Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 49

• 59 999
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Сандански
Юпииииии печеля кафемашина, получих смс и след това се видях при печелившите. Точно кафемашина исках!
Честитоо  Simple Smile

# 496
  • София
Юпииииии печеля кафемашина, получих смс и след това се видях при печелившите. Точно кафемашина исках!
Честитоо  Simple Smile
Благодаря!!! Късмет на всички от сърце!!! Hug

# 497
Честито на всички - хубави награди са и дроновете и кафемашините  Heart Eyes  Аз не печеля, но не спирам да се надявам - нали поне съм регистрирана и за следващите томболи! А и имам още неразопаковани вафли.

# 498
Ииии... 6:0 за Троя  Laughing
Малеей, вафли откога не бях яла! Б.си сладката вафла. Направо ми вдигна захарта за 1 година напред.  Laughing

# 499
Честито на всички  Heart Eyes
Дано тези,които не спечелихте днес,да имате  късмет следващата неделя bouquet
Ще стискам палци за късметлийска седмица и се надявам на някоя "солена" игра Simple Smile

# 500
Честито на всички  Heart Eyes
Дано тези,които не спечелихте днес,да имате  късмет следващата неделя bouquet
Ще стискам палци за късметлийска седмица и се надявам на някоя "солена" игра Simple Smile

Има месеци без нито една игра с покупка, но появи ли се една " сладка " игра - няма начин да не се появи още една конкурентна сладка. Същото е и с напитките. Та за сега не очаквам нови игри. Най - много като свършат тези да се появят нови .

# 501
Честито на всички спечелили! Страхотни награди.  Сега е момента да помрънкам, че мен ме няма в печелившите,мрънннн....

# 502
И да мрънкам, и да не мрънкам ефекта е един и същ! Наградки нямаааа! #Cussing out

# 503
Честито момичета със здраве да си ги ползвате хубавите награди. И мен ме няма пожелавам на себе си и на всички в групата късмет на следващото теглене. Praynig

# 504
  • Под Слънцето
Ако спечеля кафемашина ш'си я менкам за пуф.

# 505
На милка май са спрели да публикуват печеливши, щото не вярвам от обяд да няма изтеглени. Нещо взеха май да се подиграват с играещите Thinking или много им се е бъгнала играта. Така само те губят hahaha

# 506
  • София
10:0 за хипер....това е безумие

# 507
10:0 за хипер....това е безумие
Аз спрях с вафлите. Имам спечелени 2 кутии по една от двете игри, т.е. избих си парите които съм дала, даже съм малко на плюс.Исках чаша или суитшърт , но ми се размина. От тук нататък ако ми се падне седмична награда - добре дошло, ама повече кодове няма да регистрирам Naughty

# 508
Някой да се похвали с пуф от куинс? * има печеливши- бързи са*

# 509
Някой да се похвали с пуф от куинс? * има печеливши- бързи са*
нали трябва да са 50, аз виждам само 30?!

Общи условия

Активация на акаунт