Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
От Биодерма ми пратили мейл да си избера офис на Спиди, а аз това го свърших още преди няколко дни, когато бяхте писали тук как точно става. Дано вече им се е отчело и няма проблем.

# 46
Голяма мъка с регистрирането на кодове на Престиж.
Много много блед код и голямо взиране пада да видя символите.
И накрая НИЩО.

# 47
От Биодерма ми пратили мейл да си избера офис на Спиди, а аз това го свърших още преди няколко дни, когато бяхте писали тук как точно става. Дано вече им се е отчело и няма проблем.
И при мен същата ситуация.. newsm78

# 48
И при мен същата ситуация.. newsm78
И при мен  hahaha ама сега поне пише до 30 дни, преди нямаше период

# 49
Ура!И аз с кутия Фафли Троя Simple Smile

# 50
И аз се отказвам от Милка - 10 кода и нищо!

# 51
Излязоха печелившите от Queen's и на пуфове от Теди.
Уви, няма ме .....

# 52
Излезнаха печелившите на Куинс-естествено ме няма, Милка 25:0 и мисля да спирам, а така го исках този пуф

# 53
25 регистрирани кода и нищо, даже раница. Crossing Arms
Скрит текст:
И аз исках пуф и мм като видя колко шоколади има и му стана лошо /на режим е и не близва сладко/, вечерта се прибра с пуф, но не е на Милка. Joy Аз ще регистрирам още 3 кода натам, ако не спечеля, здраве да е.

# 54
Честита нова тема дами Спечелих раница от марсианци и една чанта за пазаруване на нивеа от скреч карта. С вафлите се пробвах ама нищо

# 55
  • София
Честита нова тема дами Спечелих раница от марсианци и една чанта за пазаруване на нивеа от скреч карта. С вафлите се пробвах ама нищо
Може ли линк към печелившите от Марсианци?

# 56
Няма пуф, нито от Куинс, нито от Теди. Мрън, мрън, мрън.

# 57
  • София
Аз точно се отчаях,че по понеделнишки нищо,нито Хипер,нито Троя,Куинс и взеха,че ми звъннаха от Вивус,спечелила съм айпод

# 58
Нищо от Троя  Mr. Green

# 59
Няма ме при Куинс и Теди,  от Фафлите също нищо!Мрън

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 18:10 от vili123

Общи условия

Активация на акаунт