Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
ма ко, това си споделяла и си спомних случая. Неприятно ама... минало свършено.
Аз имах подобна ситуация с една игра във фейсбук. Бяха въведени промените с :други съобщения: и изобщо не бях видяла папката. Така пропуснах награда от една игра. Вече не помня каква беше.

# 376
  • при късмета
Не се ядосвам изобщо, като куриоз го приемам. Е, в началото малко ме хвана яд, де.
А играта на Барни, в която спечелих телефона ни беше докарала до бяс всичките. Нищо не протече като хората, жалби онлайн писахме до КЗП, беше страшно. Само аз от темата спечелих телефон, направо не можах да повярвам като видях имейла, телефоните бяха само 24 броя.
А, и таблет от Сачи имам и там бяха подобна бройка, а трима от темата печелехме.
И ваучера за 100лв. за озон.бг от форума от миналата седмица. Подаръка за детето за РД или за Коледа му е уреден

# 377
  • София
Моята най-голяма награда е четка за зъби на Oral B  на стойност 300лв.
Иначе все ваучери и малки предметни награди.

Ииии 3:0 за Хипер...

# 378
  • София
Не се ядосвам изобщо, като куриоз го приемам. Е, в началото малко ме хвана яд, де.
А играта на Барни, в която спечелих телефона ни беше докарала до бяс всичките. Нищо не протече като хората, жалби онлайн писахме до КЗП, беше страшно. Само аз от темата спечелих телефон, направо не можах да повярвам като видях имейла, телефоните бяха само 24 броя.
А, и таблет от Сачи имам и там бяха подобна бройка, а трима от темата печелехме.
И ваучера за 100лв. за озон.бг от форума от миналата седмица. Подаръка за детето за РД или за Коледа му е уреден

Може ли да сподилиш повече кой е този форум чрез който си спечелила ваучера от Озон.бг

# 379
И аз се видях в кафето, но името ми е написано 2 пъти, и не само моето де, но се питам защо? Мейл нямам.

# 380
Може ли да сподилиш повече кой е този форум чрез който си спечелила ваучера от Озон.бг

За този форум говори, бг-мамма, постоянно има някакви игри - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=856707;topicrefid=20

# 381
И аз се видях в кафето, но името ми е написано 2 пъти, и не само моето де, но се питам защо? Мейл нямам.
Защото участниците са малко, а според правилата имаме право на повече от една награда. Май до 3, но не знам на седмица или за целия период на играта.  Simple Smile

# 382
Моята най голяма награда беше плейстейшън от спаркс,,, това ми е първата голяма награда преди нея само малки награди,но ми е приятно да играя и да се надявам

# 383
  • Под Слънцето
Благодарско, ама те ,чашите , са същите. Менкам за такава от Троя!  Явно там само Фафли ш'си ядем.. 3та кутия

Кат сте засподеляли кой кво .. Имам 2 награди екскурзии - до румънско 3 дневна и една до Охрид, но там играх с имената на мама и те с татко си ходиха. 500 лв в гифт карта на пепси, дето си ги изчаках и подлудих директори и де що намерих  номера да звъня до де не дойде точно на крайния ден в срока за доставка. Играта беше за мин. НГ Лятото имаше хора ,които не бяха си получили малките награди - тези с по 50 лв. Аз поне мойто си го търся Wink Имам и колело и палатка от 2те поредни томболи за 1ви юни на дъвки Идеал.  А най ми е скъпа 1вата награда от такива игри- епилатор Браун -2002ра год. На майтап в Пикадили висеше картонче над сапуни Дав - купи 1 сапун и участваш за .. не помня какво, голямата награда беше този епилатор. Купих , пуснах бона и дори забравих. По-късно се обадиха да ида на информация и да си го взема. Драмата е ,че събирах 3 месеца пари за същия такъв епилатор ,който до ден днешен работи, а наградата продадох.

# 384
Видяхте ли каква игра има в закачената тема?Дошла е Кобилкина да ни научи как да бъдем
"щастливи"жени   Mr. Green

# 385
Видяхте ли каква игра има в закачената тема?Дошла е Кобилкина да ни научи как да бъдем
"щастливи"жени   Mr. Green
Joy Joy Joy А тя дали е щастлива или само си въобразява? newsm78

# 386
Моята най голяма награда е аудио система от капи.

# 387
  • Под Слънцето
Я! Айде да я нападнем таз игра, а? Мноо ми е .. таз женица ..

# 388
Да се запиша и аз с една чаша от Нескафе.Много съм щастлива, защото чашата от предишната игра я ползвам ежедневно и много ми е удобна.
Хипер цапочват да ме разочароват - над 20 кода и нищо....
Моите големи награди са 500 лв от Айко и Нова Бразилия, екстремната камера Сони от спаркса и 300 лв от игра на Виза.

# 389
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моята най-голяма награда е микровълнова Електролукс, от промоция преди доста години, която някой описа преди няколко страници, ама голяма драма беше доставката и аз ги бях побъркала накрая.
Също и кафе машина Долче Густо.

Общи условия

Активация на акаунт