Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 808
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Таня, извинявай, но  Joy Joy
Цял палет?
Боже, къде ще съхранявате 1000 бири?

# 16
Да се запиша и аз в новата тема, мерси, ЛаленцеHug
Цвете може ли рецептата за вафлите, може и на лично.

# 17

Тенкю!  Hug

Тaня67, този който "бил регистриран" бе първия, който аз се опитах да регистрирам..

# 18
  • Варна
Благодаря за новата тема, Лаленце!

Регистрирах един код на Хипер сутринта, но не спечели. Имам още няколо вафли вкъщи, дано да са късметлийски!

За Милка равносметката е 5:0 за тях. Кажете по кое време печелите (то не че са много печелившите Mr. Green), че да си пусна тогава последния наличен код. Party

# 19
Да се запиша и аз в новата тема, мерси, ЛаленцеHug
Цвете може ли рецептата за вафлите, може и на лично.
Благодаря за темата  bouquet И аз се нареждам за рецептата  Embarassed
Имам 6 опаковки на Троя, ще видя кога ще ги регистрирам.

# 20
Радостина, здравей,

Благодарим ти за сигнала. Онлайн ли регистрираш кодовете си, или чрез SMS? Молим те да ни изпратиш снимки на кодовете, както и телефонния номер, с който ги регистрираш в играта.

Поздрави,
Екипът на Престиж 96

Това ми е отговора от фейсбук-дали да им изпратя кодовете?

# 21
  • София
Таня, извинявай, но  Joy Joy
Цял палет?
Боже, къде ще съхранявате 1000 бири?
За да бъда по-точна - 1002 бири по 500 мл. Simple Smile Знам, че мерната единица тон отговаря на килограм, а не на литър, но образно казано, това е половин тон бира.  hahaha

Сместихме ги някак, иначе трябваше на улицата да ги оставим.  Wink Мъжът ми едва вчера успя да се накара да изпие първата бира. Не можеше да ги погледне след това носене. Simple Smile

MTV, нямам друга идея. Sad Обади им се и дано ти изпратят служебен код. Случвало ми се е при проблемен код.

# 22
Е не е истина просто!  Laughing
Днес май не ми е ден за регистрации-2 кода на хипер-и двата: "грешен или непълен код" Tired

# 23
Същото се случи с Троя.

# 24
Късметлийска да е новата темичка!
Регистрирах вече 6 кода на Троя. Не печелят, но аз и без това участвам за кафемашина.

# 25
Късмет!
Някой дали си получи наградата от Биодерма?

# 26
НЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ вафлите-имали проблем..работели, и се надявали следобед/утре да е отсранен. Току-що говорих с тях..

# 27
  • София
Аз да се похваля с 1 раница от Милка...
Спорна седмица на всички!

# 28
На мен по телефона ми казаха че работят  по проблем с играта и  по късно през деня да пробвам да си регистрирам отново кодовете

# 29
Честита нова тема! Simple Smile Дано да ни донесе късмет! И дано Нескафе да изкарат победители скоро, че вече трябва да публикуват за втората седмица...
Аз сега си регистрирах кода от Троя, който не ставаше сутринта - регистрацията беше успешна. Не печели - имам още опаковки, но няма да отварям вафлите наведнъж, не бързам - когато се изядат, тогава.

Общи условия

Активация на акаунт