Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 60 007
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Какви са размерите суитшър от Хипер?

В правилата пише М и Л Simple Smile

# 361
Така ли? Това съм го пропуснала, а мрънкам само за този суитшърт.
Да не се ядосвам тогава. Laughing
ММ в Л няма да влезе, но брат ми да, ще играя за него.
Имам 1 код, дано тоя път спечеля нещо.

# 362
И аз с чаша от Нескафе  Laughing

# 363
Тези букви не означават много - тениските на Сникерс бяха М и бяха огромни...
Като разгледах списъка с печеливши на Нескафе, се вдъхнових за още 5 гифа - на всичките само пейзажи, за да не ми ги отхвърлят  Laughing

# 364
  • София
http://bilkapromo.bg . Играта на билка Wink късмет на всички .

# 365
Най-скъпата награда, която сте печелили от игра, каква е?   Simple Smile

Колие от бяло злато с ръчно гравирана перла на  FREYWILLE

# 366
Най-скъпата награда, която сте печелили от игра, каква е?   Simple Smile
Кафе машина Долче густо и фотоапарат

# 367
  • Русе
Суишърта го спечелих в 1,48, заявих Л, дано стане на сина ми.. Wink

# 368
Печеля термочаша от Нескафе - нямам имейл, как ли ще се свържат с мен? Simple Smile Има победители от първите две седмици.

Благодари, че сподели и моето име го има, но имейл нямам. Ще видим как ще се развият нещата, ще взема да участвам пак.

Относно най-голямата награда - моята е екскурзия до Дубай, беше страхотно преживяване. Няколко пъти съм печелила почивки на море, 1000 лв. от Ева, таблет, а и пералня преди години, още ни служи вярно. Общо взето не мога да се оплача от към печалби, което не ми пречи да продължавам да искам нови  Peace

# 369
http://bilkapromo.bg . Играта на билка Wink късмет на всички .
Благодаря, определено ще участвам Simple Smile И преди съм участвала в игри на Билка, но никога не съм печелила - дано този път да стане!

# 370
  • Варна
Троя,Хипер,Милка от никъде нищо.Имам по един код още от Троя и Хипер,но мисля утре да ги пробвам.Моята най голяма награда е градинска люлка от играта на Лидл и Загорка поне по размер,а инъче имам две златни бисквитки от Престиж,но и аз играя от скоро,да се надяваме да имам още награди.

# 371
  • Варна
Записвам се с по една кутия вафли Хипер за мен и МП,както и по чаша от Нескафе и за двамата.

Моята най-голяма награда е фитнес гривна Гарвин от Спаркс-а ,за жалост не се синхронизира с моя телефон и я продадох   Party

# 372
  • София
Игра на Коколино - https://www.coccolinohug.bg/
Качва се снимка и може да се спечели екскурзия до Виена или 6 ваучера х 150лв. от Дормео

# 373
  • при късмета
Най-скъпата награда която съм печелила е телефон от Барни. Тогава модела беше на стойност 600лв. Още го ползвам.
Иначе съм печелила по 100 лв. от Нес кафе, Морени и 2 карти с 50лв. от Чио чипс. А, и 2 ваучера за Спорт депо по 100 лв. от предишната игра на Хипер.
От Деликатес житница спечелих ел. скара с тиганчета за сандвичи.
На Милка и спаркса големите награди още не мога да ги уцеля.
Имам и куриозен случай, мисля, че съм го разказвала. По някакъв повод вкъщи ни подариха комплект козметика на Нивея, 2009г.. Беше в платнен несесер, а той от своя страна в хартиена торбичка по размер. В хартиената торбичка прибрах някакви неща на мъжа ми, излишни кабели или нещо подобно. През 2014 или 2015г. вадя въпросните кабели от торбичката, че потрябваха и като тръгнах да прибирам обратно нещо ми пречеше да ки пъхна. Извадих ги и виждам, че от вътре на торбичката има картонен пръстен. Като го гледаш си е съвсем бял, като вътрешността на плика. Извадих го и на тази му страна, която е с лице към плика пишеше, че печели ваучер за 500лв. за Технополис. Комплекта беше подарък от приятелка
Исках машина на времето. 2009 се роди детето и щях добре да ги наместя тези пари там, ама кой да предположи. Тогава не вярвах, че хората печелят награди от игри. Бях убедена, че е измама. Първата ми награда е одеяло за завиване от Милка

# 374
Игра на Коколино - https://www.coccolinohug.bg/
Качва се снимка и може да се спечели екскурзия до Виена или 6 ваучера х 150лв. от Дормео
То хубаво да качваш снимка , ама тези гласове които трябва да събираш ... Направо кошмар! Няма да играя там само заради гласуването!

Общи условия

Активация на акаунт