Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 990
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Някой да се похвали с пуф от куинс? * има печеливши- бързи са*
нали трябва да са 50, аз виждам само 30?!

другите 20 са в първата седмица

# 511

Аз,аз,аз...Благодаря,че споделихте...а най-куриозното е,че регистрирах бележката в 19:00 часа и след няколко часа-барбарон Peace

# 512

Аз,аз,аз...Благодаря,че споделихте...а най-куриозното е,че регистрирах бележката в 19:00 часа и след няколко часа-барбарон Peace
Може ли линк към печалившите? Търсих, но не успях да открия...

# 513
# 514
  • София

Има доста печеливши от форума...Честито на всички!

# 515
10:0 за хипер....това е безумие
50:0 при нас  Mr. Green
Децата ще ме разорят  Outta Joint

# 516
И аз с пуф от куинс Simple Smile

# 517
10:0 за хипер....това е безумие
50:0 при нас  Mr. Green
Децата ще ме разорят  Outta Joint
ooooh!
Това означава,че участваш 10 пъти за дрон и не си спечелила... ooooh!
Дано имаш късмет следващото теглене!

# 518
  • добрич
И аз съм с Пуф, но към момента нямам нито смс, нито емайл за потвърждение, но друго ме притеснява - В общите условия пише, че бележката която регистрираш участва само за седмицата в която регистрираш, а тази ми бележка е от предходната седмица и не би следвало да участва....не, че се оплаквам де...само да не стане  #2gunfire #Cussing out Laughing

# 519
И аз съм с Пуф, но към момента нямам нито смс, нито емайл за потвърждение, но друго ме притеснява - В общите условия пише, че бележката която регистрираш участва само за седмицата в която регистрираш, а тази ми бележка е от предходната седмица и не би следвало да участва....не, че се оплаквам де...само да не стане  #2gunfire #Cussing out Laughing
Зависи кога си я регистрирала стига датата да е от периода на промоцията

# 520
Регистрирах снощи бележка от Queen's - няма пуф. Няма кафе машина, няма дрон, там поне се надявам на следващите седмици. Ама сокове надали ще купя още, не ми харесаха на вкус. Айде и едно мрън за разкош Simple Smile

А на Милка им писах във фейсбук с оплакване за неправилното отчитане на броя кодове. Ще ги изчакам още малко да ми отговорят и ако не, подавам оплакване, играта им е с покупка, така че КЗП би трябвало да могат да се намесят.

И една игра на Kinder да споделя http://konkurs-bg.blogspot.bg/2016/10/spechelete-nagradi-kinder.html, уж е за рисунка, пък участниците трябва да са над 14  Rolling Eyes

# 521
Честито на спечелилите,аз няма с какво да се похваля.Имате ли проблем с рег. на бележки на Теди, една и съща се опитвам да я рег. ,пише успешна регистрация, но бележката я няма в профила ми   Thinking

# 522
И аз имам пуф от Куйнс.  Party

# 523
Честито на всички! При мен отникъде, нищо   #Cussing out

# 524
Честито и от мен!
Най-после и аз спечелих нещичко-тертрадка и бутилка от Чупа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт