв подсладител ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт