Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 60 155
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Спечелих пуф от Милка. Много се радвам. Миналата седмица спечелих раница и никъде ми няма номера. Не знам
на какъв принцип изписват номерата ...
Успех на всички!
Честито!  bouquet А номерата са подредени не по изтегляне а по поредност на цифрите.

# 451
  • София
Спечелих пуф от Милка. Много се радвам. Миналата седмица спечелих раница и никъде ми няма номера. Не знам
Успех на всички!

От един и същи номер ли?

# 452
Спечелих пуф от Милка. Много се радвам. Миналата седмица201838894 спечелих раница и никъде ми няма номера. Не знам
Успех на всички!

От един и същи номер ли?
От един и същи номер, да.
С cntr+F търся, нито на раницата ме има, нито на пуф.
Номерът ми започва с 08997*****, ако някой го намери, да каже. newsm78

# 453
  • Сандански
Спечелих пуф от Милка. Много се радвам. Миналата седмица201838894 спечелих раница и никъде ми няма номера. Не знам
Успех на всички!

От един и същи номер ли?
От един и същи номер, да.
С cntr+F търся, нито на раницата ме има, нито на пуф.
Номерът ми започва с 08997*****, ако някой го намери, да каже. newsm78
Наистина и аз не те намирам

# 454
Успех на всички!
Обади им се  още сега. Единствената причина да те няма е да не се публикуват веднага newsm78 А направи ли снимка на екрана за всеки случай? Иначе няма как да се докаже ако се наложи че си спечелила

# 455
Имам скрийн шот и от раницата, имам и имейли. Не се съмнявам в печалбата, но за всеки случай утре като звънна да си дам данните за доставка, ще ги питам  Peace

# 456
Имам скрийн шот и от раницата, имам и имейли. Не се съмнявам в печалбата, но за всеки случай утре като звънна да си дам данните за доставка, ще ги питам  Peace
И сега да звъннеш предполагам , че няма да има проблем. Те работят и в неделя , поне до сега е било така в другите игри

# 457
Ужас тия фафли бе  Crazy
Синът ми купил една кутия  #Crazy #Crazy и със сестра си разопаковаха всички фафли.... и досега регвали кодовееее  ooooh! ooooh! ooooh!
И ни една награда  hahaha hahaha hahaha

Сега само не знам кой ще яде тоя тон вафли без опаковки  Shocked

# 458
Забелязахте ли в секцията печеливши на Троя, че има един спечелил, ама вместо код, е написано спечелих бокс Mr. Green

# 459
Ураааааааааааааааааа спечелила съм дрон от Хипер!!!  newsm44 newsm68

# 460
  • Сандански
Ураааааааааааааааааа спечелила съм дрон от Хипер!!!  newsm44 newsm68
Честитооооо Laughing

# 461
Честито!  Hug
Искам и аз...Е, може и кафемашина. Нямам претенции, само да спечеля нещо, че голяма суша.
Мръъъъъннннн.А, дано помогне Mr. Green
С смс ли те уведомиха?

# 462
Благодаря,много се зарадвах!
И естественно не казах,че са публикували  печелившите в Хипер.Троята още няма печеливши Simple Smile

# 463
Дано някой се похвали с дрон от Хипер, мен ме няма
Не разбрах сега важат ли етикетите регистрирани до тук и за следващите седмици или всяка седмица си е отделно?

# 464
  • Телиш/Плевен
Честито на печелившите! Hug
Нямам SMS от Хипер, така че явно не съм сред спечелилите.

Спечелих часовник от Теди преди няколко дни. В полунощ регистрирах кода, с подобен ход спечелих и раница. Казвате, че Тип-Топ ги носят, значи да не ги чакам скоро моите. Rolling Eyes

С Милка ще приключвам скоро, явно няма да спечеля нищо този път.

Включих се в последния момент в играта на Старопрамен, не ми одобриха една снимка, та качих нови две, но те вече втори ден чакат одобрение и сега не знам какво да очаквам (днес е крайният срок и ако не ми ги одобрят, не участвам с нищо Confused). Дано поне тях допуснат в играта, че нямам повече идеи за реализиране. Praynig Дивана няма да спечеля, но поне за чашите да участвам. Heart Eyes

Беше много тежка седмица за мен, затова и почти не се включвах, дано новата е по-добра и късметлийска! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт