Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 60 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Моята най-голяма награда беше таблет от Милка, от по-стара игра. Тъкмо сега си мислех, че това ще е първата ми игра на Милка без никаква награда.

# 346
Най голямата ми награда е Playstation 4 от Якобс. А след него са лаптоп милка 2015 и тв с дом.кино

# 347
Най - голямата награда в семейството е 1000 лева от Нац. лотария, а лично моята е фотоапарат от една томбола в заведение  Simple Smile

# 348
  • sofia
Най-голямата награда за мен е една Екшън Камера от най - хубавите.Аз не толкова, но вкъщи много се радваха 😊

# 349
Моята най-голяма награда е 5000 лв от Националната лотария Peace

# 350
Е, супер! Много е готино и стимулиращо като споделяте.
Много хора не вярват, но ето, има и големи печалби.
Аз 2014 бях спечелила неща за над 2500 лв от игри. По-скоро над 3000 лв, като се замисля. Най - успешната ми година.
Мисля че 42 инча Тв смарт виера ми е най-голямата печалба. А 3-4 месеца след него - телефон за 1000 лв.

# 351
Аз съм скромна-най-голямата ми награда е ваучер за покупка на очила на стойност 100 лева.
Но всъщност,за мен е доста ценна награда,защото дойде точно на време-за здравето на детето Simple Smile

Преди малко регнах още три кода на Троя и нищо...

# 352
Нищо от никъде-Троя,Хипер,Милка навсякъде без успех! #Cussing out
Най-голямата ми печалба е таблет от майонеза Краси преди година-две. Simple Smile

# 353
Аз имам 3 големи награди: преди 2г. телефон от спаркса (това е и единатвената ми награда от там), а преди 1г. сокоизтисквачка от форума и кафемашина от фейса. Още се ползват и им се кефя.  Heart Eyes

# 354
  • Русе
Хубаво ми става като споделяте, връщам се назад..и за мен 2014г.беше най- успешна- 800лв. от Емека и таблет от спаркса...ех, хубави времена!!
Записвам се със суишърт от Хипер Grinning

# 355
  • Сандански
Grinning

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 20:22 от Ivaylo77

# 356
Хубаво ми става като споделяте, връщам се назад..и за мен 2014г.беше най- успешна- 800лв. от Емека и таблет от спаркса...ех, хубави времена!!
Записвам се със суишърт от Хипер Grinning
Хубави награди! Аз от спаскса нямам предметни награди, а два ваучера. Кога го спечели тоз суитшърт? Аз все не успявам #Cussing out а имам нужда от един.

# 357
Моята най-скъпа награда беше ваучер за дънки за 150 лв (всъщност два ваучера, но вторият го споделих - беше преди много години, когато още нямаше домашен интернет  Laughing ). Не е нещо особено, но имам поне още 5-6 награди на подобна стойност.
Последната беше сандвичмейкър - същият, като този на Капи, само че е от игра на Ръсел Хобс във фейса (и приставките и стойността му май са еднакви с този на Капи, само дизайнът е различен).

Печеля термочаша от Нескафе - нямам имейл, как ли ще се свържат с мен? Simple Smile Има победители от първите две седмици.

Последна редакция: пт, 07 окт 2016, 20:11 от Petia Ivailova

# 358
  • Сандански
Какви са размерите суитшър от Хипер?

# 359
Най-скъпата награда, която сте печелили от игра, каква е?   Simple Smile
През далечната 2004 година спечелих 6-дневна екскурзия. И като спомени ми е особено скъпа.

Общи условия

Активация на акаунт